Valentine’s Day la Baile Vrnjacka Serbia Autocar Timisoara

Baile sunt cunoscute pentru proprietățile lor curative încă din epoca romană, unde prin secolul al XIX-lea Prințul Milos a construit un spa pentru a rivaliza cu cele mai mari spa-uri din Europa. Astăzi, Vrnjacka Banja este o destinație turistică bine dezvoltată, populară printre oaspeții autohtoni și străini care caută tratamente spa sau o escapadă relaxantă în mediul rural.
Înființată pentru prima dată ca stațiune turistică în 1868, Vrnjačka Banja este cunoscută de mult timp ca una dintre cele mai populare stațiuni în stil european din Serbia, completată cu izvoare cu apă minerală curative, aer curat și frumusețe naturală. Locația sa uimitoare oferă un microclimat unic, ceea ce a dus la dezvoltarea unor terenuri luxuriante, care oferă o oază de liniște și frumusețe pentru oaspeți să se bucure și să se relaxeze.

 

sursa: banatulazi.ro

Ultima actualizare: decembrie 24, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 14.02.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  2 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 3*
  acces strand termal
  Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu
  transport autocar omologat pentru cursele externe
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  supliment cameră single: 20 eur/pers
1

Ziua 1

Plecare din Timisoara, dimineata devreme. Ne asteapta un drum de 300 de km pana la sa ajungem la Baile Vrnjacka. Sosire la cazare. Acces la centrul termal al hotelului. Cina si cazare.
2

Ziua 2

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor sau cine doreste poate sa viziteze Manastirea Zica, care este moștenirea regelui sârb Stefan Nemanjić și a fost construită între 1208 și 1230. În 1219, Žiča a devenit primul sediu al Arhiepiscopiei Sârbești. Biserica, închinată Înălțării Domnului nostru, a fost decorată în stilul Școlii Raška și are atribute arhitecturale bizantine sau Manastirea Studenica. Construita in secolul al XII-lea, este protejată de UNESCO si este bijuteria care încununează Serbia medievală. Ștefan Nemanja a inițiat construcția în 1196 și sub tutela celui de-al treilea fiu Sava, mănăstirea a devenit centrul politic, cultural și spiritual al națiunii antice. Seara acces la centrul termal al hotelului. Cina si cazare.
3

Ziua 3

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor. Cine doreste, poate sa viziteze alaturi de noi Castelul Belimarković. Castelul a fost casa de vară din secolul al XIX-lea a influentului general Jovan Belimarković, numitul tânăr al regelui Aleksandar Obrenović înainte de venirea vârstei sale. Castelul, modelat după castelele din nordul Italiei și ale Poloniei, este cea mai veche și recunoscută clădire a Vrnjačka Banja Familia Belimarković a trăit în castel până în 1968, când a fost achiziționată de stat și pusă sub protecția sa. În prezent, găzduiește un muzeu cu colecții de obiecte arheologice, etnografice, istorice, de artă și obiecte naturale. Dupa amiaza, plecare spre casa. Sosire in functie de formalitatile vamale.
4

Tarif

160 euro

5

Data plecare

14.02.2020

Locatia Turului

Baile Vrnjacka, Serbia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian