Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte pentru Revelion

Revelion Sorrento & Coasta Amalfitana Avion Bucuresti

Revelion Sorrento & Coasta Amalfitana Avion Bucuresti
Transport: Avion Bucuresti
Data plecarii: 29.12.2016

Cazare: Hotel 4 stars

Durata: 5 nopti
Pret: 565 euro
Revelion Sorrento & Coasta Amalfitana Avion Bucuresti

Centrul istoric al orașului Sorrento face parte din patrimoniul mondial Unesco din 1995; are o dispunere dreptunghiulară și a păstrat rețeaua de străzi stabilită de fondatorii orașului antic Neapolis.  Cuprinde aproximativ 150 de biserici, 30 de muzee, palate, parcuri, monumente, fantani arteziene,situri arheologice.

Revelion Sorrento & Coasta Amalfitana Avion BucurestiRevelion Sorrento & Coasta Amalfitana Avion BucurestiRevelion Sorrento & Coasta Amalftana Avion BucurestiRevelion Sorrento & Coasta Amalfitana Avion Bucuresti
Revelion Sorrento & Coasta Amalfitana


Ziua 1 (29.12): Bucuresti – Napoli
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:30 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia spre Roma. Sosire in Roma si imbarcare pe cursa spre Napoli. Sosire pe aeroportul din Napoli la ora 11:00, dupa care vom efectua un tur panoramic al acestui oras plin de viata si culoare, dominat de Vezuviu. Cele mai populare repere istorice ale orasului sunt: Catedrala, Piata Plebiscito unde se afla Palatul Regal si frumoasa biserica Sf. Francesco di Paula construita in stil neoclasic. Piata Primariei si Castelul construit de familia Anjou sunt alte doua repere importante ale orasului. Transfer cu autocarul Napoli – Sorrento si cazare la Grand Hotel Parco del Sole 4 stars sau similar in Sant’Agnello – Sorrento.
 
Ziua 2 (30.12): Excursie optionala Pompeii si Vezuviu 
Mic dejun. Excursie optionala la Pompeii, oras opulent din antichitate ce a fost ingropat in totalitate in anul 79 d.Hr intr-una din cele mai dezastruoase eruptii vulcanice din istorie. Vizita la Pompeii ne ofera informatii importante despre modul de viata in orasele din antichitate. Dupa Pompeii vom face o ascensiune pe vulcanul Vezuviu. Intoarcere la hotel in Sorrento.
 
Ziua 3 (31.12): Excursie optionala Coasta Amalfitana. Seara, participare la cina de Revelion. 
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala pe parcursul careia vom vizita cateva dintre cele mai renumite orase de pe Coasta Amalfitana, situate pe cel mai spectaculos traseu din Europa. Vom face o scurta oprire pentru fotografii in Positano, “singurul loc din lume proiectat pe un ax vertical”, oras plin de culoare care coboara in trepte catre mare. Loc iubit si frecventat in trecut de artisti si intelectuali (Picasso, Cocteau, Steinbeck) si de catre intemeietorii trendului “la dolce vita”, Positano este azi una dintre cele mai renumite statiuni de pe coasta. In continuare ne oprim in statiunea Amalfi care a imprumutat numele sau intregii coaste. Amalfi este un oras cu un aspect spaniol cu magnifica catedrala Sf. Andrea si Piazza del Duomo. Ultima oprire este in Ravello, un loc de neuitat “suspendat” intre cer si mare. Ravello este faimos pentru privelistile ce pot fi admirate de la inaltime. Intoarcere in Sorrento. Seara, participare la cina de Revelion organizata la hotel Parco del Sole (bauturile la cina de Revelion nu sunt incluse).
 
Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2017! Excursie optionala la Capri
Mic dejun. Excursie optionala la Capri, numita si “insula de vis” datorita frumusetii sale naturale, un amestec perfect intre coasta spectaculoasa si vegetatia luxurianta. Vom vizita Anacapri unde se afla renumita Villa San Michele cu gradinile sale, centrul insulei cu renumita Piazzetta si gradinile Augustus de unde veti putea admira privelistea spre Faraglioni, formatiune stancoasa care a devenit simbolul insulei. Cazare la hotel in Sorrento.
 
Ziua 5 (02.01): Excursie optionala la Caserta
Mic dejun. Excursie optionala la Caserta unde se afla incantatorul Palat Regal si gradinile sale cu fantani spectaculoase. Palatul, bogat in candelabre, ornamente aurite si tapiserii impresionante are 1200 de camere si 1790 ferestre. Constructia palatului a inceput in anul 1752 sub supravegherea arhitectului Luigi Vanvitelli si s-a incheiat in 1847 cand a fost finalizata sala tronului. 
 
Ziua 6 (03.01): Optional, participare la o lectie de gatit pizza in Sorrento. Zbor NAPOLI – BUCURESTI 
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Optional, participare la o lectie de gatit pizza in Sorrento. Durata lectiei este de 75 minute si va avea loc la un restaurant din Sorrento. Toti participantii vor primi echipamentul necesar. Lectia va incepe cu prepararea ingredientelor, a sosului si se incheie cu consumul produselor preparate. In jurul orei 16:00 transfer la aeroportul din Napoli pentru imbarcare pe zborul companiei Alitalia spre Roma. Decolare din Napoli la ora 19:30; sosire in Roma si imbarcare pe zborul Roma – Bucuresti de la ora 21:50. Aterizare in Bucuresti la ora 01:00 noaptea. 

 
Pret/ persoana (loc in dubla): 565 EURO
A treia persoana adulta in camera tripla (pat suplimentar): 505 EURO
Primul copil 2 – 11,99 ani in camera cu 2 adulti (pat suplimentar): 490 EURO
Supliment camera single: 135 EURO
Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane
  
SERVICII INCLUSE:
 • transport cu avionul Bucuresti – Napoli si retur (via Roma), compania ALITALIA;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla standard la hotel 4 stars
 • cina de Revelion la hotel;
 • transfer cu autocarul aeroport Napoli – hotel si retur; 
 • tur de oras de ½ de zi (aprox 3 ore) in Napoli;
 • insotitor roman de grup;
NU SUNT INCLUSE:
 • taxele de aeroport: 160 EURO/ persoana (pot suferi modificari); 
 • biletele de intrare la obiectivele turistice din program; 
 • bauturile la cina festiva de Revelion; 
 • excursiile optionale; 
 • asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+