Weekend Graz Venetia Villach Autocar Timisoara

Graz, cu o populație de 248.146 locuitori, este al doilea oraș ca mărime din Austria și totodată capitala provinciei Steiermark. Orașul este situat pe râul Mur, în sud-estul Austriei. Graz s-a format probabil în secolul XII, fiind construit în jurul Schlossberg-ului.

Veneția este principalul oraș al regiunii Veneto și al Italiei nord-orientale. Veneția este capitala provinciei cu același nume și număra 264.534 locuitori. Întregul oraș au fost declarate în 1979 patrimoniu al umanității de către UNESCO.

Villach este al doilea cel mai mare oraș din Carintia în sudul Austriei, pe râul Drava. Are în prezent 57.646 locuitori.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: decembrie 27, 2019

4 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 27.02.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  3 nopți cazare cu mic dejun la hotel 3*
  bilet vaporas pentru a 2- a zi si a 3-a zi
  Ghid din partea agentiei pe tot parcursul excursiei
  transport autocar omologat pentru cursele externe
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  supliment cameră single: 20 eur/pers
  taxă de stațiune aprox. 4 E/pers/sejur
1

Ziua 1

Plecare din Timisoara,dimineata devreme. Ne indreptam spre Lido di Jesolo cu scurta oprire la Graz, situat la poalele Alpilor si intreg centrul vechi se adauga astazi patrimoniului cultural mondial al UNESCO.Sosire in zona Lido di Jesolo. Cazare la hotel 2*-3*.
2

Ziua 2

Mic dejun. Ne pregatim de marea aventura italiana. Transfer cu vaporul de la Punta Sabioni, spre Veneția, orasul lacustru, care a fost inclus in 1979 in patrimoniul universal UNESCO. Straduțele și canalele sunt animate de veselia tipica a italienilor, iar noi ne indreptam spre Piața San Marco.. La cativa pasi se afla Palazzo Ducale sau Palatul Dogilor care a fost resedinta, timp de apoape o mie de ani, nu numai a dogilor care au condus Venetia, a politiei secrete si a Curtii de Justitie, dar si a inchisorilor municipale si a multor institutii administrative. Privirile ne sunt atrase de Puntea Suspinelor , Basilica San Marco, care adaposteste de aproape o mie de ani mormantul Sfantului Marcu si de silueta inalta si zvelta a Campanilei, cea mai inalta constructie din Venetia..Transfer pentru cazare hotel 2-3*.
3

Ziua 3

Mic dejun. Dupa micul dejun, transfer cu vaporul de la Punta Sabioni spre Insulele Murano si Burano.Alocam intreaga zi vizitei celor 2 insule si dupa amiaza timp liber la Venetia. Cazare zona Lido di Jesolo hotel 2*-3*.
4

Ziua 4

Mic dejun. Plecare spre casa, cu scurta oprire la Villach, al doilea oraș ca mărime din statul Carintia, se află în apropierea frontierelor Italiei și Sloveniei, în inima muntoasă a țării. Villach este cu siguranță un oraș vechi. De fapt, aici exista deja un pod și o tabără fortificată în epoca romană, iar până în 1007, orașul a trecut sub controlul episcopilor de Bamberg, devenind în cele din urmă parte a Austriei în 1759.Sosire in tara in functie de formalitatile vamale.
5

Tarif

 • 250 euro/membru CARP
 • 265 euro/non membru CARP
6

Data plecare

27.02.2020

Locatia Turului

Venetia, Italia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian