Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte pentru Revelion

Revelion Budapesta Viena Autocar Timisoara

Revelion Budapesta Viena Autocar Timisoara
Transport: Autocar Timisoara
Data plecarii: 28.12.2016

Cazare: Hotel 4 stars

Durata: 6 zile
Pret: 284 euro
Revelion Budapesta Viena Autocar Timisoara 
Teritoriul Budapestei este de 525 km². Este inconjurat de judetul Pest, judet din care 81 de asezari fac parte din zona metropolitana a orasului. Capitala ungara are o diagonala de 25 km in directia nord-sud, de 29 km in directia est-vest. Altitudinea minima este de 96 metri (la cota mijlocie a apei Dunarii), iar altitudinea maxima o are pe Muntele János, varful acestuia fiind la 527 metri.
 
Viena este capitala Austriei , situata în extremitatea estica a tarii, in landul autonom si este traversat de Dunare.  Cu o populatie de 2, 2 milioane locuitori, Viena este un important centru politic international, sediul a numeroase oraganizatii mondiale.
Este un oras de-a dreptul superb, cu impozante cladiri in stil baroc, ce a fost vreme de secole centrul Imperiului Habsburgic. Orasul are imprimat un spirit imperial, reprezentat de palatele marete si vilele ce pot fi admirate la tot pasul.
Revelion Budapesta Viena Autocar TimisoaraRevelion Budapesta Viena Autocar TimisoaraRevelion Budapesta Viena Autocar TimisoaraRevelion Budapesta Viena Autocar Timisoara
Revelion Budapesta Viena Autocar Tmisoara


Ziua 1 (28.12): BUCURESTI  – NADLAC
Intalnire in fata Garii de Nord la ora 20.30 si plecare la ora 21:00 din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Slatina, Craiova, Drobeta, Lugoj, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).
 
Ziua 2 (29.12): NADLAC – SZEGED – BUDAPESTA (850 km)
Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta. Cazare si odihna la Hotel Expo Congress 4 stars sau similar in Budapesta. Timp liber la dispozitie. La ora 19:00 vom face un scurt tur panoramic “Budapesta by night” cu autocarul pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Seara timp liber in centrul orasului, in zona pietonala, renumita pentru magazinele si cafenelele sale, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor si retur pe cont propriu la hotel. Optional, croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta cu cina inclusa pe vapor (tarif informativ: 40 EURO/persoana – sunt incluse transferul cu autocarul si insotitor de grup).
 
Ziua 3 (30.12): VIENA – PARNDORF (480 km)
Mic dejun. Dupa micul dejun plecam spre capitala Austriei. Sosire in Viena in jurul orei 11.30. Acest oras este centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johan Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea etc. Timp liber pentru a participa la targul de Craciun sau cumparaturi pe Mariahilferstrasse. Pe drumul de intoarcere spre Budapesta, vom face oprire la Parndorf Outlet pentru shopping. Cazare la Budapesta la acelasi hotel.
 
Ziua 4: (31.12): BUDAPESTA – COTUL DUNARII 
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de o excursie la Cotul Dunarii - Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii), Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare a regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii). Dupa amiaza intoarcere la Budapesta. Cazare la acelasi hotel in Budapesta. Pregatiri pentru Revelion. Optional masa de Revelion la un restaurant medieval, cu meniu complet, bauturi incluse (vin, bere, sucuri) si sampanie la miezul noptii (tarif informativ: 80 EURO/ persoana). Intoarcere la acelasi hotel.
 
Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2017! 
Mic dejun si optional, excursie la Palatul Regal Godollo - construit in anul 1735, in perioada baroca, acest palat a fost facut cadou in 1867, ca si dar de incoronare, imparatului Franz Ioseph si imparatesei Elisabeta (Sissy) pentru a fi resedinta acestora in Ungaria pe perioada verii. Tarif informativ: 25 EURO (include biletul de intrare in palat). La intoarcere, vom avea timp liber la dispozitie in centrul Budapestei. Seara, optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII (tarif informativ 40 EURO/ persoana).
 
Ziua 6 (02.01): BUDAPESTA – BUCURESTI (850 km)
Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Bucuresti tranzitand Romania: Nadlac – Arad – Timisoara – Drobeta – Craiova – Slatina – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

 
Pret/persoana: 299 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 130 EURO; Reducere pat suplimentar: 25 EURO
Reducere imbarcare din Timisoara si Arad: 15 EURO
*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane
  
SERVICII INCLUSE:
  • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun inclus in Budapesta la hotel Expo Congres 4 stars sau similar;
  • tururi panoramice si vizite conform programului in Budapesta si Cotul Dunarii;
  • insotitor roman de grup;
NU SUNT INCLUSE:
  • cina festiva de Revelion (optionala);
  • intrarile la obiectivele turistice;
  • excursiile optionale: Croaziera pe Dunare, Cina ungureasca la Borkatakomba;
  • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani);
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+