Weekend Viena Abatia Melk Austria Autocar Timisoara

Oferta momentan indisponibila!

Viena este capitala Austriei. Orașul este situat în extremitatea răsăriteană a acestei republici federale, în landul Viena, și este traversat de Dunăre.

Abația Melk sau Abația din Melk este o abație istorică a benedictinilor din Austria, unul dintre cele mai faimoase locuri istorice ale creștinismului monahic european. Abația se găsește deasupra orașului Melk, situată pe un deal stâncos cu vedere spre valea Wachau a Dunării, în landul federal Austria Inferioară.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 2, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 16.10.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  Cazare 2 nopti la hotel de 3 *cu demipensiune
  insotitor de grup din partea agentiei
  Transport cu autocarul
  Vizita Abatia Melk
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala si asigurare storno
  Intrari la obiectivele turistice
1

Ziua 1

Plecare dimineata din Timisoara. Sosire la Viena. Intram pe Ringul Vienez care in trecut delimita orasul de zonele sale limitrofe este acum parte integranta a centrului istoric al orasului etaland cu rafinament splendide monumente si edificii care pastreaza intact farmecul si eleganta unui oras imperial. Muzeul de Arte Aplicate, Stadtpark – cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss si Kursalonul renumit pentru gazduirea concertelor clasice, sau Opera Nationala, Piata Maria Tereza, Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Arta, toate isi gasesc locul pe Ringul Vienez, alaturi de Palatul Hofburg – resedinta de iarna a familiei imperiale, Primaria, Biserica Votiva sau Universitatea din Viena. Centrul orasului vechi este insa dominat de silueta impunatoare a Catedralei Sfantul Stefan, un extraordinar exemplu de arhitectura gotica care ascunde o istorie impresionanta.Cina si cazare hotel 3*.
2

Ziua 2

Mic dejun. Ne indreptam spre Abatia Melk care şi-a înfăşurat bijuteriile baroce în miracolul naturii din Defileul Dunarii. La inceputurile sale, cladirea Abatiei a fost un palat. Şi lucrul acesta este evident. Dominantă, uriaşă, impunatoare, Abatia supravegheaza intregul Defileu. Pe cat de spectaculos este exteriorul, pe atat de uluitor este interiorul palatului. Biblioteca manastirii are 12 camere si peste 100.000 de volume, cele mai vechi datand dinainte de anul 1500. Biserica este impresionantă si transpune in imagini sensul intregii constructii: „Gloria este numai in cruce". Pretul de intrare este inclus. Ne intoarcem la Viena pentru timp liber si cumparaturi. Cina si cazare hotel 3*.
3

Ziua 3

Mic dejun.Ne indreptam spre Palatul Schonbrunn (intrare 15 euro/persoana). Palatul Schonbrunn – resedinta de vara a familiei imperiale si totodata resedinta preferata a Imparatesei Maria Tereza, pastreaza in interiorul sau extraordinare colectii de arta care pot fi admirate pe parcursul vizitei. Tot aici aveti posibilitatea de a admira superbele gradini ale palatului.Plecare spre Timisoara dupa-amiaza.
4

Data plecare

16.10.2020
5

Pret

170 euro/ persoana

Locatia Turului

Viena, Austria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian