Piata de Craciun la Nurnberg Germania Avion Timisoara

Nürnberg este un oraș din Franconia Mijlocie, landul Bavaria, Germania, cu peste 500.000 de locuitori, al doilea oraș ca mărime din Bavaria. Împreună cu orașele Fürth, Erlangen și Schwabach formează centrul economic și cultural al Franconiei.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: septembrie 26, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 14.12.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  3 nopti cazare la Hotel Ibis Nürnberg City am Plärrer
  Avion Timisoara – Nurnberg
  Bagaj de cabina max. 10 kg (55 x 40 x 23 cm)
  Bagaj de mana mic (40 x 30 x 20 cm) – asezat sub scaun
  BONUS: Tur de oras pietonal cu ghid de limba romana
  insotitor de grup din partea agentiei
  Mic Dejun
  taxe aeroport;
  transfer aeroport – hotel – aeroport
 • Nu este inclus

  Asigurarile storno si medicale (optional)
  Supliment camera single – 95 euro
1

Ziua 1

Intalnire pe „Aeroportul Traian Vuia” din Timisoara la ora 12:15 cu reprezentantul agentiei Tamicris Tours. Decolare spre Nurnberg la ora 14:25, cursa directa Wizz Air si aterizare la ora 15:10. Dupa ce vom trece de formalitatile vamale, vom fi preluati de catre un autocar care ne va face transferul la hotel. Cazare in centru, la Hotel Ibis Nürnberg City am Plärrer. Dupa ce ne vom caza, vom participa la deschiderea Targului de Craciun din centrul vechi al orasului.
2

Ziua 2

Mic dejun. BONUS! Tur de oras pietonal cu ghid roman. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi sau pentru intrari la obiectivele turistice in functie de preferintele fiecaruia, iar seara, in magia Targului de Craciun ne vom incalzi cu un punch cald si ne vom indulci cu aroma traditionalei turte dulci. Cazare in centru, la Hotel Ibis Nürnberg City am Plärrer.
3

Ziua 3

Mic dejun. Timp liber. Optional, se poate vizita Gradina Zoo din Nurnberg sau se poate opta pentru un program de shopping la Mercado Shopping Centre Nürnberg. Vom incheia ziua cu o ultima plimbare la Targul de Craciun din Piata Hauptmarkt, superb impodobita pentru sarbatorile de iarna si vom savura aromele Craciunului. Cazare in centru, la Hotel Ibis Nürnberg City am Plärrer.
4

Ziua 4

Mic dejun. In jurul orei 12:00 vom fi preluati pentru transferul catre aeroport. Dupa formalitatile vamale, ne vom imbarca pe cursa Wizz Air spre Timisoara, cu decolare la ora 15:40 si sosire la ora 18:20.
5

Perioada

14.12 – 17.12.2019
6

Tarif

325 EURO/PERS 

Locatia Turului

Nurnberg, Germania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian