Hotel Aida - Relaxare 5 nopti

Geoagiu Bai, Romania
de la
EUR 411 25 EUR
2 adulti
Hotel Aida este un hotel modern și rafinat ce oferă oaspeților confort, accesibilitate și un ambient călduros și agreabil.

Hotelul este situat în apropierea centrului stațiunii Geoagiu Băi, într-o zonă plină de verdeață, liniștită, ferită de trafic și aglomeraţie la 3 minute de parcul stațiunii, ștrandul şi zona rezidențială, unde sunt amplasate magazine și restaurante.

~
Servicii incluse: - cazare 5 nopti; - masa: mic dejun, pranz si cina - servire la farfurie "meniul zilei" -meniu prestabilit; - 4 sedinte de masaj terapeutic; 4 sedinte aerosoli - salina sau individual; 4 sedinte de kinetoterapie; - acces gratuit la piscina de agrement cu apa termala, sauna, fitness; - parcare (in limita locurilor disponibile); - Wi-Fi. Informatii suplimentare: - check-in: duminica, incepand cu ora 14:00; - check-out: vineri, pana la 12:00. - pentru a beneficia de masaje, aerosoli si kinetoterapie este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate; - copiii cu varsta pana la 13.99 ani beneficiaza de masa - jumatate de portie dar nu beneficiaza de proceduri terapeutice; - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare 5 nopti;
- masa: mic dejun, pranz si cina - servire la farfurie "meniul zilei" -meniu prestabilit;
- 4 sedinte de masaj terapeutic; 4 sedinte aerosoli - salina sau individual; 4 sedinte de kinetoterapie;
- acces gratuit la piscina de agrement cu apa termala, sauna, fitness;
- parcare (in limita locurilor disponibile);
- Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- check-in: duminica, incepand cu ora 14:00;
- check-out: vineri, pana la 12:00.
- pentru a beneficia de masaje, aerosoli si kinetoterapie este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate;
- copiii cu varsta pana la 13.99 ani beneficiaza de masa - jumatate de portie dar nu beneficiaza de proceduri terapeutice;
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Aida - Relaxare 5 nopti, Geoagiu Bai, Romania

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
verifica
5
6
7
8
9
10
11
411
2 Adulti
5 Nopti
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31