Weekend Defileul Dunarii Ungaria Autocar Timisoara

Descriere traseu: Szentendre, Esztergom, Visegrad Budapesta + croaziera Dunare.

 

sursa: pixabay.com

 

Ultima actualizare: martie 27, 2020

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 14.03.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3*
  Croaziera cu cina pe Dunare
  Excursie in Defileul Dunarii: Szentendre/Esztergom/Visegrad
  Ghid însoţitor din partea agenţiei
  Transport cu autocarul
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  intrările la obiectivele turistice aprox. 20 euro/persoana (3700 forinti Eszetergom+Visegrad+Szentendre si 2700 forinti Tropicarium)
  Supliment cameră single: 15 eur/pers
1

Ziua 1

Plecare din Timișoara, dimineața devreme. Excursie in Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom, Visegrad. Sosire la Esztergom. Se incepe vizita cu acest oras, unde se gaseste cea mai mare Basilica din Ungaria, datata inca de la inceputul anilor 1000 – infiripata la incoronarea Regelui Stefan in anii 1014, ca marime este al 14-leadin intreaga lume. Dupa vizita ne imbarcam in autocar, se porneste inapoi spre Visegrad unde se viziteaza Cetatea. Dupa Visegrad se merge mai departe catre Szentendre un orasel superb, cu trasaturi Barok, din secolul 18. Se viziteaza muzeul de Marzipan, oraselul, pietele din statiune cu bunuri locale si suveniruri. Plecam spre Budapesta pentru a participa la cina si croaziera pe Dunare. In timpul croazierei se pot admira printre altele cele mai de seama monumente ca: Podurile medievale, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin) Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Corsoul Dunarii, Insula Margareta si Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare la hotel 3*.
2

Ziua 2

Mic dejun. Tur de oras panoramic si pietonal Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor, castelul Vajdahunyad (Huniade), Bazilica Sf. Stefan. Traversam Dunarea si ajungem pe Dealul Cetatii (cu oprire la Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal),. In desfasurarea turului se vad din autocar: Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc. Timp pentru cumparaturi la Campona. Plecare spre Timisoara dupa amiaza.
3

Tarif

 • 100 euro/persoana
 
4

Data plecare

14.03.2020

Locatia Turului

Defileul Dunarii, Romania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian