Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte pentru Revelion

Revelion Hong Kong Avion Bucuresti

Revelion Hong Kong Avion Bucuresti
Transport: Avion Bucuresti
Data plecarii: 28.12.2018 Durata: 7 zile

Cazare: Hotel 4 stars

Pret: de la 699 € + 398 euro (taxe de aeroport)
Hotel 4 stars

Hong Kong este o regiune autonomă de pe coasta de sud a Republicii Populare Chineze, înconjurată geografic pe 3/4 de Delta râului Perlelor și Marea Chinei de Sud.

 

sursa text: wikipedia.org

sursa foto: pixabay.com


Revelion Hong Kong Avion BucurestiHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Revelion Hong Kong Avion Bucuresti
 
 
Program
 
Ziua 1 (28.12). București –Hong Kong Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne îmbarcăm pentru zborul cu escala, spre Hong Kong.
 
Ziua 2. (29.12) Sosire în Hong Kong Aterizăm pe Aeroportul Internațional din Hong Kong și avem transfer la hotel pentru cazare la Hotel Harbor Plaza North Point 4 stars sau similar.
 
Ziua 3. (30.12) Hong Kong După mic-dejun, plecam cu autocarul pentru a vizita faimosul Victoria Peak si pentru a ne bucura de cele mai frumoase priveliști asupra Hong Kong-ului - apoi mergem la "Satul Floating of Aberdeen", un loc renumit pentru "oamenii de pescuit" care petrec cea mai mare parte pe ambarcațiunile lor și rareori ajung pe țărm. Apoi o plimbare pitorească de-a lungul țărmului și vom vizita frumoasa Bay Repulse, cu vedere magnifică la Marea Chinei de Sud. Vom avea parte de un prânz tradițional "Dim Sum" într-un restaurant specializat, unde ne vom bucura de unele dintre cele mai renumite feluri de mâncare din Hong Kong. Dupa masa de pranz vom continua turneul nostru pe Kowloon, unde vom lua parte la ritmul de viata al localnicilor vom putea admira piete colorate, piata fructelor si legumelor, faimoasa piata a jadului si piata florilor si pasarilor - vom vizita apoi faimosul "Templul Wong Tai Sin", pe care oamenii îl vizitează pentru a se ruga pentru bunătăți și sănătate și unde mulți dintre cititorii de noroc sau cititorii de palmieri fac un comerț plin de viață. Dupa o zi plina ne intoarcem pentru cazare la hotelul din Hong kong.
 
Ziua 4. (31.12) Hong Kong – Macao Azi ne așteaptă o excursie opțională în Macao Cea mai veche colonie europeană din Orientul Îndepărtat, Macao a asimilat elemente culturale portugheze, păstrându-și totodată vii tradițiile milenare. Arhitectura deosebită, tipic portugheză, a multor clădiri i-a adus orașului un loc în Patrimoniul UNESCO. Vedem, printre altele, ruinele Bisericii romano-catolice Sf. Paul, devenite emblemă pentru Macao, dealul Penha, Piaţa Senatului, Fortăreața Fort Mountain, Poarta Barierei, monumentul Lotus Flower in Full Bloom, vizităm Templul zeiței A-Ma și Insula Taipa. După o scurtă pauză de respiro, moment de răgaz în care ai timp să îți pui în valoare talentul artistic, prinde cadrele perfecte cu atmosfera din acest oraș. Imediat după, vizităm un cazino renumit din Macao, replică a cazino-ului Venice din Las Vegas. Seara vom reveni la hotel, unde ne așteaptă o cină festivă optionala de celebrare a trecerii în noul an. Cazare la hotel în Hong Kong.
 
Ziua 5. (1.01) Hong Kong – Lantau După micul dejun, plecăm într-o nouă aventură: ne așteaptă o excursie opțională în Lantau. Insula Lantau este cea mai mare dintre insulele Hong Kongului și ascunde văi luxuriante, munți înalți, cât și sate tradiționale pescărești. Vedem cea mai mare statuie din bronz aflată în aer liber din lume, Big Buddha, înaltă de 26 de metri și ne relaxăm în voie pe plajele sălbatice, ascultând valurile. Turul insulei se încheie cu o plimbare cu funicularul, care oferă o panoramă superbă asupra Mării Chinei de Sud și Parcului Natural Lantau. Revenim seara la hotelul nostru din Hong Kong pentru cazare.
 
Ziua 6. (2.01) Hong Kong – Disneyland Hong Kong Dacă tot vizitezi Hong Kong, trebuie neapărat să vezi parcul de distracții Disneyland de aici. Vom face o excursie opțională la Disneyland-ul din Hong Kong, entru a ne transpune în faimoasa lume de basm și a ne aminti de copilărie. Te așteaptă o lume plină de fantezie, iar dacă nu ești fan al personajelor celebre, vei putea căuta adrenalina și aventura într-unul dintre secțiunile tematice pline de activități ce nu te vor lăsa să te plictisești. Revenim seara la hotelul din hong Kong pentru cină și cazare.
 
Ziua 7. (3.01) Hong Kong – București După mic-dejun si check out optional se poate mergem pe vârful Colinei Victoria, unde se află și un cartier rezidențial de lux, iar priveliștea de la 554 de metri altitudine asupra insulei Hong Kong este uluitoare. Se poate continua cu o plimbare pe cea mai vizitată plajă din sudul insulei, cu nisip fin și apă ireal de limpede, aflată în zona Golfului Rușinii, apoi vedem Piața Chek Chue și satul pescăresc Aberdeen, unde ne întâlnim cu o comunitate care trăiește „pe apă”. Luăm prânzul optional pe un restaurant plutitor din port, o experiență pe care merită să o trăim cel puțin o dată în viață, apoi ne mai rămân câteva ore pentru shopping. Seara, mergem la Aeroportul Internațional din Hong Kong, de unde ne îmbarcăm pentru zborul spre București.
 
 
 
 

A

B

C

D

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 150 €

PROMO

Reducere 100 €

STANDARD +

Reducere  50 €

849 € + 398 € (taxe de aeroport)

699 € + 398 € (taxe de aeroport)

749 € + 398 € (taxe de aeroport)

799 € + 398 € (taxe de aeroport)

pret de persoana in camera dubla

 Avans 25% la înscriere;  Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;  GRATUIT - asigurare medicală premium;  GRATUIT – transfer privat dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni;  GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)  ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

 

 Avans 50% la înscriere;  Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;  Nu se cumulează cu alte reduceri;  Oferta este valabilă până la 01.09.2018;  ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

 

 Avans 30% la înscriere;  Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;  Nu se cumulează cu alte reduceri;  Oferta este valabilă până la 01.10.2018.  ATENTIE! LOCURI LIMITATE

 

 

 

 Avans 25% la înscriere;  Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;  Nu se cumulează cu alte reduceri;

 

suplimente

 • Supliment de single 430 €
 • Cina Festiva Revelion 140 €/pers
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SERVICII INCLUSE:
 • Bilet de avion Bucuresti –Hong Kong si Hong Kong – Bucureşti , zboruri cu escala operate de Turkish Airlines (orarul de zbor se poate modifica);
 • Taxele de aeroport;
 • Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
 • 5 nopţi de cazare + mic dejun la hotel de 4 stars;
 • Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
 • Asigurare medicală de călătorie şi storno;
 • Ghizi locali;
 • Conducător de grup român;
NU SUNT INCLUSE:
 • Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, aprox 50€ / pers. (se achită la faţa locului);
 • Excursiile opţionale, pentru grup minim de 15 persoane;
 • Alte servicii decât cele menţionate în program;
 • Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului);
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+