Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte pentru Revelion

Revelion Viena Austria Avion Bucuresti

Revelion Viena Austria Avion Bucuresti
Transport: Avion Bucuresti
Data plecarii: Variabil

Cazare: Hotel 4 stars

Durata: 4 nopti
Pret: 399 euro
Revelion Viena Austria Avion Bucuresti
Viena este capitala Austriei , situata în extremitatea estica a tarii, in landul autonom si este traversat de Dunare.  Cu o populatie de 2, 2 milioane locuitori, Viena este un important centru politic international, sediul a numeroase oraganizatii mondiale.
Este un oras de-a dreptul superb, cu impozante cladiri in stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Orasul are imprimat un spirit imperial, reprezentat de palatele marete si vilele ce pot fi admirate la tot pasul.
Revelion Viena Austria Avion BucurestiRevelion Viena Austria Avion BucurestiRevelion Viena Austria Avion BucurestiRevelion Viena Austria Avion Bucuresti
Revelion Viena Austria Avion Bucuresti
 
Ziua 1 (29.12):  Bucuresti – Viena
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:00 si sosire in Viena la ora locala 08:35. Transfer cu autocarul in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi. Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare la hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4 stars sau similar in Viena.

Ziua 2 (30.12):  Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz 
Mic dejun. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein.

Ziua 3 (31.12):  Viena – in prag de sarbatoare 
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in centrul orasului Viena sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. De asemenea, puteti vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local.

Ziua 4 (01.01):  LA MULTI ANI 2017!  Viena – vizita optionala la Palatul Schonbrunn 
Mic dejun. Dimineata va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Fatada palatului este vopsita cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte, Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare in centrul orasului. Cazare.

Ziua 5 (02.01):  Viena - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. La ora 15:00 transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare din Viena la ora 17:50, sosire in Bucuresti la ora 20:20.


Pret/persoana (loc in dubla): 399 EURO
Al treilea adult in camera dubla: 399 EURO
Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti: 299 EURO 
Supliment camera single: 200 EURO
  
SERVICII INCLUSE:
  • transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti cu compania Tarom;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4 stars sau similar; 
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul;
  • tur de oras de jumatate de zi cu autocar in Viena; 
  • insotitor roman de grup;
NU SUNT INCLUSE:
  • taxele de aeroport: 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari); 
  • cina de Revelion (optionala, intre 120 - 150 Euro / persoana – fara bauturi incluse. Detalii privind locatia si pretul exact vor fi furnizate pana la data de 30.11.2015);
  • excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice;
  • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
  • asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+