Hotelul este situat in Parcul Dimitrie Ghica, in imediata vecinatate a Casinoului.

Facilitati hotel: 71 de camere (10 garsoniere si 61 camere duble si single), restaurant cu specific romanesc (140 locuri), 3 sali de conferinte, terasa de vara, spalatorie si curatatorie proprie, salon de infrumusetare, seif la receptie si parcare proprie.

Facilitati camere: TV, minibar, Wi-Fi, telefon, incalzire centrala, baie proprie cu dus.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet; - dejun festiv de Craciun; - taxele locale. Informatii suplimentare pentru familiile cu copii (declarati la momentul rezervarii si care figureaza pe voucher): - un copil cu varsta intre 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar, in camera matrimoniala), iar pentru dejunul festiv de Craciun consuma din portia parintilor sau achita la fata locului. - doi copii pana la 9.99 ani, cazati in apartament, vor avea meniu la jumatate de portie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet;
- dejun festiv de Craciun;
- taxele locale.

Informatii suplimentare pentru familiile cu copii (declarati la momentul rezervarii si care figureaza pe voucher):
- un copil cu varsta intre 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar, in camera matrimoniala), iar pentru dejunul festiv de Craciun consuma din portia parintilor sau achita la fata locului.
- doi copii pana la 9.99 ani, cazati in apartament, vor avea meniu la jumatate de portie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Caraiman - Oferta Craciun, Sinaia, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
verifica
7
verifica
8
9
10
11
verifica
12
verifica
13
verifica
14
15
16
17
18
19
20
21
22
verifica
23
verifica
24
verifica
25
26
27
28
29
verifica
30
verifica
31