Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte pentru Revelion

Revelion Budapesta Viena Autocar

Revelion Budapesta Viena Autocar
Transport: Autocar 
Data plecarii: 29.12.2018

Cazare: Hotel 3 stars

Durata: 5 zile
Pret: 325 euro
Revelion Budapesta Viena Autocar Timisoara 
Viena este capitala europeana cu cel mai intens parfum de epoca, fosta capitala de imperiu , cu o istorie bogata ,
care se reflecta in arhitectura tuturor cladirilor din acest oras. Are un suflet stravechi, insa unul care a inspirat noua civilizatie.
Budepesta este situata, unde bazinul carpatic se intalneste cu muntii si cu campiile din centrul tarii, unde cele doua orase stravechi, Buda si Pesta sunt despartite de Dunare.
 
Revelion Budapesta Viena Autocar TimisoaraRevelion Budapesta Viena Autocar TimisoaraRevelion Budapesta Viena Autocar TimisoaraRevelion Budapesta Viena Autocar Timisoara
Revelion Budapesta Viena Autocar 
 
ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – BUDAPESTA – 850 KM Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 05.00. Plecare din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari din orasele de pe traseu, numai cu mentiune in momentul rezervarii). Dupa masa trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. Spre seara sosire la Budapesta. Cazare si odihna la Hotel Atlas City 3 stars (www.atlashotelbudapest.com) situat in oras, sau similar. Seara timp liber in Budapesta sau, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 35 EURO/ persoana. Intoarcere la acelasi hotel.
 
Ziua 2 (30.12): BUDAPESTA – VIENA – PARNDORF – BUDAPESTA (490 km) Mic dejun, dupa care plecam intr-o excursie de o zi spre capitala Austriei. Sosire in Viena in jurul orei 11.30. Viena este un centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber pentru cumparaturi pe Mariahilferstrasse. Pe drumul de intoarcere spre Budapesta, vom face o oprire la Parndorf Outlet pentru shopping. Cazare la Budapesta la acelasi hotel.
 
Ziua 3: BUDAPESTA Dupa micul dejun, vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Timp liber la dispozitie pe cea mai importanta artera comerciala a capitalei Ungariei, Vaci Utca. Pregatiri pentru seara de Revelion. Optional masa de Revelion la un restaurant local, cu meniu complet, bauturi incluse (vin, bere, sucuri) si sampanie la miezul noptii (tarif informativ: 95 EURO/ persoana – se achita in agentie). La multi ani 2019!
 
Ziua 4: COTUL DUNARII (optional) Mic dejun. Optional va propunem, Excursie la Cotul Dunarii. Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul Dunarii, orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, Bazilica Episcopala. Cetatea medievala Visegrad, fosta resedinta a lui Matei Corvin. Tarif informativ: 25 EURO, minim 20 platitori. Dupa amiaza, intoarcere la Budapesta si cazare la acelasi hotel. Seara, va propunem optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII. Tarif informativ 35 euro/ persoana, minim 20 platitori.
 
ZIUA 5: BUDAPESTA – BUCURESTI – 850 KM Mic dejun. Plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.
 
 
PRET/persoana: 325 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 175 EURO
Copil 2 - 11,99 ani in camera cu 2 adulti: 230 EURO
A treia persoana in camera dubla (pat suplimentar): 300 EURO
 
  
SERVICII INCLUSE:
  • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
  • 4 nopti cazare la hotel 3 stars cu mic dejun inclus in Budapesta;
  • vizite conform programului;
  • insotitor roman de grup;
NU SUNT INCLUSE:
  • intrarile la obiectivele turistice;
  • excursiile optionale: Croaziera pe Dunare, Cina ungureasca la Borkatakomba;
  • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
  • cina de Revelion (optionala) se achita in agentie;
  • excursiile optionale;
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+