Ski Tirol Austria Autocar Timisoara

Cunoscut ca si capitală a Tirolului, Innsbruck, este recunoscut, totodată, drept capitala Alpilor, fiind una dintre cele mai bune destinatii de vacantă de iarnă din Europa, și nu numai. Când ne gândim laInnsbruck, ne gândim în primul rând la schi. În capitala Tirolului există nouă zone de schi separate pe carele poți explora.

Înconjurat de o impresionantă panoramă montană, Hotelul Kirchdach este situat pe Valea TirolGschnitz. Are o zonă spa cu piscină interioară și oferă WiFi gratuit. Camerele sunt luminoase și spațioase,au TV prin satelit, o zonă de relaxare și baie cu uscător de păr. Majoritatea camerelor au balcon cu vederela munte. Hotelul Kirchdach are o închiriere de biciclete și o terasă la soare. Piste de schi de fond și traseede drumeție sunt chiar afară.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: octombrie 1, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 05.01.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  6 nopți cazare cu demipensiune; Hotel Kirchdach 3*
  insotitor de grup din partea agentiei
  Transport Autocar
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  excursiile optionale
  Intrari la obiectivele turistice
  ski pass
  taxă de stațiune: 2.40 €/pers./zi si copii 1.5 eur
1

ZIUA 1, 05.01.2020

Plecare din Timișoara, la ora 04:00, pe traseul Szeged, Budapesta, Innsbruck.Cazare la Hotel Kirchdach 3*. Seara, cină la hotel.
2

ZIUA 2-6, 06.01-10.01.2020

Mic dejun. Program liber de schi sau excursii opționale în zonaInnsbruck. Seara, cină și cazare la Hotel Kirchdach 3*.Aria de schi și distracție Bergeralm din Valea Wipptal este o zonă de schi excelentă, care dispune depârtii cu diverse niveluri de dificultate, de la pârtii pentru începători la cele pentru avansați. În zona de schiexistă spațiu special amenajat pentru familiile cu copii: „Ski-Kinderland”.Pe lânga totalul de 28,5 km de pârtii bine îngrijite, există un traseu de curse și pârtia Manni Pranger -cea mai abruptă pârtie a Austriei (cu o pantă de 46 grade)! Cea mai lungă pârtie este versantul„Nösslachjoch-Tal” de 5 km. Pârtiile sunt acoperite de zăpadă pe toată perioada sezonului și datorită celor146 de mașini speciale pentru zăpadă artificială.
3

ZIUA 7, 11.01.2020

Mic dejun. Plecare spre țară.
4

Tarif

Preț ADULT/COPIL: 490 /pers.
Early booking până la 04.10.2019 - 440 €/pers.

Locatia Turului

Tirol, Austria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian