Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte pentru Revelion

Revelion Bruges & Amsterdam Avion Bucuresti

Revelion Bruges & Amsterdam Avion Bucuresti
Transport: Avion Bucuresti
Data plecarii: 28.12.2016

Cazare: Hotel 4 stars

Durata: 5 nopti
Pret: 495 euro
Revelion Bruges & Amsterdam Avion Bucuresti

Bruges (cum este numit in limba franceza si in limba romana, respectiv Brugge, denumirea oficiala in limba olandeza) este un oras neerlandofon situat in provincia Flandra de Vest, regiunea Flandra din Belgia. In prezent este capitala provinciei Flandra de Vest in regiunea Flandra din Belgia. La 1 ianuarie 2008 avea o populatie totala de 117.073 locuitori.


Amsterdam este capitala oficiala a Olandei, insa institutiile fundamentale ale statului: Curtea suprema de justitie, guvernul si parlamentul isi au sediul in Haga.
Orasul este unul dintre cele mai moderne orase ale Europei, relaxant, tineresc si ofera turistilor o multitudine de obiective turistice.
Revelion Bruges & Amsterdam Avion BucurestiRevelion Bruges & Amsterdam Avion BucurestiRevelion Bruges & Amsterdam Avion BucurestiRevelion Bruges & Amsterdam Avion Bucuresti
Revelion Bruges & Amsterdam Avion Bucuresti


Ziua 1 (28.12): BUCURESTI - AMSTERDAM - BRUGGE
Intalnire la ora 04:00 (dimineata) la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire la ora locala 08:05 si transfer catre Brugge unde vom avea un tur pietonal cu insotitorul de grup, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Cazare la hotel Velotel 4 stars sau similar in Brugge. 
 
Ziua 2 (29.12): BRUGGE 
Micul dejun. Timp liber pentru primbari individuale sau, optional, excursie in capitala Belgiei, Bruxelles, unde se vor admira principalele atractii ale orasului: cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare in Brugge.
 
Ziua 3 (30.12): BRUGGE – AMSTERDAM
Mic dejun. Plecam catre capitala Olandei, Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi cu ghid local. Aici admiram Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel. Cazare la hotel Dutch Design Artemis 4 stars sau similar in Amsterdam.
 
Ziua 4 (31.12): AMSTERDAM
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari prin centrul orasului cu insotitorul de grup.  Spre seara, ne pregatim de petrecerea in aer liber din piata Nieuwmarkt. De asemenea, putem alege una dintre numeroasele cafenele aflate pe stradutele incantatoare ale orasului. Cazare.
 
Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2017! AMSTERDAM
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom avea un tur panoramic si vom admira Palatul Regal - resedinta regelui, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Mergem apoi in orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua vizita cu cel mai mare port al Europei – Rotterdam. Seara vom reveni in Amsterdam. 
 
Ziua 6 (02.01): AMSTERDAM – BUCURESTI 
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:45 si sosire in tara la ora 00:30 (03.01.2017).

 
PRET/persoana: 495 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 285 EURO
Capacitate maxima camere: 2 persoane
 


 
SERVICII INCLUSE:
 • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam si retur, compania KLM;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti la hotel Velotel 4 stars sau similar in Brugge si 3 nopti la hotel Dutch Design Artemis 4 stars sau similar in Amsterdam;
 • transferuri aeroport Amsterdam – hotel in Brugge (28.12), hotel in Amsterdam – aeroport Amsterdam (02.01);
 • transport cu autocar local Amsterdam – Brugge si retur;
 • tururi de oras de o jumatate de zi (3 ore) in Brugge (pietonal) cu insotitorul de grup si Amsterdam (autocar) cu ghid local;
 • insotitor roman de grup;
NU SUNT INCLUSE:
 • taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • bagaj de cala (optional): 30 EURO/dus-intors, pret valabil pentru posesorii cardului Flying Blue Ivory (se achita in agentie);
 • bacsisurile (recomandate): 20 EURO/persoana – se achita reprezentantului agentiei;
 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
 • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata): ~ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani);
 • asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 57 lei/persoana-pana la 60 ani);
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+