Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte pentru Revelion

Revelion Roma Italia Avion Bucuresti

Revelion Roma Italia Avion Bucuresti
Transport: Avion Bucuresti
Data plecarii: 28.12.2016

Cazare: Hotel 4 stars

Durata: 5 nopti
Pret: 425 euro
Revelion Roma Italia Avion Bucuresti

Roma este capitala Italiei.  Situat pe malul fluviului Tibru, orașul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice și a Italiei moderne. Aria metropolitană are o populație de aproximativ 4 milioane.

In mod clar, Roma este o destinatie de vacanta foarte importanta, in fiecare an milioane de turisti alegand sa viziteze acest oras pentru a admira arhitectura extraordinara si obiectivelRoma este capitala Italiei.  Situat pe malul fluviului Tibru, orașul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice și a Italiei moderne. Aria metropolitană are o populație de aproximativ 4 milioane.

Revelion Roma Italia Avion BucurestiRevelion Roma Italia Avion Bucuresti Revelion Roma Italia Avion BucurestiRevelion Roma Italia Avion Bucuresti
Revelion Roma Italia Avion Bucuresti


Ziua 1 (28.12): BUCURESTI – ROMA
Intalnire la ora 08:15 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 10:15; sosire la Roma Fiumicino la ora locala 11:25. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat de jumatate de zi cu opriri la principalele obiective turistice: Colosseum – cel mai renumit simbol al epocii imperiale, Forumul - centrul vietii politice, comerciale si juridice a Romei antice, Pantheonul – fost templu pagan dedicat tuturor zeilor, actualmente biserica catolica, Fontana di Trevi si fantanile din Piazza Navona, cum ar fi Fontana dei Fiumi (Fantana celor Patru Fluvii). Dupa-amiaza, cazare la hotel de 4 stars din lantul RAELI (fostul SEBRAELI)  www.raelihotels.it  (echivalent 3 stars standard international).
 
Ziua 2 (29.12): ROMA - vizita optionala la VATICAN
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. 
 
Ziua 3 (30.12): FLORENTA – ROMA (excursie optionala)
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se pot vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului.
 
Ziua 4 (31.12): ROMA – TIVOLI – ROMA (optional) 
Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu vizitarea  Vilei Adriana (obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Hadrian.
Dupa amiaza intoarcere la Roma, timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina de Revelion  intr-un restaurant local. 
 
Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2017! ROMA 
Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).
 
Ziua 6 (02.01): ROMA – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:10, sosire in Bucuresti la ora 15:25.

 
Pret: 425 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 215 EURO
A 3-a persoana in camera dubla (adult sau copil): 425 EURO
Copilul pana la varsta de 4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, in cazul in care nu se solicita pat suplimentar.
 
 
SERVICII INCLUSE:
 • transport cu avionul Bucuresti – Roma si retur cu compania TAROM;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4 stars standard local din lantul RAELI (fost SEBRAELI) www.raelihotels.it (echivalent 3 stars standard international); 
 • transfer aeroport – hotel – aeroport;
 • tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local;
 • insotitor roman de grup;
NU SUNT INCLUSE:
 • taxele de aeroport 130 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • cina de Revelion (detalii despre pret si locatie vor fi furnizate pana la date de 30 octombrie);
 • intrari la obiectivele turistice; 
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala (optionala) si asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • taxa hoteliera impusa de primaria orasului (se achita la receptie, la sosire) in valoare de 6 EURO/zi/persoana;
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+