Sejur Dubai - The Address Boulevard Dubai, cu plecare din Budapesta

Cu acces direct la Dubai Mall, Fashion Avenue și stația de metrou, Address Boulevard este locul ideal de cazare pentru oricine vizitează orașul Dubai pentru agrement, afaceri sau cumpărături. Hotelul oferă 3 piscine cu vedere impresionantă la Burj Khalifa și la centrul orașului Dubai.

Toate camerele și suitele sunt decorate in tonuri calme, neutre. Zonele spațioase de living și de dormit se contopesc perfect una cu cealaltă, fiind completate de arhitectura elegantă și de echipamentul ultramodern, cu lumini, temperatură și chiar room service controlate prin intermediul unui iPad.

The Restaurant at Address asigură o adevărată experiență gastronomică, intr-o atmosferă primitoare, unde restaurantul este amenajat ca o casă privată, cu spații de lounge, bucătărie, bibliotecă și zone de artă. Lounge-ul propune diverse sandvișuri, brioșe și fursecuri sofisticate, cu o mare varietate de combinații de ceai originale. Ambianța de bibliotecă este prezentă in intregul hotel și in barul hotelului, cu o cameră de fumători inconjurată de cărți. Există și un lounge de narghilea langă piscină.

Fiecare dintre cele 3 piscine furnizează propria ei experiență unică, piscina inferioară fiind perfectă pentru familii, cu o zonă puțin adancă, un tobogan de apă și diferite jocuri in aer liber. Piscina infinită are un bar și vedere panoramică la Burj. Beneficiind de un cadru liniștit, piscina spa poate fi utilizată de oaspeții spa. Centrul spa include o piscină de vitalitate, deschisă tuturor oaspeților. De asemenea, oaspetii care doresc să se mențină in formă pot să folosească o sală de fitness dotată cu echipamente de ultimă generație, iar oaspetii mai tineri se pot distra in Clubul Qix.

Address Boulevard se află la doar 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai. Zona Dubai International Financial Centre si promenada City walk se află la 10 minute de mers cu marina.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre The Address Boulevard Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate