Piata de Craciun Innsbruck Austria Autocar

Innsbruck este un oraș din sud-vestul Austriei și capitala provinciei Tirol. Situat pe râul Inn, este un centru celebru pentru sporturile de iarnă. Jocurile Olimpice de Iarnă au avut loc de două ori la Innsbruck. În 1964 și în 1976, când orașul a înlocuit Denverul.

sursa: tripadvisor.com

Ultima actualizare: februarie 20, 2020

7 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  6 cazari la hoteluri de 3* si 4*
  6 mic dejun
  insotitor de grup din partea agentiei
  transport autocar clasificat 2-4*
 • Nu este inclus

  alte taxe locale / de statiune şi cheltuieli personale
  excursiile optionale
  Intrari la obiectivele turistice
  serviciile de ghizi locali
1

Ziua 1 - București – Budapesta

Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața. Ca să mai omorâm timpul, gonind prin Puszta maghiară , câmpia întinsă și monotonă din estul Ungariei, ne amintim de faptul că deliciosul gulyas este invenția păstorilor unguri care își pășteau cirezile în această regiune. Înainte de a ajunge în Budapesta, peisajul se mai animă cu dealuri împădurite și sate pitorești. Sosire și cazare la Budapesta.
2

Ziua 2 - Budapesta – Innsbruck

Innsbruck, capitala Tirolului, este un minunat oraș aflat la poalele Alpilor, care capătă o atmosferă cu totul magică în preajma sărbătorilor de iarnă. Principala atracție este Schloss Ambras, o fortăreață transformată în palat renascentist de către Arhiducele Ferdinand II. Aici se află și un grandios palat habsburgic, o catedrala barocă superbă, cât și numeroase muzee cel puțin interesante. Spre exemplu, la Muzeul Swarovski vei putea admira opere ale unor artiști renumiți precum Salvador Dali sau Andy Warhol. Stațiunea și-a câștigat un renume internațional în domeniul sporturilor de iarnă, găzduind Jocurile Olimpice de două ori și fiind considerată capitala snowboardului. Vei găsi numeroase pârtii de schi și snowboard, piste pentru bob și pentru sărituri cu schiurile, unele dintre ele chiar în oraș. Seara sosire și cazare în zona Innsbruck
3

Ziua 3 - Innsbruck – Kitzbuhel – Zell Am See

Astăzi simțim magia unică și atmosfera de sărbătoare a orașului Innsbruck. Vedem cea mai mare colecție de artă gotică din Austria, aflată la Muzeul Ferdinandeum, Goldenes Dachl (Acoperișul de Aur), construit din tablă de cupru suflată în aur și considerat unul dintre simbolurile orașului, Biserica Regală și Capela de Argint. Târgurile de Crăciun din Innsbruck recreează perfect atmosfera sărbătorilor și reușesc să atragă anual sute de mii de turiști, situându-se astfel printre cele mai frumoase din regiunea Alpilor. Vom petrece momente pline de farmec în cel mai important dintre ele, situat chiar în inima orașului. Clădirile medievale din Centrul Istoric, fanfara ce cântă neîncetat colinde, mirosul de turtă dulce, toate formează un cadru idilic, cum nu se poate mai bun pentru Crăciun. Arome îmbietoare de scorțisoară, migdale și brad te răsfață cât timp iei la rând standurile cu produse tradiționale, de la decorațiuni pentru casă și brad, până la suveniruri pentru cei dragi. Sunetul colindelor, aburii vinului fiert și peisajul de basm te vor umple de emoția Crăciunului. Opțional: Facem o plimbare până la Kitzbuhel, un vechi oraș minier, devenit astăzi una dintre cele mai selecte stațiuni montane. Se spune că aici se află prima pârtie de schi din Austria, datând din 1893. Micul oraș cu case colorate și arhitectură medievală, acoperit mai tot timpul de zăpadă, ne dă impresia că aici oamenii trăiesc un Crăciun perpetuu. Puțin mai jos, în Zell Am See, descoperim un peisaj furat din cărțile poștale, cu un lac despre care se spune că ar fi „mai albastru decât albastrul”, care se întinde la poalele munților împăduriți. Ne vom lăsa copleșiți de natură și aproape că vom ignora orice altceva, căci cu siguranță ne va lipsi acest tablou epic.
4

Ziua 4 - Innsbruck - Munchen

Mic dejun. Vizităm Munchen, un oraș al contrastelor, unde cafenelele cu alură mediteraneană se împletesc armonios cu berăriile bavareze chiar și iarna. Ne plimbăm prin inima „capitalei secrete” a Germaniei și ne oprim în vizitând fermecătoarea Piață Marienplatz, care s-a pregătit și ea de sărbători. Un brad superb decorat veghează căsuțele de poveste de la renumitul târg de Crăciun organizat aici încă din secolul al IV-lea. Frigul dispare după primul pahar de schnapps stins cu vin fiert și cu greu vei rezista în fața unei Kletznbrot, un sortiment de pâine cu nuci, fructe și miere, sau a unui Fatschnkindl, un produs de patiserie ce îl întruchipează pe bebelușul Iisus. Vom vedea apoi atât sediul vechi, cât și cel nou al Primăriei, apoi vedem Rathaus-Glockenspiel, o clădire fascinantă din secolul al XVI-lea. În Munchen se află celebra galerie Neue Pinakothek, Muzeul Național Bavarez, găzduit de un palat neoclasic superb, precum și Schatzkammer der Residenz, un muzeu uluitor al bijuteriilor și obiectelor miniaturale. Poți vizita bisericile Sfântul Petruși Sfântul Ioan din Nepomuk, Catedrala Frauenkirche sau Palatul Nymphenburg, aflat la cinci kilometri distanță de centrul vechi. Moment de răgaz: Ziua petrecută în Munchen este o ocazie de a vă delecta cu bunătățile tradiționale germane. Și ce poate fi mai autentic decât un Glühwein savurat la târgul de Crăciun? Cele mai populare sortimente sunt cele cu portocale, mere sau scorțisoară, dar dacă preferi vinul alb Weiser Glühwein nu te va dezamăgi cu certitudine. Dacă vrei să te încălzești, cere un Glühwein mit Schuss, care vine cu un shot de rom sau amaretto!
5

Ziua 5 - Innsbruck – Salzburg – Viena

Salzburg, orașul lui Mozart, este ca o scenă de film - nu degeaba au filmat aici „Sunetul Muzicii” - datorită clădirilor impecabile în stil baroc, străduțelor liniștite, parcurilor atent îngrijite, munților superbi din fundal, castelului de pe deal, și mirosului îmbietor al mâncării. Putem ajunge la Castelul Hohensalzburg pe jos sau cu funicularul, apoi ne oprim să mâncăm căci vom avea nevoie de energie. Ajungem la Viena, care ne așteaptă gătită în haine de sărbătoare. Începem incursiunea, admirând clădirile și monumentele istorice îmbăiate în lumini ambientale, într-un scurt tur panoramic din autocar, amintind: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunării, Ringstrasse, Opera, Palatul Hofburg, Piața Maria Tereza, Parlamentul, Burgtheater, Primăria și Universitatea.
6

Ziua 6 - Viena - Budapesta   

Mic dejun. Traseul continuă spre Budapesta unde vom admira într-un scurt tur panoramic cu autocarul Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan , Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matyas. Moment de răgaz: Ultima seară împreună trebuie sa fie una memorabilă, de aceea, vă propunem cina tradițională la crama Borkatakomba. Sigur ai gustat, până acum, măcar o rețetă de gulaș. Acum este momentul să ne înfruptăm din rețeta originală, de altfel o creație culinară a păstorilor maghiari. Crama oferă vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorbă și de depănat amintirile proaspete din vacanță. Înainte de a încheia, trebuie musai amintit desertul care se găsește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respectă: somlуi galuska, adică un pandişpan pufos, glazurat cu cremă de ciocolată şi frişcă bătută. În timp ce ne delectăm cu cina festivă, ne hrănim și inimile cu muzică autentică lăutărească. Destulă vorbă! Hai să ciocnim cupele, să schimbăm numere de telefon și să celebrăm prietenii noi. În definitiv, suntem camarazi de călătorie și nu este exclus să fim și altădată!
7

Ziua 7 - Budapesta - București

Plecăm din Capitala Ungariei, senzațiile și amintirile zilelor petrecute împreună ne dau motive suficiente să facem planuri pentru următoarele destinații, să arătăm cele mai frumoase “capturi” cu telefoanele mobile și să ne gândim  cu bucurie la Sărbătorile ce urmează. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
8

Punctele de îmbarcare gratuită:

autocar sau microbus: BUCUREŞTI - Autogara Centrală - București - 06.30 PITEŞTI - Petrom ieşire Piteşti Est - 07.30 RM.VÂLCEA - Petrom ieşire Pasarela Nord - 09.00 SIBIU - Petrom Obor Calea Şurii Mari - 12.00 SEBEŞ - Rompetrol ieşire Lancrăm - 12.30 DEVA - McDonald’s GARA -14.30 ARAD - Benzinaria OMV Calea Timișorii - 16.30
9

Punctele de îmbarcare CONTRA COST:

autocar sau microbus: PLOIEŞTI - 5 € / sens/ pers. Petrom METRO - 07.30 CÂMPINA - 8 € / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92  -08.00 BRAŞOV - 10 € / sens/ pers. McDonald's Cal. Bucureşti -09.30 CLUJ -10 € / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor - 10.00 TIMIŞOARA - 5 €/sens/pers. Benzinaria Gazprom Dumbrăvita -15.30 CONSTANŢA - 12 € / sens/ pers. Gara Centrală - 02.00 BUZĂU- 10 € / sens/ pers. McDonald`s - 03.00 BRĂILA- 12€ / sens/ pers. Billa - Calea Buzăului - 01.30 GALAŢI - 12 € / sens/ pers. McDonald's - 01.00 FOCŞANI - 10 € / sens/ pers. Benzinăria LUKOIL, centru - 02.00
10

TARIFE:

A

B

C

D

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 90

PROMO

Reducere 60

STANDARD +

Reducere 30

315

+ 120 € ( transport  autocar)

225

+ 120 € (transport  autocar)

255

+ 120 € (transport  autocar)

285

+ 120 € (transport  autocar)
pret de persoana in camera dubla
 • Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;
 • Avans 25 % la inscriere;
Diferenta de plata cu 21 de zile  inainte de data plecarii;
 • GRATUIT  - PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!
 • Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;
 • Plata integrala la inscriere;
 • Nu se accepta modificari sau anulari.
 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!
 • Avans  30% la inscriere;
 • Diferenta de plata pana la  30.09.2018;
 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
 • Oferta este valabila pana la  15.10.2018.
 • Avans 25 % la inscriere;
Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;
 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;
suplimente &reduceri
 • Supliment de single 95 €
 • Reducere a 3-a persoana in camera  10 €.

Locatia Turului

Innsbruck, Austria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian