Hotel Bradusa - Durau - Oferta Revelion

Durau, Romania
Hotel Brandusa este situat in centrul statiunii Durau.

Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, terasa, sala de biliard, parcare gratuita, pastrarea bagajelor si obiectelor de valoare, trezirea clientilor la cerere; contra-cost: plimbari cu sania/ caruta, facilitati partie de ski, calcatorie/spalatorie, rezervaribilete CFR/avion, organizari excursii la principalele obiecive turistice din zona.
Hotelul dispune de 42 locuri in camere cu 2, 3 paturi si suite: 12 camere duble, 3 camere triple, 3 suite (2 dormitoare, hol, baie).

Facilitati camere: tv color-cablu, telefon cu linie internationala, baie cu cada si dus.

~
Servicii incluse: cazare, masa festiva de Revelion (31.12.2022) si masa traditionala (01.01.2023). Informatii suplimentare: mesele festive se organizeaza la Restaurantul Bradul. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare, masa festiva de Revelion (31.12.2022) si masa traditionala (01.01.2023).

Informatii suplimentare: mesele festive se organizeaza la Restaurantul Bradul.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare