Weekend Cehia Autocar Timisoara

 Oferta momentan indisponibila!

Moravia de Sud este o regiune încântătoare, cu peisaje naturale mirifice, castele maiestuoase și grădini pline de farmec. Castelul Lednice este o bijuterie arhitecturală, iar castelul Spilberk – inițial, un castel regal important – a fost transformat treptat într-o fortăreață uriașă în stil baroc, apoi a devenit cea mai dură închisoare din Austro-Ungaria. În septembrie (20-22.09) și la final de noiembrie (11-01.12), le vizităm într-un circuit care mai include Danubiana Art Museum Slovakia, Muzeul Tehnic din Brno și Piața Centrală a orașului. Vă invităm într-un city-break regal spre grandioasele castele UNESCO din Sudul Cehiei!

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 2, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 24-26.07.2020 și 11-13.09.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  cazare 2 nopți cu mic dejun la hotel de 3*
  însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei
  transport cu autocar modern;
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala si asigurare storno
  intrări la muzee sau alte obiective turistice
  toate vizitele şi opririle opţionale
1

Ziua 1

Plecare dimineața din Timișoara spre Cehia. Ne oprim la Bratislava, unde vom vizita Danubiana Art Museum Slovakia, unul dintre cele mai romantice muzee de artă modernă din Europa.Începând cu anul 2000, muzeul a încântat mulți vizitatori din țară și de peste hotare, inclusiv pe H.M.Juan Carlos I al Spaniei și soția sa Sophia, Regina Beatrix din Olanda, Regina Sonja din Norvegia,Albert II, Prințul Monaco și Printesa Mona din Oman, precum și nenumărate vedete. Situat pe o insulă înmijlocul Dunării, muzeul oferă o priveliște unică asupra orașului Bratislava, Carpaților Mici și fluviuluiDunărea, mai ales la apusul soarelui. Cazare în zona Lednice, hotel 3*.
2

Ziua 2

Mic dejun. Vizităm Castelul Lednice, care la început a fost o vilă renascentistă. Însecolul al XVII-lea a devenit una dintre reședințele de vară ale domnitorilor de la Liechtenstein. Zonaeste una dintre cele mai renumite din sudul Cehiei, înscrisă în patrimoniul cultural UNESCO începânddin 1996. Plecăm spre Brno, unde vom vizita: Vechea Primărie, Noua Primărie, Catedrala Sf. Petru şiPavel, Turnul Primăriei, Piața Libertății. Următorul obiectiv în excursia noastră este Castelul Spilberk– un castel regal, ce datează din secolul al XIII-lea și care a fost reconstruit ca fortăreață în stil barocîntre secolele al XVII-le și al XVIII-lea, pentru a fi folosit ca cea mai notorie închisoare din întreagamonarhie habsburgică, cunoscută sub denumirea de „Închisoare a Națiunilor”. În prezent, casteluladăpostește Muzeul orașului Brno. Cazare în zona Brno, hotel 3*.
3

Ziua 3

Mic dejun. Vizităm Muzeul Tehnic Brno care a fost fondat în anul 1817 în Brno. Înacest muzeu se pune accentul pe exponate ale ştiinţelor naturale şi sociale. La început, muzeul a fostbazat mai mult pe arte şi meserii. Întinsă pe trei etaje, instituția de cultură deține o gamă variată deproduse, de la mașini și motociclete, până la secțiuni ale motoarelor cu reacție sau pompe și instalații demari dimensiuni. Muzeul este preferatul miilor de copii care îi trec pragul anual. Plecare spre Timișoara.
4

Date de plecare

24-26.07.2020 și 11-13.09.2020

Locatia Turului

Cehia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian