Hotelul este destinat persoanelor cu varsta de peste 16 ani.

Localizare

THB Los Molinos este situat pe malul mării în Ibiza. 

THB Los Molinos se află la o plimbare de 5 minute de centrul vechi din Ibiza, cunoscut sub numele de Dalt Vila. Catedrala din Ibiza este la doar 900 de metri, iar clubul de noapte Pacha se află la 1,9 km.

 

 


Facilitati hotel

Hotelul dispune de saună, centru de fitness și cadă cu hidromasaj, iar camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit, minibar și balcon.

THB Los Molinos este un hotel exclusiv pentru adulți, prevăzut cu un restaurant à la carte, bar, zonă de grădină și terasă. Recepția are program nonstop. Oaspeții au la dispoziție paturi balineze şi un bar lângă piscină, precum şi un centru spa cu acces gratuit.


Facilitati camere

În toate camerele și zonele publice de la THB Los Molinos se oferă WiFi gratuit. De asemenea, hotelul are şi un centru de afaceri cu acces la internet prin cablu.• Sejururi externe, plecari 2022: 30% avans la inscriere; Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - IBIZA 2022 Bucuresti - IBIZA; Taxe de aeroport; Avion IBIZA - OTOPENI 2022 IBIZA - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre THB LOS MOLINOS HOTEL, Ibiza, Spania