Tururi de oraș Timișoara

La pas prin Timisoara istorica

Vă propunem o incursiune în interiorul vechilor ziduri ale cetății, în decursul căreia ghidul nostru autorizat va depăna evenimentele istorice importante care au dus la existența Timișoarei de astazi (inclusiv informații despre revoluția anti-comunistă din 1989), va clarifica stilurile arhitecturale care împodobesc cele trei piețe principale ale orașului nostru: Piața Victoriei, Libertății și Unirii (design urban unic în România), presărând ici-colo legende și povestiri fascinante despre câteva personalităti renumite ale  ultimelor trei secole.

 

 


 

Tururile noastre se adresează tuturor:

Ghid cu turisti in timpul unui tur de oras in Timisoara

– de la mic la mare – plimbări de cunoaștere a orașului cu grupuri de elevi de toate vârstele, acompaniate de un cadru didactic, pot constitui un minunat mijloc de învățare non-formală;

– turiștilor din țară și străinătate – ghizii noștri vorbesc limba engleză, spaniolă….;

– delegațiilor străine din mediul corporate, participanților la conferințe, seminarii etc. – o activitate recomandabilă pentru team-building, destindere și socializare înainte de cină.

Variante:

1. The Quick Step: tur de 2 ore prin centrul nou si vechi al Timisoarei, principalele evenimente istorice si un rezumat al revolutiei anti – comuniste din 1989

 

2. The Quick Step..but better!: tur de 3 ore la turul de 2 ore adaugam inca un cartier istoric si o rezervatie arhitectonica de Art Nouveau. Turul esential pentru intelegerea povestii Timisoarei.

 

Turisti din Miami

3. The Big Bite: tur de 5 ore (sau 6 ore daca se serveste pranzul in timpul turului) – la turul de 3 ore adaugam al treilea cartier istoric, se insista asupra elementelor istorice, miturilor locale, se poate lua masa intr-o maniera banateana tipica si se face o incursiune la cea mai veche berarie din Romania de astazi pentru a se gusta diversele sortimente de bere locala.

 

4. Full Day: tur de 8 ore care cuprinde turul Big Bite, vizitarea la alegere a unuia din muzeele de pe traseu (Muzeul Consumatorului Comunist sau Memorialul Revolutiei). Este prevazuta o pauza de 1h – 1,5h pentru servirea pranzului.

 

5. Pub crawl (+18): Nu ai timp sa descoperi toate locurile cool, alternative, artistice din oras de unul singur? Cu un astfel de tur, patrunzi in lumea distractiei timisorene si ai incluse cateva beri romanesti, shot-uri gratis si alte surprize.

 

IMPORTANT: 
  – Tururile descrise mai sus sunt pietonale. La cerere, se poate include si transport pentru vizite panoramice, in completarea tururilor pietonale.
  – Tarifele includ strict asistenta turistica din partea ghidului.
  – Cheltuielile de transport public sau privat, taxe parcare, mesele (inclusiv a ghidului), intrarile la obiectivele turistice sau cheltuielile personale nu sunt incluse.
  – Tarifele pentru tururile organizate in weekend (Vineri de la ora 17, Sambata si Duminica) presupun o majorare de 10€ fata de cele din timpul saptamanii.
Servicii suplimentare: 
  – Pick-up/Transfer aeroport cu masina ghidului.
  – Transport cu masina ghidului pentru tururi in Timisoara si imprejurimi.
  – Servicii de traducere si interpretariat autorizat in limbile EN si ES (notar, politie, conferinte, intalniri de afaceri, administratie publica), in completarea serviciilor turistice.

Ultima actualizare: martie 11, 2019

1+ Varsta

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian