Weekend Budva Muntenegru Autocar Timisoara

Weekend la Budva, autocar din Timisoara.

Perioada 09-12.09.2021

Tarif: 175 euro/pp.

Budva este un oraș de coastă din Muntenegru, cu o populație în jur de 13.300 de locuitori. Este centrul comunei cu același nume.

sursa foto: tamicristours.ro

Ultima actualizare: iulie 2, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 09.09.2021
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 3*
  Asistenta turistica
  Excursie la Kotor
  transport cu autocar din Timisoara
 • Nu este inclus

  cheltuieli personale
  Intrari la obiectivele turistice
1

Ziua 1

Plecare din Timisoara, seara tarziu.
2

Ziua 2

Sosire la Budva. Incepem turul de oras prin vizitarea Orasului Vechi, emblema orasului Budva. La inceput a fost construit pe o insula, dar cu timpul s-a format o bariera de nisip care a unit tarmul cu insula, formand o peninsula.Orasul Vechi Budva are o vechime de peste 2500 de ani,fiind unul dintre cele mai vechi centre urbane din jurul Marii Adriatice.Zidurile orasului au fost construite in Evul Mediu, perioada in care zona a fost condusa de venetieni.Cand vizitati Orasul Vechi o sa aveti impresia ca intrati intr-un labirint cu strazi stramte, piete,ziduri si turnuri. In Orasul vechi se afla Citadela, Biserica Sf Ioan, Biserica Sf. Maria din Putna si Biserica Sf. Treime.Participare la carnavalul din central orasului.Cazare.
3

Ziua 3

Mic dejun. Ne indreptam spre Kotor. Orașul este situat într-una dintre cele mai frumoase golfuri ale Mării Adriatice. Orașul făcea parte din Republica Veneția când a atins apogeul splendorii sale. Arhitectura medievală și monumentele istorice din orașul vechi au devenit o parte a listei patrimoniului mondial UNESCO.Ne intoarcem la Budva. Timp liber in centrul orasului. Cazare.
4

Ziua 4

Mic dejun. Vizita Insula Sfantului Stefan. Fortareata a fost construita in urma unui atac a armatei otomane in sec al XV-lea. Insula naturala se afla la poalele Muntelui Lovcen, aflata la 5 km de Budva. In centrul insulei se afla Biserica Sfantul Stefan, in fata careia se afla o zona numita”Locul dreptatii”, deoarece aici s-a intalnit multa vreme Clanul Pastrovic pentru rezolvarea problemelor ce apareau in localiate. Insula este legata de tarm printr-un drum care este folosit si ca debarcader pentru micile ambarcatiuni. Dupa-amiaza plecare spre tara. Sosire in functie de formalitatile vamale.
5

Tarif

Tarif : 175 euro/persoana
6

Perioada

09-12.09.2021

Locatia Turului

Budva, Muntenegru

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian