Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte speciale la Piata de Craciun

Piata de Craciun Innsbruck Austria Autocar

Piata de Craciun Innsbruck Austria Autocar
Transport: Autocar
Data plecarii: 08.12.2018

Cazare: Hotel 3/4 stars

Durata: 7 zile
Pret: de la 225 € + 120 euro (transport cu autocarul)
Hotel 3 stars

Innsbruck este un oraș din sud-vestul Austriei și capitala provinciei Tirol. Situat pe râul Inn, este un centru celebru pentru sporturile de iarnă. Jocurile Olimpice de Iarnă au avut loc de două ori la Innsbruck. În 1964 și în 1976, când orașul a înlocuit Denverul.

 


sursa: tripadvisor.com
Hotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season BerciHotel All Season Berci
Piata de Craciun Innsbruck Austria Autocar
 
 

Program

 

Ziua 1. București – Budapesta

Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața. Ca să mai omorâm timpul, gonind prin Puszta maghiară , câmpia întinsă și monotonă din estul Ungariei, ne amintim de faptul că deliciosul gulyas este invenția păstorilor unguri care își pășteau cirezile în această regiune. Înainte de a ajunge în Budapesta, peisajul se mai animă cu dealuri împădurite și sate pitorești. Sosire și cazare la Budapesta.

 

 

Ziua 2. Budapesta – Innsbruck

Innsbruck, capitala Tirolului, este un minunat oraș aflat la poalele Alpilor, care capătă o atmosferă cu totul magică în preajma sărbătorilor de iarnă. Principala atracție este Schloss Ambras, o fortăreață transformată în palat renascentist de către Arhiducele Ferdinand II. Aici se află și un grandios palat habsburgic, o catedrala barocă superbă, cât și numeroase muzee cel puțin interesante. Spre exemplu, la Muzeul Swarovski vei putea admira opere ale unor artiști renumiți precum Salvador Dali sau Andy Warhol. Stațiunea și-a câștigat un renume internațional în domeniul sporturilor de iarnă, găzduind Jocurile Olimpice de două ori și fiind considerată capitala snowboardului. Vei găsi numeroase pârtii de schi și snowboard, piste pentru bob și pentru sărituri cu schiurile, unele dintre ele chiar în oraș. Seara sosire și cazare în zona Innsbruck

 

 

Ziua 3. Innsbruck – Kitzbuhel – Zell Am See

Astăzi simțim magia unică și atmosfera de sărbătoare a orașului Innsbruck. Vedem cea mai mare colecție de artă gotică din Austria, aflată la Muzeul Ferdinandeum, Goldenes Dachl (Acoperișul de Aur), construit din tablă de cupru suflată în aur și considerat unul dintre simbolurile orașului, Biserica Regală și Capela de Argint. Târgurile de Crăciun din Innsbruck recreează perfect atmosfera sărbătorilor și reușesc să atragă anual sute de mii de turiști, situându-se astfel printre cele mai frumoase din regiunea Alpilor. Vom petrece momente pline de farmec în cel mai important dintre ele, situat chiar în inima orașului. Clădirile medievale din Centrul Istoric, fanfara ce cântă neîncetat colinde, mirosul de turtă dulce, toate formează un cadru idilic, cum nu se poate mai bun pentru Crăciun. Arome îmbietoare de scorțisoară, migdale și brad te răsfață cât timp iei la rând standurile cu produse tradiționale, de la decorațiuni pentru casă și brad, până la suveniruri pentru cei dragi. Sunetul colindelor, aburii vinului fiert și peisajul de basm te vor umple de emoția Crăciunului.

Opțional: Facem o plimbare până la Kitzbuhel, un vechi oraș minier, devenit astăzi una dintre cele mai selecte stațiuni montane. Se spune că aici se află prima pârtie de schi din Austria, datând din 1893. Micul oraș cu case colorate și arhitectură medievală, acoperit mai tot timpul de zăpadă, ne dă impresia că aici oamenii trăiesc un Crăciun perpetuu. Puțin mai jos, în Zell Am See, descoperim un peisaj furat din cărțile poștale, cu un lac despre care se spune că ar fi „mai albastru decât albastrul”, care se întinde la poalele munților împăduriți. Ne vom lăsa copleșiți de natură și aproape că vom ignora orice altceva, căci cu siguranță ne va lipsi acest tablou epic.

 

 

Ziua 4. Innsbruck - Munchen

Mic dejun. Vizităm Munchen, un oraș al contrastelor, unde cafenelele cu alură mediteraneană se împletesc armonios cu berăriile bavareze chiar și iarna.

Ne plimbăm prin inima „capitalei secrete” a Germaniei și ne oprim în vizitând fermecătoarea Piață Marienplatz, care s-a pregătit și ea de sărbători. Un brad superb decorat veghează căsuțele de poveste de la renumitul târg de Crăciun organizat aici încă din secolul al IV-lea. Frigul dispare după primul pahar de schnapps stins cu vin fiert și cu greu vei rezista în fața unei Kletznbrot, un sortiment de pâine cu nuci, fructe și miere, sau a unui Fatschnkindl, un produs de patiserie ce îl întruchipează pe bebelușul Iisus. Vom vedea apoi atât sediul vechi, cât și cel nou al Primăriei, apoi vedem Rathaus-Glockenspiel, o clădire fascinantă din secolul al XVI-lea. În Munchen se află celebra galerie Neue Pinakothek, Muzeul Național Bavarez, găzduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale. Poți vizita bisericile Sfântul Petruși Sfântul Ioan din Nepomuk, Catedrala Frauenkirche sau Palatul Nymphenburg, aflat la cinci kilometri distanță de centrul vechi.

Moment de răgaz:

Ziua petrecută în Munchen este o ocazie de a vă delecta cu bunătățile tradiționale germane. Și ce poate fi mai autentic decât un Glühwein savurat la târgul de Crăciun? Cele mai populare sortimente sunt cele cu portocale, mere sau scorțisoară, dar dacă preferi vinul alb Weiser Glühwein nu te va dezamăgi cu certitudine. Dacă vrei să te încălzești, cere un Glühwein mit Schuss, care vine cu un shot de rom sau amaretto!

 

 

Ziua 5. Innsbruck – Salzburg – Viena   

Salzburg, orașul lui Mozart, este ca o scenă de film - nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” - datorită clădirilor impecabile în stil baroc, străduțelor liniștite, parcurilor atent îngrijite, munților superbi din fundal, castelului de pe deal, și mirosului îmbietor al mâncării. Putem ajunge la Castelul Hohensalzburg pe jos sau cu funicularul, apoi ne oprim să mâncăm căci vom avea nevoie de energie. Ajungem la Viena, care ne așteaptă gătită în haine de sărbătoare. Începem incursiunea, admirând clădirile și monumentele istorice îmbăiate în lumini ambientale, într-un scurt tur panoramic din autocar, amintind: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunării, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piața Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primăria și Universitatea.

 

 

Ziua 6. Viena - Budapesta   

Mic dejun. Traseul continuă spre Budapesta unde vom admira într-un scurt tur panoramic cu autocarul Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan , Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matyas.

Moment de răgaz:

Ultima seară împreună trebuie sa fie una memorabilă, de aceea, vă propunem

cina tradițională la crama Borkatakomba. Sigur ai gustat, până acum, măcar o rețetă de gulaș. Acum este momentul să ne înfruptăm din rețeta originală, de altfel o creație culinară a păstorilor maghiari. Crama oferă vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorbă și de depănat amintirile proaspete din vacanță. Înainte de a încheia, trebuie musai amintit desertul care se găsește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respectă: somlуi galuska, adică un pandişpan pufos, glazurat cu cremă de ciocolată şi frişcă bătută. În timp ce ne 

delectăm cu cina festivă, ne hrănim și inimile cu muzică autentică lăutărească. Destulă vorbă! Hai să ciocnim cupele, să schimbăm numere de telefon și să celebrăm prietenii noi. În definitiv, suntem camarazi de călătorie și nu este exclus să fim și altădată!

 

 

Ziua 7. Budapesta - București  

Plecăm din Capitala Ungariei, senzațiile și amintirile zilelor petrecute împreună ne dau motive suficiente să facem planuri pentru următoarele destinații, să arătăm cele mai frumoase “capturi” cu telefoanele mobile și să ne gândim  cu bucurie la Sărbătorile ce urmează. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

 

 

 

 

Punctele de îmbarcare gratuită:

 (autocar sau microbus):

BUCUREŞTI          Autogara Centrală - București                                           06.30

PITEŞTI                 Petrom ieşire Piteşti Est                                                     07.30

RM.VÂLCEA         Petrom ieşire Pasarela Nord                                              09.00

SIBIU                      Petrom Obor Calea Şurii Mari                                          12.00

SEBEŞ                    Rompetrol ieşire Lancrăm                                                 12.30

DEVA                     McDonald’s GARĂ                                                            14.30

ARAD                    Benzinaria OMV Calea Timișorii                                      16.30

 

 

 

 

 

Punctele de îmbarcare CONTRA COST:

(autocar sau microbus):

PLOIEŞTI              5 € / sens/ pers. Petrom METRO                                    07.30

CÂMPINA              8 € / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92                    08.00

BRAŞOV                10 € / sens/ pers. McDonald's Cal. Bucureşti                09.30

CLUJ                       10 € / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor                       10.00

TIMIŞOARA          5 €/sens/pers. Benzinaria Gazprom Dumbrăvița           15.30

CONSTANŢA        12 € / sens/ pers. Gara Centrală                                      02.00

BUZĂU                   10 € / sens/ pers. McDonald`s                                       03.00

BRĂILA                  12€ / sens/ pers. Billa - Calea Buzăului                         01.30

GALAŢI                  12 € / sens/ pers. McDonald's                                        01.00

FOCŞANI               10 € / sens/ pers. Benzinăria LUKOIL, centru               02.00

 

 

 

 

 

 

 

A

B

C

D

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 90

PROMO

Reducere 60

STANDARD +

Reducere 30

315

+ 120 € ( transport  autocar)

225

+ 120 € (transport  autocar)

255

+ 120 € (transport  autocar)

285

+ 120 € (transport  autocar)

 

pret de persoana in camera dubla

 

 • Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;
 • Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;

 • GRATUIT  - PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 • Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;
 • Plata integrala la inscriere;
 • Nu se accepta modificari sau anulari.
 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!

 

 

 • Avans  30% la inscriere;
 • Diferenta de plata pana la  30.09.2018;
 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 • Oferta este valabila pana la  15.10.2018.

 

 

 • Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 

suplimente &reduceri

 • Supliment de single 95 €
 • Reducere a 3-a persoana in camera  10 €.

  

SERVICII INCLUSE:
 • • transport autocar clasificat 2-4 stars
 • • 6 cazari la hoteluri de 3 stars si 4 stars;
 • Cazare zona Innsbruck – Hotel Alpenkönig 4 stars / similar;
 • • 6 mic dejun;
 • • Ghid însoțitor din partea agenției pe traseu;
NU SUNT INCLUSE:
 • • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe locale / de statiune şi cheltuieli personale.
 • • Excursiile opționale;
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+