Revelion Madeira plecare din Timisoara Avion Budapesta

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord. Insulele Madeira, Porto Santo și trei insule nelocuite, formează împreună cu Ilhas Selvagens, Regiunea Autonomă Madeira cu capitala la Funchal.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: septembrie 8, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, avion Budapesta, 28.12.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  Bilet de avion dus-întors compania aeriana TAP Portugal/taxa de aeroport/bagaj de cală și de mână
  Cazare 5 nopți la hotel Golden Residence 4* Funchal cu mic dejun
  Ghid local vorbitor de limba română pentru excursiile opționale
  Transfer aeroport - hotel – aeroport cu ghid în limba engleză
  Transfer Timișoara – Budapesta si retur
  Tur de oraș – Funchal
 • Nu este inclus

  Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno
  Excursii opționale: Monte și Grădinile Tropicale ( ½ zi) – 50 E/pers/Porto Moniz și Camara de Lobos (o zi) – 55 E/pers/Pico de Arieiro și Santana (o zi) – 55 E/pers
  Masa de revelion – 120 Euro / persoană
  Supliment băuturi – 25 Euro / persoană
  Supliment de demipensiune ( 4 zile) – 110 Euro/ persoană fără băuturi incluse
  Supliment SINGLE – 328 Euro
1

ZIUA 1 – 28.12.2019

Întâlnire cu însoțitorul de grup, la Casa Adam Muller Guttenbrun, în jurul orei 00:00, pentru transfer spre aeroportul din Budapesta pentru zborul Budapesta 05:20 – 08:05 Lisabona 09:05 – Funchal (Madeira) 10:50, cu compania TAP (orarul de zbor poate suferi modificări). Sosire pe aeroportul din Funchal, unde veți fi așteptați de ghidul local de limbă engleză, pentru transferul la hotel. Dupa amiaza tur de oraș împreună cu ghidul local, în limba română, pentru a descoperi frumusețea capitalei insulare situată într-un minunat golf, înconjurat de masivii muntoși și de văi adânci, acoperite de vegetație exotică și flori bogat colorate. Prima oprire va fi în piața locală, unde veți putea vedea o parte dintre minunatele flori pentru care Madeira este recunoscută (orhidee, streliția etc.), produse tradiționale, coșuri bogate umplute cu fructe și legume și o impresionantă piață de pește. Turul continuă cu o vizită la Fabrica de Broderie, unde veți putea vedea frumoasele broderii madeirene în diferite stadii de creație și design. Urmează să colindăm cea mai mare stradă dedicată cumpărăturilor și magazinelor, cu oprire la o catedrală construită în sec. XV, un adevărat model de arhitectură portugheză. Ultima vizită a acestei zile va fi la Grădina Botanică, una din principalele atracții ale orașului. După-amiaza, veți avea timp liber pentru cumpărături și pregătirii pentru seara de revelion.
2

ZIUA 2 – 29.12.2019

Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie de o zi la Porto Moniz cu ghid local și prânz inclus. În apropiere de Funchal se află satul pescăresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care Sir Winston Churchill l-a pictat vizitând Insula Madeira. Continuăm vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paul de Serra, singurul platou al insulei, al doilea ca înălțime (1400 m). Continuăm excursia de-a lungul Coastei de Sud către Ribeira Brava și apoi către Porto Moniz – faimos pentru piscinile în roci vulcanice; aici vom descoperi unul dintre cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci, lângă mare, unde vom putea admira cascade uimitoare. Prânz: meniu cu 3 feluri. După prânz, continuăm drumul spre Paul de Serra (1500 m) numit și „Acoperișul Madeirei”. Urmează să ne întoarcem la hotel, în minunata capitală, Funchal.
3

ZIUA 3 – 30.12.2019

Mic dejun. Veți putea alege program liber sau excursia opțională „Gustul Madeirei” – excursie de o zi (cu ghid local inclus), la Pico de Arieiro și Santana. Vom pleca din Funchal și vom vizita, pentru început, Camacha – cel mai mare centru al industriei de răchită. Vom vedea cum se fabrică produsele artizanale din răchită: coșuri, tăvi, scaune etc. Iar cei care doresc vor putea să achiziționeze astfel de suveniruri. Excursia continuă spre Pico de Arieiro, al doilea vârf muntos ca înălțime din Madeira (1810 m), unde peisajele vă vor surpinde, apoi către Ribeiro Frio unde vom merge la o păstrăvărie. Vizita va continua cu partea de coastă Faial, dominată de impunătorul afloriment de roci care se ridică din mare, numit Penha de Aguia. Ajungem la satul Santana, unde vizităm casele tradiționale cu acoperiș din stuf, dar și plantațiile din viță-de-vie. Prânz: meniu cu 3 feluri. După prânz, ne vom întoarce în Funchal, prin Portela Pass, unde vom face un popas pentru a admira golfurile din Penha de Aguia și Porto da Cruz. Ultima oprire o vom face în Machico, orașul în care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima dată.
4

ZIUA 4 – 31.12.2019

Mic dejun. După micul dejun, veți avea timp liber la dispoziție sau veți putea alege excursia opțională ”Monte și Grădinile Tropicale”. Vom porni spre Monte, urcând cu telecabina, care vă va purta într-o excursie pitorească în care veți putea vedea imagini cu turnurile gemene, fațade ale faimoase biserici. În Monte, vom vizita Grădinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafață 70.000 mp), un loc excelent pentru a descoperi o colecție de arbori din întreaga lume. După-amiază, vă puteți plimba în capitala Madeirei, puteți face cumpărături și veți avea timp să vă pregătiți pentru seara de revelion. Seara, opțional, celebrarea Revelionului începe cu ”Cina Festiva de Revelion”, la restaurantul hotelului, unde veți putea savura delicioase preparate internaționale acompaniate de o gamă largă de băuturi. La trecerea dintre ani, dealurile ce domină orașul prind viață în cel mai mare spectacol de artificii din lume, în timp ce în port navele fluieră din sirene urând bun venit Noului An. La miezul nopții, va avea loc faimosul foc de artificii din Golful Funchal. La Mulți Ani 2020 !
5

ZIUA 5 – 01.01.2020

Mic dejun. Această zi va fi dedicată timpului liber, oportunității de a descoperi insula pe cont propriu, sesiunilor de cumpărături, plimbărilor pe plajă sau... odihnei.
6

ZIUA 6 – 02.01.2020

Plecare spre casă. Avionul va decola din Funchal-Madeira la ora 05:10. Funchal 05:10 – 06:50 Lisabona 11:05 – 15:40 Budapesta (orarul de zbor poate suferi modificări). În Budapesta vă așteaptă autocarul pentru transport spre Timișoara.
7

Tarife

 • Double
 • Circuit
 • 2 adulti
 • 28 Dec - 02 Jan, 2020 Zbor + Autocar + Transfer + Cazare 2300.00 EUR

Locatia Turului

Madeira, Portugalia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian