Weekend Istanbul Avion Belgrad

Este centrul comercial, istoric si cultural al Turciei si ocupa locul 10 in topul celor mai vizitate orase ale lumii.
Constantinopol, Bizant sau Istanbul – denumirea data rand pe rand resedinta Imperiului Roman de Rasarit si a Imperiului Otoman, centru al crestinismului bizantin si apoi a islamismului, piatra de hotar dintre Europa si Asia, punctul de intalnire al Apusului cu Orientul.
Partea noua a orasului ne prezinta o fata diferita a orasului: cu mall-uri, zgarie nori de sticla, sedii de firme straine, constructii in stil Art Nouveau si neo-clasic.

sursa foto: tripadvisor.com

Ultima actualizare: martie 25, 2020

4 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 30.04.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  3 nopți cazare cu mic dejun la hotel 3*
  insotitor de grup din partea agentiei
  taxele de aeroport 100 eur/pers - pot suferi modificări
  transfer aeroport – hotel – aeroport
  transfer Timișoara – Belgrad - Timișoara
  transport cu avionul Belgrad-Istanbul-Belgrad
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala si asigurare storno
  Bacșișuri (recomandate în Turcia): 15 eur/pers
  Bilete pentru transportul în comun
  Croazieră pe Bosfor ~35 eur/pers)
  Excursii optionale
  Intrari la obiectivele turistice
1

Ziua 1

Timișoara – Istanbul. Întâlnire cu conducătorul de grup în jurul orei 05:00 la Casa Adam Guttenbrunn pentru transfer la aeroport pentru zborul Belgrad 09:15 – Istanbul 12:00 (Turkish Airlines).  Transfer și cazare la hotel 3*. După amiază vom face o oprire pentru vizitarea Moscheii Suleymaniye, construită de către Suleyman Magnificul, între anii 1550-1589, urmată de o plimbare cu însoțitorul de grup la Marele Bazar care atrage turiști din toată lumea și sute de mii de vizitatori pe zi și unde puteți descoperi comercianți de antichități, bijutieri, tăbăcari, vânzători de covoare etc.
2

Ziua 2

Istanbul – tur de oraș + opțional croazieră pe Bosfor (cu ghid în limba engleză). Mic dejun. Tur de oraș pietonal cu însoțitorul de grup cu vizitarea principalelor obiective: Moscheea Albastră, aflată față în față cu Catedrala Sfânta Sofia, a fost construită între anii 1609 – 1616, în timpul domniei sultanului Ahmed, în stilul islamic, clasic otoman și este una dintre cele mai impresionante monumente din lume. Catedrala Sf. Sofia, una dintre cele mai mari minuni ale arhitecturii, a fost construită în forma sa actuală în anul 536 de Împăratul Iustinian (închisă în zilele de luni, înlocuită cu o vizită la Muzeul Sf. Chora) și este recunoscută mondial drept una dintre cele mai mari și impresionante clădiri din lume. Mai departe vizităm Palatului Topkapi (simbol al Imperiului Otoman), care se află între Cornul de Aur și Marea Marmara, oferind o panoramă superbă asupra Strâmtorii Bosfor. Opțional croaziera pe Bosfor - veți face o excursie tradițională cu barca de-a lungul țărmului unde puteți admira o multitudine de vile din lemn, palate de marmură, cetăți și mici sate de pescari. Veți trece pe lângă magnificul Palat Dolmabahce și apoi pe lângă parcurile și pavilioanele imperiale ale palatului Yildiz. Mai jos de primul pod al Bosforului se trece pe lângă localitatea Ortakoy, unde în zona de coastă sunt înșirate galerii de artă modernă, magazine de cadouri, baruri, restaurante și piața de vechituri de duminică.
3

Ziua 3

Istanbul – Palatul Dolmabache. Mic dejun. Vom vizita Palatul Dolmabache. După masă program liber sau propunem vizitarea pieței Taksim cu magazine de firmă și Turnul Galatei.
4

Ziua 4

Istanbul – Timișoara Mic dejun. Eliberarea camerelor în jurul orei 12:00. Timp liber pentru ultimele cumpărături. Transfer la aeroport pentru îmbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinația Belgrad cu decolare la ora 18:45. Sosire în Belgrad la ora 19:25 și transfer la Timișoara. ISTANBUL-2019 Primăvara în Orașul Lalelelor! 30.04 - 03.05.2019 Avion din Belgrad Preț: 495 eur/pers în cameră DBL (include taxe de aeroport)

Locatia Turului

Istanbul, Turcia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian