Localizare
Hotelul Orange County Resort este deschis in 2005 si renovat in 2012 este situat pe plaja la 300 m de Kemer, 45 km de orasul Antalya si 60 km de aeroport.

Cazare
Hotelul are o capacitate de 514 de camere distribuite intr - o cladire principala si o anexa.
293 camere de luxe fara vedere la mare (26 m2) - sunt dotate cu inchizatoare electronica, senzor de fum, aer conditionat centralizat, minibar (alimentat zilnic cu 1 cola, 1 fanta, 3 sticle de apa minerala, 2 sticle de apa plata, 1 suc de fructe), internet wirless gratuit, TV satelit, canale de muzica, telefon direct, baie cu dus, mocheta. Exista 5 camere pentru persoanele cu dizabilitati si 8 camere interconectate. Camerele nu au balcon.
160 camere de luxe cu vedere la mare sau la piscina (26 m2) - au aceleasi dotari cu ale camerelor fara vedere la mare. 8 camere sunt interconectate. Camerele nu au balcon.
11 camere family (52 m2) - formate din 2 dormitoare cu usa intre ele dotate cu 1 pat matrimonial, 2 paturi single si minibar in fiecare camera. Au vedere spre mare sau piscina si nu au balcon. Facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere de luxe.
5 camere suite dam plein (91 m2) - formate din 2 dormitoare cu usa intre ele dotate cu 1 pat matrimonial, 2 paturi single si LCD TV in fiecare camera. Nu au terasa. Facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere de luxe.
1 camera suite Princess Maxima (96 m2) - formata din 2 dormitoare cu usa intre ele dotate cu 1 pat matrimonial, 2 paturi single si LCD TV in fiecare camera. Nu au terasa. Facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere de luxe.
1 camera suite Queen Beatrix (182 m2) - formata dintr - o singura camera cu pat matrimonial, jacuzzi, LCD TV, parchet si covor. Nu au terasa. Facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere de luxe.
 1 camera suite Honeymoon (96 m2) - formate din 2 camere cu usa intre ele, dotate cu pat matrimonial, LCD TV in fiecare camera. Nu au terasa. Facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere de luxe.


Cladire anexa:
17 casute Volendam (45 m2) - formate din 2 etaje, la parter pat dublu sau 2 paturi si la etaj 2 paturi si paturi suprapuse. La parter este gresie iar la etaj mocheta. Nu are terasa. Facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere de luxe.
2 casute Van Gogh (45 m2) - formate din 2 etaje, la parter pat dublu sau 2 paturi si la etaj 1 pat single. La parter este gresie iar la etaj mocheta. Nu are terasa. Facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere de luxe.
 23 camere Orange Gracht (16 - 20 m2) - sunt situate la parter cu o fereastra mica, la nivelul strazii. Sunt dotate cu 2 paturi single, mocheta. Facilitatile sunt aceleasi cu ale unei camere de luxe.Facilitati

- baie turceasca, sauna, baie de abur, muzica live, programe de animatie, internet cafe, centru fitness, darts, masa de tenis, internet wirless, parcare exterioara, inghetata (in functie de sezon)
Cu plata:
- bauturile alcoolice de import, bauturile imbuteliate, fresh - ul de fructe, centrul SPA, biliard, masaj, coafor, doctor, minimarket, sporturi nautice, sala de conferinta (600 m2 si o capacitate de maxim 400 persoane), internet de mare viteza, baby sitter (doar copii 4 - 12 ani), fotograf, telefon, fax, baldachinele si serviciile Vip de pe plaja si de la piscina, spalatorie, rent a car.

Plaja privata, lunga de 90 m, cu pietricele, certificata cu blue flag. Prosoape de plaja (pe baza de card, o singura schimbare pe zi), sezlonguri, saltele si umbrelute gratis. Atat pe plaja cat si la piscina sunt dusuri si cabine de schimb.
 Programe de animatie pe tot parcursul zilei si serii, disco.PRICE INCLUDES FLIGHT+TRANSFER+AIRPORT TAXES

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre ORANGE COUNTY RESORT, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate