Weekend Valea Zanelor si Balea Lac Autocar Timisoara

Oferta momentan indisponibila!

Sibiul este un important centru cultural și economic din sudul Transilvaniei, cu o populație de 147.245 locuitori.

Castelul de lut “Valea Zanelor” si-a deschis portile in martie 2014 si are conceptul de “casa naturală de poveste”.

Balea Lac este un lac glaciar situat la altitudinea de 2034 m, intr-un circ glaciar.Lacul a fost declarat monument al naturii si este unul dintre cele mai frumoase lacuri glaciare din Romania.

 

sursa foto: pixabay.com / valeazanelor.ro

Ultima actualizare: februarie 25, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 03.10.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  1 noapte cazare cu demipensiune
  Insotitor de grup
  Intrare Castelul de Lut
  Transport cu autocar clasificat cu aer conditionat
 • Nu este inclus

  Intrarile la obiective turistice
  Masa de pranz
1

Ziua 1 Timisoara – Valea Zanelor – Muzeul Astra Sibiu

Intalnire cu reprezentatul agentiei la ora 7:50. Plecare dinTimisoara la ora 8:00 pe traseul Timisoara – Valea Zanelor. Castelulde lut se află la 50 de kilometri de Sibiu, în Porumbacu de Sus. Unedificiu desprins parcă din poveștile fraților Grimm: la poalelemunților, pe malul unui râu, înconjurat de flori și plante.Castelulde Lut din Valea Zânelorseamănă cu o casă din “StăpânulInelelor” și este construit din argilă, paie, nisip și lemn. Masa de pranz se poate servi atat la Valea Zanelor, cat si la unul din restaurantele dincomplexul Muzeul Astra din Sibiu, care va fi urmatorul nostru punct de vizitare. Acest complexmuzeal este asezat intr-un adevarat paradis, in rezervatia naturala “Dumbrava Sibiului”. Muzeulconține creații ale civilizației populare tradiționale, pre-industriale românești. Casele, atelierele șicomplexele de cladiri sunt presărate in jurul unui lac, printre copaciiDumbrăvii Sibiului. Ne vom caza la Pensiunea Dumbrava Sibiului, unde vom servi si cina.
2

Ziua 2 Transfagarasan – Balea Lac

Mic dejun. Vom face o plimbare la Balea Lac. Pentru aajunge acolo vom traversa muntii Fagaras pe soseauaTransfagarasan, cel mai frumos drum din lume. Balea Lac este unlac glaciar situat la altitudinea de 2034 m, intr-un circ glaciar.Lacul a fost declarat monument al naturii si este unul dintre celemai frumoase lacuri glaciare din Romania. Aici vom avea posibilitatea sa servim masa de pranzsi sa exploram frumusetea locului. Dupa amiaza vom porni in drum spre casa.
3

Tarif

315 RON/PERSOANA 

Locatia Turului

Sibiu, Romania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian