Weekend Venetia Autocar Timisoara

Oferta momentan indisponibila!

Veneția este principalul oraș al regiunii Veneto și al Italiei nord-orientale. Veneția este capitala provinciei cu același nume și număra 264.534 locuitori. Întregul oraș au fost declarate în 1979 patrimoniu al umanității de către UNESCO.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 2, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara/Arad
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  cazare 3 nopți cu mic dejun la hotel 3* în zona Lido di Jesolo
  însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei
  transport autocar omologat curse externe;
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala si asigurare storno
  intrări obiective turistice/vaporetto (gondola)
  opțional -transport cu vaporașul Punta Sabioni - Veneția - Murano - Burano - Punta Sabioni aprox 23 euro
  opțional Padova - Verona: 30 euro/pers
  supliment de single 50 euro/pers
1

Ziua 1

Plecare din Timișoara și Arad cu autocar omologat curse externe. Tranzitarea Ungariei și Sloveniei. Sosire în zona Lido di Jesolo, una dintre cele mai frumoase stațiuni ale Mării Adriatice, ce se întinde de-a lungul Coastei de Nord-Est, lângă laguna Veneției, locul ideal pentru a combina odihna și relaxarea cu călătoriile sau vizitele culturale. Cazare în zona Lido di Jesolo, la hotel de 3*.
2

Ziua 2

Mic dejun. Transfer cu vaporul de la Punta Sabioni, spre Veneția. Spunem adio asfaltului și mașinilor poluante pentru că de aici încolo nu călcăm decât pe piatră șlefuită manual cu multe secole în urmă. Trecem o mulțime de poduri și podulețe, sub care nu e decât apa sărată a Adriaticii, domolită printre casele cu prag, din care ieși pentru a sări direct în gondolă, vehicul atât de grațios încât pare desprins parcă din altă lume. Turul orașului cuprinde Piața San Marco, Puntea Suspinelor, Palatul Dogilor, Bazilica San Marco, Turnul Campanile, Procurațiile, Podul Rialto. Opțional, putem face o plimbare cu gondola sau cu un vaporetto. În continuare, cu un vaporaș privat pentru grupul nostru putem face, opțional, excursii pe Insula Murano - insula sticlei, ce duce renumele meșterilor de aici peste tot în lume și pe Insula Burano, unde vom asista la o demonstrație de măiestrie într-un atelier de sticlărie. Vom admira uimitoarele dantelării în sticlă ale marilor case de producție aflate pe insulă de mai bine de 700 de ani. Vizita pe insula Burano, insula pescarilor și a frumoaselor broderii și dantelării, mai inlude o plimbare pe micul Corso al insulei până în Piața Baldassare Gallupi unde se află Biserica și Museo dell Merletto. Seara, cumpărături pe strada pietonală din stațiune, unde găsim de la magazine de modă până la produse alimentare tradiționale. Cazare în zona Lido di Jesolo, la hotel de 3*.
3

Ziua 3

Mic dejun. Opțional se vizitează Padova și Verona. Se pleacă spre Padova, oraș științelor dar și orașul artelor. Se vizitează Prato della Valle, cea mai mare piață din Europa, Basilica di Sant'Antonio, Gattamelata, mulajul în bronz al lui Donatello, zona Vechii Universități care și-a deschis porțile în 1222, Piața Signoria cu Salonul lui Palladio. Se continuă drumul spre Verona, orașul lui Romeo și al Julietei, al doilea oraș ca mărime din regiunea Veneto în ceea ce privește populația și bogățiile culturale. Se vizitează Piazza Bra cu arenele romane ce datează din secolul I, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori cu celebrele morminte ale familiei Scaligeri, apoi vom poposi câteva momente în fața balconului Julietei. Seara, timp liber. Cazare în zona Lido di Jesolo, la hotel de 3*.
4

Ziua 4

Mic dejun. Plecare spre Timișoara. Sosire în jurul orelor 24.
5

Tarife

 • 250 00 EUR / persoană în cameră DBL
6

Date plecare

03-06.09.2020

Locatia Turului

Venetia, Italia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian