Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte pentru Revelion

Revelion Viena Austria Autocar

Revelion Viena Austria Autocar
Transport: Autocar 
Data plecarii: 28.12.2018  Durata: 6 zile

Cazare: Hotel 3 stars

Traseu: Budapesta - Viena
Pret: 349 euro + 390 lei
Revelion Viena

Viena este capitala Austriei , situata în extremitatea estica a tarii, in landul autonom si este traversat de Dunare.  Cu o populatie de 2, 2 milioane locuitori, Viena este un important centru politic international, sediul a numeroase oraganizatii mondiale.

Este un oras de-a dreptul superb, cu impozante cladiri in stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Orasul are imprimat un spirit imperial, reprezentat de palatele marete si vilele ce pot fi admirate la tot pasul.

 

sursa foto: paralela45.ro


Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Revelion Viena
 

REVELION  VIENA  2019

(Revelion traditional, cu muzica si dans,in Padurea Vieneza)            

28.12.2018 -  02.01.2019

 

ZIUA 1. Plecare din Bucuresti ora  7.00 (parcare restaurantul Cina) cu autocar (specializat in curse externe. Tranzitarea Romaniei pe ruta Pitesti , Rm.Vilcea, Sibiu  , Deva,Timisoara . Cazare zona Budapesta hotel ***.  

 

ZIUA 2. Mic dejun . Plecare spre Viena. Turul  orasului Viena  cu autocarul si tur pietonal(plimbare pe Ring si pe Graben). Dupa amiaza , timp liber pentru cumparaturi - cele mai mari reduceri de preturi din timpul anului. Seara, plimbare in Grinzig-optional cina traditionala. Cazare Viena (hotel *** Padurea Vieneza). 

 

ZIUA 3. Mic dejun .Timp liber pentru plimbare , relaxare , eventual cumparaturi. Optional-excursie la Bratislava (60 km): se viziteaza zona veche a orasului, frumoasele cladiri istorice asezate pe malul Dunarii care contribuie la atractivitatea indiscutabila  a capitalei Slovaciei:Poarta lui Mihail, Palatul Grassalkovich,fostul Palat Arhiepiscopal, Catedrala Sf.Martin.Pentru doritori, seara muzicala in Viena( concert sau opera) Cazare Viena(hotel ***Padurea Vieneza).

 

ZIUA 4.  Mic dejun. Se viziteaza, Hofburg – apartamentele imperiale,   Hundertvasserhaus, Kunthistoriche museum, Cripta Capucinilor. Se viziteaza Belvedere-palatul printului Eugeniu de Savoia . Cazare  Viena(hotel ***Padurea Vieneza).Seara -Cina festiva de Revelion (INCLUSA IN PRET) in restaurantul hotelului.Este un hotel traditional austriac, decorat pitoresc, situat la marginea Vienei,in “Padurea Vieneza”.Categoria hotelului este de 3 stele conform Ministerului Turismului austriac. Este asezat intr-o pozitie superba, la 20 minute cu autocarul de centrul orasului.Va fi o seara traditionala, in atmosfera de basm a padurii vieneze.Meniul de Revelion este tipic austriac. Programul muzical este pentru toate gusturile.

 

Ziua 5. Mic dejun. Plimabare in centrul istoric al Vienei (Muzeul de Arta, Muzeul de stiinte ale naturii) sau optional,excursie la Seegrotte-Hinterbruhl – plimbare cu  vaporasul pe cel mai mare lac subteran din Europa. In aceasta excursie avem posibiltatea sa admiram imprejurimile Vienei-Padurea Vieneza.Se pleaca spre Keskemet ( 240 km ). Opţional – pranz tradiţional în pusta maghiară +  spectacol de echitatie , in atmosfera unica a unei “csarda “autentice. Cazare Timişoara, hotel *** (opţional). 

 

ZIUA 6. Mic dejun . Plecare spre Bucuresti . Sosirea la Bucuresti  la ora 20.00, in fata restaurantului Cina.

 

PRET:  349 euro + 390 lei

Grup minim 25 persoane: pentru un grup mai mic de 25 persoane (intre 25-20 persoane), se va achita un supliment de 35 euro
Acte necesare: carte identitate,asigurare medicala 
Data de plecare : 28.12.2018
 

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE:
  • cazare si mic dejun bufet 5 nopti
  • CINA FESTIVA DE REVELION (bauturile nu sunt incluse)
  • programul turistic alaturat
  • ghid turistic specializat
  • transport autocar autorizat pentru curse externe
NU SUNT INCLUSE:
  • intrari obiective turistice
  • pranz tradiţional în pusta maghiară +  spectacol de echitatie ~30 eur
  • programe optionale
  • cazare 1 noapte Timisoara~110 lei
5 1 1 1 1 1 (1 Vote)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+