Weekend Budapesta Autocar Timisoara

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunarii- inscrise pe lista patrimoniului cultural Unesco. În partea de est a Dunării se află cartierul Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află cartierul Buda.

sursa: flikr.com

Ultima actualizare: mai 29, 2020

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 03-04.10; 24-25.10; 05-06.12.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  asistență turistică
  cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel de 3*
  Transport Autocar
 • Nu este inclus

  Intrari la obiectivele turistice
  programele opţionale: croazieră pe Dunăre (~ 10 eur/pers)/Szentendre (aproximativ 5 euro/pers)/vizită Parlament (aproximativ 10 euro/pers)
  supliment cameră single: 25 eur/pers
1

Ziua 1

Plecare din Timișoara prin Arad, dimineața devreme. Sosire la Budapesta. Program turistic, însoţiţi de un ghid ce oferă informaţii despre obiectivele de pe traseu. Se preconizează vizitarea celor mai importante obiective turistice din Pesta - Parcul Orăşenesc, Piaţa Eroilor cu monumentul Milenium şi Muzeul de Arte Frumoase, Castelul Huniazilor, Grădina Zoo și Basilica Sf. Ștefan.Continuăm cu o croazieră pe Dunăre, la bordul unui vaporaş de unde vom admira panorama unică a oraşului datorită căreia Budapesta a fost înscrisă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.Pe malul drept, vom vedea Buda deluroasă, încoronată de Cartierul Cetăţii şi de grandiosul Palat Regal, iar pe şesul aflat pe malul stâng al fluviului, se găseşte Pesta, un amestec stilizat de vechi şi nou, dintre care cea mai impozantă este clădirea Parlamentului, o bijuterie arhitecturală în stil neogotic. Seara se admiră orașul superb luminat din cel mai înalt punct, Citadela. Cazare la hotel.
2

Ziua 2

Mic dejun. Vizităm Biserica Mathias Rex, Bastionul Pescarilor, Statuia ecvestră a lui Ştefan I, Complexul comercial Campona pentru cumpărături, Tropicarium și Acqarium. Plecare spre casă.
3

Data plecare

 • 03-04.10.2020
 • 24-25.10.2020
 • 05-06.12.2020
4

Tarif

95 euro/persoana

Locatia Turului

Budapesta, Ungaria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian