Agentie Timisoara

Office Contact

Program
Ian - Aug: L-V 9:00 - 18:00
Sept - Dec: L-V 10.00 - 18.00  
Telefon Fax Email

Rezervari Contact

Tamicris Tours info

Punct de Lucru:
Str. Ady Endre nr. 15, 300175, Timisoara, Timis
Harta: click aici
Brevet de Turism nr:
16989 din 23 Septembrie 2010
Licenta de Turism nr:
5846 din 12 Iulie 2017
Polita insolvabilitate:
Omniasig - Seria I Nr. 49545 valabilitate: 06.12.2017 - 05.12.2018

Oferte speciale la Piata de Craciun

Piata de Craciun Viena 3 nopti Autocar Timisoara

Piata de Craciun Viena 3 nopti Autocar Timisoara
Transport: Autocar Timisoara
Data plecarii: Variabil

Cazare: Hotel 3 stars

Durata: 3 nopti
Pret: 100 eur + 290 lei
Piata de Craciun Viena 3 nopti Autocar Timisoara

Viena este capitala Austriei , situata în extremitatea estica a tarii, in landul autonom si este traversat de Dunare.  Cu o populatie de 2, 2 milioane locuitori, Viena este un important centru politic international, sediul a numeroase oraganizatii mondiale.

Piata de Craciun Viena 3 nopti Autocar TimisoraPiata de Craciun Viena 3 nopti Autocar TimisoaraPiata de Craciun Viena 3 nopti Autocar TimisoaraPiata de Craciun Viena 3 nopti Autocar Timisoara
Piata de Craciun Viena 3 nopti Autocar Timisoara
 
Week-end la Viena - Piata de Craciun 
 
ZIUA 1. Plecare din Timisoara (ora 12.00), pe traseul Szeged, Budapesta,Viena. Sosire Viena, in jurul orelor 21. Tur de Viena – by night. Cazare hotel 3 stele. 
 
ZIUA 2. Mic dejun bufet . Tur de oras. Se viziteaza Hofburg-Palatul Imperial , acolo unde vom cunoaste povestea impresionanta a uneia dintre cele mai controversate imparatese din istorie -Elisabeta (Sisi).Apoi vom admira domul Sf. Stefan ,Rathaus, Burgtheater , Biserica Votiva, Parlamentul , Opera , Kunsthistoriche Museum . Dupa amiaza – timp liber pentru plimbare , eventual cumparaturi. Optional,excursie la Seegrotte-Hinterbruhl – plimbare cu vaporasul pe cel mai mare lac subteran din Europa. Seara o vom petrece in cea mai frumoasa Piata de Craciun din Europa, cea din fata Primariei din Viena. Cina-optionala. Cazare . 
 
ZIUA 3. Mic dejun bufet. Se viziteaza castelul Schonbrun-eleganta resedinta de vara a imparatilor Austriei. Dupa aceea, vom vizita gradinile Schonbrun , Gradina Zoologica- una dintre cele mai mari din Europa . Aici ne vom distra la bazinele cu pinguini si foci! Vom vizita un pavilion enorm in care vom gasi redata atmosfera si temperature unei paduri tropicale , cu pasari exotice, cu pestisori viu colorati. Apoi vom petrece momente foarte placute in Piata de Craciun din fata palatului Schonbrun. Dupa amiaza este destinata vizitarii Palatului Belvedere si cumparaturilor. Cina traditionala (optionala). .Cazare . 
 
ZIUA 4. Mic dejun bufet. Timp liber sau vizitarea Muzeul Stiintelor Naturii – impresionant , prin dimensiuni si dotare. Aici este recreata lumea speciala a dinozaurilor si a multor altor specii de animale . Amatorii de arta pot vizita, in acest interval de timp ,Muzeul de Arta.Apoi, se viziteaza Hunderthwaserhaus-un cartier cu o arhitectura surprinzatoare ,cu case vesel colorate, cu jocuri de apa. Plecare spre tara la ora 13 . Sosire în Timisoara, în funcţie de formalităţile vamale , la ora~ 22. 
 

PRET : 100 eur + 290 lei 
 


 
SERVICII INCLUSE:
  • 3 nopti cazare cu mic dejun in hotel 3 stele in camere cu 3 paturi, baie ,TV, telefon;
  • Ghid turistic atestat ;
  • Transport cu autocar autorizat pentru curse externe ;
NU SUNT INCLUSE:
  • Supliment cazare camera cu 2 paturi -25 eur/pers ;
  • Intrari obiective turistice ,optionale ;
1 1 1 1 1 (0 Votes)
FacebookTwitterDiggLinkedinRSS FeedPinterestShare on Google+