Lotus Therm Spa & Luxury Resort - Oferta Craciun

Baile Felix, Romania
de la
EUR 1014 42 EUR
2 adulti
Lotus Therm SPA & Luxury Resort este amplasat aproape de liziera padurii, in apropierea lacurilor cu lotusi si nuferi termali.

Facilitati hotel: 180 de spatii de cazare (37 camere duble, 79 camere single, 8 suite, 47 apartamente standard, 9 apartamente speciale), restaurant (180 locuri), 3 sali de conferinte, centru de tratament balnear si Spa Nelumbo Med-Spa, Aquapark Felixarium (14 piscine interioare si exterioare cu apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, baruri, studio fitness), centrul Gold Spa (3 tipuri de sauna, camera de gheata, dus aventura), Funlandia (loc special de joaca pentru adulti si copii), parcare.

Facilitati camere: minibar, telefon, TV, incalzire si AC, seif, Wi-Fi, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun si cina bufet suedez; - pranz traditional de Craciun in 25.12.2021; - 1 terapie SPA/adult/sejur; - concert extraordinar de colinde; - vizita lui Mos Craciun si a Elfilor; - sesiuni de AquaZumba; - programe de animatie la piscine pentru copii; - acces gratuit la Aquapark Felixarium; - acces gratuit la sauna umeda, sauna uscata si fantana de gheata din NELUMBO MED-SPA; - acces gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata, infrarosu), camera de gheata si dus-aventura din cadrul GOLD SPA; - acces gratuit la internet Wi-Fi; - parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - se intra cu cina si se iese cu mic dejun; - copiii, indiferent de varsta, NU au terapie SPA inclusa; - taxa de promovare NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu mic dejun si cina bufet suedez;
- pranz traditional de Craciun in 25.12.2021;
- 1 terapie SPA/adult/sejur;
- concert extraordinar de colinde;
- vizita lui Mos Craciun si a Elfilor;
- sesiuni de AquaZumba;
- programe de animatie la piscine pentru copii;
- acces gratuit la Aquapark Felixarium;
- acces gratuit la sauna umeda, sauna uscata si fantana de gheata din NELUMBO MED-SPA;
- acces gratuit la 3 tipuri de sauna (umeda, uscata, infrarosu), camera de gheata si dus-aventura din cadrul GOLD SPA;
- acces gratuit la internet Wi-Fi;
- parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- se intra cu cina si se iese cu mic dejun;
- copiii, indiferent de varsta, NU au terapie SPA inclusa;
- taxa de promovare NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Lotus Therm Spa & Luxury Resort - Oferta Craciun, Baile Felix, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
verifica
22
verifica
23
1014
2 Adulti
3 Nopti
24
verifica
25
26
27
verifica
28
verifica
29
verifica
30
verifica
31