Weekend Oradea Manastirea Izbuc Autocar Timisoara

  /  Weekend Oradea Manastirea Izbuc Autocar Timisoara

Se viziteaza: Oradea – Pestera Ursilor – Stana de Vale – Mănăstirea Izbuc

Autocar din Timisoara, plecare in 17.04.2021

Cunoscută şi sub denumirea de „Izbuc”, datorită izvorului care erupe intermitent şi a proprietăţilor curative ale acestuia, lavra atrage mulţi credincioşi aflaţi în căutarea unor alinări pentru boli trupeşti sau dureri ale sufletului. Legendele locului spun că izvorul tămăduitor adevenit cunoscut după ce un copil orb, care se rătăcise în aceste locuri, i-a auzit sursurul. Băiatul a băut apă şi s-a spălat pe faţă, iar vederea i-a revenit în chip miraculos. Nu numai izvorul este făcător de minuni, ci şi icoana Maicii Domnului, copie a unei icoane de la muntele Athos. Se crede că această icoană are darul de a aduce linişte şi pace celor care se roagă la ea şi că ajută femeile să rămână însărcinate.

Mai multe detalii in “plan desfasurare”

 

sursa foto: oradeaindirect.ro / crestinortodox.ro

Ultima actualizare: februarie 26, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 17.04.2021
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  1 noapte cazare in camera cu 2 paturi
  2 mese (mic dejun + cina)
  Ghid din partea agentiei
  Transport Autocar
 • Nu este inclus

  alte cheltuieli de natura personala
  Masa de pranz
1

Ziua 1

Plecare din Timisoara. Ne indreptam spre Pestera Ursilor, capodoperă a naturii, fiind unicat în România şi Europa . Pestera este structurata pe 3 galerii vizitabile si o "Rezervatie Stiintifica". Cele trei galerii: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racovita si Galeria Lumanarilor vor  fi vizitate in mod organizat cu ghid. Cina si cazare.
2

Ziua 2

Mic dejun. Pornim spre  Mănăstirea Izbuc. Loc de pelerinaj care, la marile praznice bisericeşti, atrage mii de credincioşi, mănăstirea ce poartă hramul „Adormirea Maicii Domnului”, şi Izvorul Tămăduirii, aflat în imediata ei apropiere, se află în mijlocul unei păduri din munţii Codru Moma.Ne indreptam spre Oradea si incepem turul de oras cu Cetatea Oradiei, apoi Centrul Istoric cu Biserică cu Luna, Palatele Art-Nouvo (exterior), Primăria Oradea (exterior), Teatrul de stat (exterior), Centrul religios româno-catolic (din exterior), Palatul episcopiei româno-catolice (din exterior), Catedrală româno-catolică (exterior). Timp liber. Vizita la Dealul panoramic Ciupercă si Mănăstirea Ortodoxă Sfintei Cruci.Sosire in Timisoara seara tarziu.
3

Data plecare

17.04.2021
4

Tarif

365 lei/persoana

Locatia Turului

Oradea, Romania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian