Descriere: La doar 100 de metri de plaja, Corona Roja ofera studiouri si apartamente cu balcoane situate chiar in afara centrului orasului Playa del Ingles. 


Facilitati: Proprietatea dispune de piscine in aer liber si un restaurant. Puteti sa va bucurati de bucataria internationala din restaurantul Roja, care ofera optiuni de bufet si a la carte. Facilitatile sportive de la Corona Roja includ terenuri de tenis, un teren de fotbal si un teren de pitch-and-putt. 


Dotari camere: Fiecare apartament si studio la Corona Roja, este simplu decorat, are TV prin satelit, o canapea si o chicineta cu frigider.


Localizare:  Plajele, restaurantele, barurile si cafenelele din Playa del Ingles sunt situate la aproximativ 300 de metri distanta. San Fernando poate fi ajuns in 15 minute pe jos, iar autobuzele opresc in apropiere. Proprietatea se afla la aproximativ 28 de km de aeroportul Gran Canaria, un drum de 20 de minute cu masina. 


Pagina Web: http://www.coronaroja.com/webtemp/english/ 


vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - GRAN CANARIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Gran Canaria; Taxe de aeroport; Avion GRAN CANARIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Gran Canaria - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Corona Roja, Gran Canaria, Spania

Verifica tarife si disponibilitate