Piete de Craciun Berlin si Praga Autocar Timisoara

  /  Piete de Craciun Berlin si Praga Autocar Timisoara

Traieste Magia Sarbatorilor de iarna la cele mai frumoase Targuri de Craciun din Europa! Va asteapta turta dulce, vinul fiert cu scortisoara si portocale, merele caramelizate si multe alte gustari delicioase care imbraca strazile in arome pofticioase.

Va invitam alaturi de noi intr-un circuit de 6 zile in care vom descoperi unele dintre cele mai frumoase orase in haine de sarbatoare: Praga “Orasul de Aur”, Karlovy Vary “Pe urmele lui Beethoven”, Dresda “Florenta Elbei’ si Berlin “Orasul istoriei”

Autocar Timisoara, perioada 26.11-01.12.2021

Tarif standard: 415 euro/pers

Mai multe detalii despre itinerariu in sectiunea “plan desfasurare”

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: noiembrie 2, 2021

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 26.11.2021
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  5 nopti cazare la hoteluri de 4 si 5 stele (3 nopti in Berlin / 2 nopti in Praga)
  Access spa la Praga
  Amintire foto
  Experiente de neuitat
  Ghid local
  Insotitor de grup din partea agentiei
  La 10 persoane platitoare a 11 a persoana gratuita
  Mic dejun
  Transport cu autocar clasificat pentru curse externe
  Tur ghidat la Berlin / Karlovy Vary /Dresda /Praga
 • Nu este inclus

  Alte cheltuieli de ordin personal
  Intrarile la obiectivele turistice
  Masa de pranz si cina
  Supliment single: 135 euro
1

Ziua 1 (26.11.2021)

Plecare din Timisoara dimineata devreme. Ne deplasam pe ruta Timisoara – Praga. Vom ajunge in Praga spre seara si ne vom plimba pe strazile “Orasului de aur” in perioada amurgului. Timp liber in centru vechi al orasului si participarea la Targul de Craciun. Cazare la hotel de 5* din Praga.
2

Ziua 2 (27.11.2021)

Mic dejun la Praga. Plecam spre Karlovy Vary, al doilea cel mai vizitat oras din Cehia. Karlsbad “Baile lui Carol” este vechiul nume al celebrei statiuni Karlovy Vary situate din nord-vestul Cehiei la poalele Muntilor Metaliferi, la varsarea raului Tepla in Eger. Intrun tur pietonal ne vom bucura de arhitectura cladirilor ale sec al XIX-lea si vom strabate si noi strazile pe care se plimbau Beethoven, împăratul Franz Joseph, Chopin, Mozart, Paganini, Freud şi multe alte celebrităţi ale vremii care veneau să se relaxeze în oraşul din nordul Boemiei. Dupa amiaza vom pleca spre Berlin, unde vom participa la Targul de Craciun din piata Gendermenmarkt. Cazare la hotel de 4* in Berlin.
3

Ziua 3 (28.11.2021)

Mic dejun. Aceasta zi va fi dedicata vizitarii capitalei Germaniei, un centru major de politica, cultura, media si stiinta din Europa. Printre atractiile de top pe care le vom vizita se enumera: Poarta Bradenburg - martora la mai multe evenimente istorice, fiind considerata astazi un simbol al Berlinului, al istoriei zbuciumate din Germania si Europa, dar si a unitatii si pacei europene. Palatul si Parcul Charlottenburg - cea mai veche si mare constructie prusaca, ce a servit drept resedinta a regalitatii germane, cladirea Parlamentului German amplasata pe malul raului Spree, Catedrala din Berlin care este ce mai importanta biserica protestanta din oras, Piata Gendarmenmarkt si strada Friedrichstrasse. Dupa amiaza timp liber in centrul orasului si participarea la Targul de Craciun de la palatul Charlottenburg. Cazare la hotel de 4* in Berlin
4

Ziua 4 (29.11.2021)

Mic dejun. Plecare pe traseul Berlin – Dresda – Berlin. In aceasta zi se va vizita orasul Dresda, supranumit si “Florenta Elbei”, orasul lui August cel Puternic sau “Regele Soare al Saxoniei”. Orasul a devenit o metropola a artelor al secolului al XVIII- lea. Vom face un tur al acestui oras si vom bifa pe lista obietivelor urmatoarele: Frauenkirche- cea mai importanta biserica protestanta, Procesiunea Printilor- imagine murala realizata in portelan in sec. XIX, Palatul Regal, Opera Semper- unul din cele mai frumoase teatre din sec. XIX si Palatul Zwinger- realizat intr-un extravagant stil baroc, cea mai importanta atractie turistica din Dresda. Vom vizita si targul de Craciun din Dresda. Dupa amiaza plecare spre Berlin pentru a participa la Targul de Craciun din Alexanderplatz. Cazare la hotel de 4* in Berlin.
5

Ziua 5 (30.11.2021)

Mic dejun. Ne indreptam spre Praga. Dedicam ziua explorarii capitalei Cehiei alaturi de ghidul local. In cursul zilei ajungem la Castelul din Praga - unul dintre cele mai mari obiective turistice. Ridicat în anul 970, acestea a fost, inițial, fortăreață. Astazi, Castelul din Praga servește ca reședință a președintelui Cehiei, fiind folosit de-a lungul timpului ca locuință de către regii Boemiei. Măreția sa este completată de celelalte atracții din preajmă, cum sunt Catedrala Sfântul Vitus, Vechiul Castel Regal, Bazilica Sfântul Gheorghe și grădinile sale.Vizitam cartierul Mala Strana si apoi vom trece Podul Carol grandioasa lucrare din sec. XIV spre Stare Mesto(Orasul Vechi). Vom vizita centrul vechi al Pragăi cu obiectivele sale: Piata Stare Mesto, “strajuita” de cele 2 turnuri de 80 m inaltime ale Bisericii Tyn, avand in centru statuia reformatorului Jan Hus (ars pe rug pentru credinta sa), Primaria veche si turnul cu Ceasul astronomic din 1410, cel mai vechi ceas astronomic din lume. Timp liber in centrul orasului si participarea la targul de Craciun din Piata Orasului Vechi.Participare la Targul de Craciun de la Praga. Cazare la hotel 5* din Praga.
6

Ziua 6 (01.12.2021)

Mic dejun. In aceasta zi autocarul ne va purta in drum spre casa. Optional oprire in Budapesta, in conditiile in care exista un numar minim de doritori. Ajungem in Timisoara seara tarziu, in functie de trafic si formalitatile vamale.
7

Tarife

 • Tarif standard: 415 euro/persoana

Locatia Turului

Berlin, Germania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian