Turul Pietelor de Craciun Autocar Timisoara

Va invitam intr-un tur al celor mai frumoase piete de Craciun din Europa.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: septembrie 16, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 05.12.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  3 nopti cazare la hotel 3*
  Ghid din partea agentiei pe tot parcursul excursiei
  Mic Dejun
  Transport Autocar
  Vizita Viena/Praga/Dresda/Budapesta
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  Intrari la obiectivele turistice
  supliment cameră single: 15 eur/pers/noapte
1

Ziua 1

Plecare din Timișoara,dimineata devreme. Sorire la Viena. Intram pe Ringul Vienez care in trecutdelimita orasul de zonele sale limitrofe este acum parte integranta a centrului istoric al orasului etaland cu rafinamentsplendide monumente si edificii care pastreaza intact farmecul si eleganta unui oras imperial. Muzeul de Arte Aplicate,Stadtpark – cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss si Kursalonul renumit pentru gazduirea concertelor clasice, sauOpera Nationala, Piata Maria Tereza, Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Arta, toate isi gasesc locul pe RingulVienez, alaturi de Palatul Hofburg – resedinta de iarna a familiei imperiale, Primaria, Biserica Votiva sau Universitateadin Viena. Centrul orasului vechi este insa dominat de silueta impunatoare a Catedralei Sfantul Stefan, un extraordinarexemplu de arhitectura gotica care ascunde o istorie impresionanta. Seara, participare la Targul de Craciun din fataprimariei. Cazare la hotel 3*.
2

Ziua 2

Mic dejun. Ne indreptam spre Praga. Dedicam ziua explorarii capitalei Cehiei. Ne plimbam prin PiataStare Mesto, “strajuita” de cele 2 turnuri de 80 m inaltime ale Bisricii Tyn, avand in centru statuia reformatorului Jan Hus(ars pe rug pentru credinta sa), Primaria veche si turnul cu Ceasul astronomic din 1410, cel mai vechi ceas astronomicdin lume. Timp liber in Praga pentru a va bucura de farmecul orasului medieval. In cursul zilei ajungem la Podul Carol,grandioasa lucrare din sec. XIV. Are peste 600 m lungime, 10 m latime, 16 arce protejate cu piloni pentru spargerea ghetiisi 3 turnuri, doua inspre Mala Stana si unul catre Stare Mesto. De la inceputul sec. XVIII, podul a fost decorat cu 30 destatui, majoritatea baroce, de unde si o alta denumire a acestuia, anume “Podul cu Sfinti”. Trecand podul, vizitam cartierulMala Strana. Participare la Targul de Craciun de la Praga. Cazare la hotel 3*.
3

Ziua 3

Mic dejun.. Plecare spre Dresda. Supranumita Florenta de pe Elba, a fost devastat de bombardamenteledin cel de-al 2-lea Razboi Mondial. A renascut insa din propria cenusa, oferind astazi iarasi splendoarea de odinioara.Admiram intr-un tur pietonal Frauenkirche- cea mai importanta biserica protestanta, Procesiunea Printilor- imaginemurala realizata in portelan in sec. XIX, Palatul Regal, Opera Semper- unul din cele mai frumoase teatre din sec. XIX siPalatul Zwinger- realizat intr-un extravagant stil baroc, cea mai importanta atractie turistica din Dresda, care contineimpresionante colectii de arta, portelanuri, colectii de arme etc. Dupa terminarea turului, avem timp liber pentruparticiparea la Targul de Craciun de la Dresda. Ne intoarcem la Praga.Participare la Targul de Craciun de la Praga.Cazare la hotel 3*.
4

Ziua 4

Mic dejun. Plecare spre casa cu oprire la Budapesta, pentru participare la Targul de Craciun. Sosire intara in functie de formalitatile vamale.
5

Tarife

230 euro/persoana/loc in camera dubla sau tripla
6

Plecare

05.12.2019

Locatia Turului

VIENA – PRAGA – DRESDA -BUDAPESTA

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian