Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte in Romania pentru grupuri. Viziteaza Romania salbatica!

Turism Intern
Transport: individual
Durata: 1 zi / 2 zile
Pret: de la 75 euro
Oferte in Romania pentru grupuri. Viziteaza Romania salbatica

  Sugestiile ,sunt cu titlu orientativ, putem cu usurinta adapta programele propuse si crea altele noi.
› Ghidajul turistic se poate face in limba romana, engleza, spaniola, germana, maghiara, franceza si sarba.
› Tarifele sunt trecute orientativ pentru grupuri de anumite marimi, cand vom sti marimea exacta a grupului si vom finaliza programul, vom putea stabili si pretul final. La cerere, se pot adauga mese si biletele de intrare la obiectivele turistice, in tariful final.
› Transferurile se fac cu automobile clasa B pentru grupuri de 1-4 persoane; cu microbuze,pentru grupuri de 5-18 persoane sau autocare pentru mai mult de 20 persoane. In functie, de preferinte se pot folosi si alte tipuri de masini.
 

(sursa foto 1,2,3,4,5 : infoturism.ro)
Castelul HuniazilorCetatea SoimosCastelul BranHotel All Season Berci
Oferte in Romania pentru grupuri. Viziteaza Romania salbatica

EXCURSIE DE 1 ZI DIN TIMISOARA

Din Timisoara se pot face mai multe excursii de 1 zi pentru a cunoaste mai bine zona, va oferim 2 optiuni dar alte variante sunt posibile, in functie de preferinte. 

Optiunea 1 – Incursiune in Transilvania
Principala atractie turistica, va fi Castelul Corvinestilor din Hunedoara, cel mai impozant monument gotic din Transilvania, datand din secolul XV. La Hateg vom, avea ocazia sa vedem zimbrii, animale impresionante pentru care s-au facut mari eforturi, pentru a nu disparea din Romania. La Densus, vom vizita cea mai veche biserica din Romania, ale carei origini si rol initial sunt invaluite in mister. In zona Faget, vom vizita si o biserica de lemn specifica zonei, completand incursiunea in trecut ,oferita de  aceasta excursie.
Durata: 9-10 ore

Tarif: 175 EUR pentru 1-4 persoane, 290 EUR pentru grup de 5-8 persoane si 580 EUR pentru grup de 9-18 persoane.
Servicii incluse: ghidaj turistic, transferuri. Biletele de intrare si mesele sunt extra.

Optiunea 2 – Vecinatatile Timisoarei
Vom vizita municipiul Arad, cu frumoasele cladiri istorice, in zona centrala si o impresionanta cetate in forma de stea. O alta atractie este biserica din Vinga, una dintre cele mai mari biserici romano-catolice din Romania, construita de comunitatea bulgara locala. La Podgoria  din Paulis , vom gasi unele dintre cele mai bune vinuri produse in regiune,i unde se poate servi pranz sau cina, inclusiv degustare de  vinuri. Vom ajunge si la Cetatea Soimos, incarcata de istorie si care se ridica pe un deal, langa raul Mures. Ca si curiozitate, vom vizita un mic sat in forma de cerc din regiune. 
Durata: 8-9 ore 

Tarif: 155 EUR pentru 1-4 persoane, 270 EUR pentru grup de 5-8 si 480 EUR pentru grup de 9-18 persoane.
Servicii incluse: ghidaj turistic, transferuri. Biletele de intrare si mesele sunt extra.
EXCURSIE DE 2 ZILE DIN TIMISOARA

Printr-o excursie de 2 zile din Timisoara, vom putea vedea locuri noi si vom avea mai mult timp la dispozitie, pentru a vizita, oferim din nou 2 optiuni:

Optiunea 1 – Incursiune in Transilvania (2 zile) 
Pe langa obiectivele incluse in excursia de 1 zi, vom mai vizita inca 3 locuri foarte speciale. Alba Iulia are o importanta istorica deosebita pentru Romania si aici vom gasi cea mai mare fortificatie din Transilvania, in forma de stea, recent renovata; Sala Unirii, Catedrala Reintregirii si portile de intrare in stil baroc, fiind atractiile cele mai interesante. La Calnic,vom vizita o fortificatie taraneasca din vremuri medievale, inscrisa in Patrimoniul Cultural Universal UNESCO. Apoi vom vizita Sibiul, oras medieval fortificat, cu o bogata istorie a breslelor de mestesugari, cu cladiri istorice frumoase, 3 piete centrale sarmante si muzee foarte interesante: de arta, istorie si al farmaciei. O atractie aparte o constituie Muzeul Satului in aer liber,unde vom cunoaste arhitecturatra aditionala precum si ocupatiile stramosilor nostri. 
Durata: 2 zile

Tariful variaza in functie de numarul de persoane, de la 75 EUR/persoana pentru grup de 18 persoane, 120 EUR/persoana pentru grup de 8 persoane pana la 220 EUR/persoana pentru grup de 2 persoane. 
Servicii incluse: ghidaj turistic pentru 2 zile, transferuri, cazare in camera dubla la hotel de 3 stars intr-o piata din centrul istoric, mic dejun. Biletele de intrare si mesele sunt extra.

Optiunea 2 – Frumusetile naturii
Vom porni dimineata catre Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița, unde vom face o plimbare relaxanta de aproximativ 3 ore pentru a vedea lacul cu apa turcoaz (Ochiul Beiului) si cascadele Beusnitei. 
Dupa-masa vom ajunge la Eftimie Murgu, satul cu cele mai multe mori de apa din Romania, peste 20 si care sunt inca functionale, localnicii macinandu-si si in ziua de astazi, astfel graul si porumbul. 
Seara vom ajunge pe malul Dunarii unde ne vom caza.
In a doua dimineata, vom face o plimbare cu barca prin spectaculoasele Cazane ale Dunarii, locul unde Dunarea trece printre munti, aici avand cea mai mica latime si cea mai mare adancime, dintre cei peste 1000 de km pe care ii strabate in Romania. Dupa pranz, ne vom indrepta catre Timisoara.
Durata: 2 zile

Tariful variaza in functie de numarul de persoane,de exemplu 120 EUR/persoana pentru grup de 4 persoane sau 210 EUR/persoana pentru grup de 2 persoane.
Servicii incluse: ghidaj turistic pentru 2 zile, transferuri, cazare in camera dubla la hotel de 3 stars pe malul Dunarii, mic dejun. Biletele de intrare si mesele sunt extra.
 
SERVICII INCLUSE:
  • ghidaj turistic
NU SUNT INCLUSE:
  • transport
 
4.875 1 1 1 1 1 (8 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+