Weekend Budapesta – Lacul Balaton – Palatul Godollo Autocar Timisoara

  /  Weekend Budapesta – Lacul Balaton – Palatul Godollo Autocar Timisoara

Oferta momentan indisponibila!

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află Buda, cealaltă treime a orașului.

Lacul Balaton este unul din cele mai mari lacuri ale Europei și e cel mai mare din Europa Centrală.

 

sursa foto: pixabay.com

 

Ultima actualizare: martie 2, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 14.08.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  2 nopti cazare cu mic dejun
  Cina specific ungureasca in a doua seara
  Croaziera cu cina pe Dunare in prima seara
  transport
  Trecere cu bacul la Lacul Balaton
 • Nu este inclus

  alte cheltuieli personale
  Asigurare medicala
1

Ziua 1

Plecare din Timisoara dimineata devreme. Tur de oras panoramic si pietonal Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor, castelul Vajdahunyad (Huniade), Bazilica Sf. Stefan. Traversam Dunarea si ajungem pe Dealul Cetatii (cu oprire la Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal),. In desfasurarea turului se vad din autocar: Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Podul Libertatii, Podul Petofi etc.Seara. Croaziera pe Dunare cu cina inclusa. Cazare hotel 3*.
2

Ziua 2

Mic dejun. Plecare spre Balaton, cel mai mare lac din Europa Centrala. Primul stop il vom face pe malul nordic al lacului Balaton, unde va incepe Turul Panoramic al lacului. Ne vom opri cu grupul in statiunea cea mai vestita de pe lacul Balaton (Balatonfüred) iar ghidul ne va arata cel mai frumos port din aceasta statiune si ne va povesti despre cel mai mare spital de Cardiologie din tara. Dupa vizita la Balatonfüred ne imbarcam inapoi in autocar si ne vom continua drumul spre Peninsula Tihany, care a devenit parte al patrimoniului culturalUnesco. Se viziteaza Peninsula cu o panorama de neuitat, facem o plimbare si ne vom urca pe trepte in fata „Abatiei Benedictine” realizata pe vremea fostului rege Andrei I, in anii 1055 (posibilitate de intrare 4 €/pers. Dupa vizita peninsulei trecem cu bacul pe partea sudica al lacului, unde vom vizita cel mai renumit oras de pe aceasta parte, statiunea „Siófok” ne vom opri pentru plimbare sau baie cca 2 ore. Pauza de pranz o sa o facem la cel mai frumos si renumit restaurant autentic de la balaton,Kukorica.Ne intoarcem spre Budapesta.Seara participare la Program folcloric si cina specific ungureasca la CRAMA BORKATAKOMBA (catacomba vinului). Cazare hotel 3*.
3

Ziua 3

Mic dejun. Plecare spre Godollo, cel mai mare palat cu arhitectura in stil baroc din Ungaria.Superbul palat a fost construit in anul 1735 pentru Contele Antal Grassalkovich, unul dintre cei mai importanti aristocrati ai sec. XVIII.Cladirea este construita in forma de dublu U, cu 8 laturi, langa care sunt anexate o biserica, o orangerie si grajduri. Arhitectura unica a palatului a servit drept model si pentru alte castele unguresti din perioada Baroca (bile intrare 2200 huf/persoana) .Plecare spre Timisoara si sosire in functie de formalitatile vamale.
4

Tarif

175 euro/persoana
5

Data plecare

14.08.2020

Locatia Turului

Budapesta, Ungaria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian