Weekend Budapesta 2 zile Autocar Timisoara

Oferta momentan indisponibila!

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află Buda, cealaltă treime a orașului. Budapesta are cca. 1,7 milioane de locuitori.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 2, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 05.10.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3*
  Croaziera cu cina pe Dunare
  Excursie in Defileul Dunarii: Szentendre/Esztergom/Visegrad
  Ghid însoţitor din partea agenţiei
  Transport cu autocarul
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  Intrari la obiectivele turistice
  Supliment cameră single: 15 eur/pers
1

Ziua 1

Plecare din Timișoara, dimineața devreme. Excursie in Deleul Dunarii: Szentendre,Esztergom, Visegrad. Sosire la Esztergom. Se incepe vizita cu acest oras, unde se gaseste cea mai mareBasilica din Ungaria, datata inca de la inceputul anilor 1000 – infiripata la incoronarea Regelui Stefan in anii1014, ca marime este al 14-leadin intreaga lume. Dupa vizita ne imbarcam in autocar, se porneste inapoi spreVisegrad unde se viziteaza Cetatea. Dupa Visegrad se merge mai departe catre Szentendre un orasel superb,cu trasaturi Barok, din secolul 18. Se viziteaza muzeul de Marzipan, oraselul, pietele din statiune cu bunurilocale si suveniruri. Plecam spre Budapesta pentru a participa la cina si croaziera pe Dunare. In timpulcroazierei se pot admira printre altele cele mai de seama monumente ca: Podurile medievale, Cetatea, PalatulRegal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin) Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, CorsoulDunarii, Insula Margareta si Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare la hotel3*.
2

Ziua 2

Mic dejun. Tur de oras panoramic si pietonal Bulevardul Andrassy (Opera), Piata Eroilor,castelul Vajdahunyad (Huniade), Bazilica Sf. Stefan. Traversam Dunarea si ajungem pe Dealul Cetatii (cu oprirela Bastionul Pescarilor, Biserica Mattyas si Palatul Regal),. In desfasurarea turului se vad din autocar:Citadela, Statuia Gellert, Podul Margareta, Insula Margareta, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, PodulLibertatii, Podul Petofi etc. Timp pentru cumparaturi la Campona. Plecare spre Timisoara dupa amiaza.
3

Perioada

05-06.10.2019
4

Tarif

100 euro/persoana

Locatia Turului

Budapesta, Ungaria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian