Excursie si Pelerinaj Tara Sfanta Avion Timisoara

Țara Sfântă / Pământul Sfânt este teritoriul în care au avut loc întâmplările biblice, așa cum sunt descrise de Tanakh sau Vechiul Testament, și din care unele sunt menționate și în Coran.

sursa: wikipedia.org

Ultima actualizare: ianuarie 22, 2019

5 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 12.03.2019
 • Dress Code

  haine lungi/decente
 • Inclus

  1 noapte în Tiberias/Nazareth
  3 nopți în Betlehem
  4 nopți cazare hoteluri
  bagaj de mână 10 kg
  bilete de avion Timișoara- Tel Aviv –Timișoara
  demipensiune
  ghid licențiat
  însoțitor grup
  intrări la obiectivele menționate
  taxa de aeroport/securitate
  transfer aeroport –hotel – aeroport
  transferuri şi excursii conform programului
  transport cu autocar de lux în Israel
  vorbitor de limba română/engleză
 • Nu este inclus

  1 bagaj de cală 20 kg
  aprox - 105 eur
  asigurarea medicală 39 lei/pers
  asigurarea medicală și storno 79 lei/pers
  bacşişul pentru ghizi și șoferi în Israel
  băuturile la cină
  supliment grup 15 persoane - 95 eur
  suplimentul de single: la cerere
1

ZIUA 1

Plecare din Timișoara – Tel Aviv 06:10 - 09:15. Sosire pe Aeroportul Internațional Ben Gurion, asistență la primire. Tur panoramic al orașului Tel Aviv. Vizită la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la față. Vizitarea orașului Nazareth. Închinare în Biserica Ortodoxă Sf. Gavriil (cu Izvorul Sfintei Fecioare Maria) şi în Biserica Romano – Catolică Buna Vestire, ridicată pe locul unde a fost casa Sfintei Familii. Cazare și cină la hotel în Tiberias sau Nazareth.
2

ZIUA 2

Dimineața pe malul Mării Galileii. Călătorie cu barca pe Marea Galileii așa cum era pe vremea lui Iisus. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul înmulțirii pâinii și peștilor, apoi la Biserica lui Petru și la locul pescuirii miraculoase. Continuăm cu Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. După prânz, urmează vizite la Râul Iordan și la locul de botez. Prin Valea Iordanului, ajungem la Ierihon, cel mai vechi oraș. Cină și cazare în Bethlehem.
3

ZIUA 3

În Bethlehem, vizităm Biserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine, grota Sfântul Jerome și capela Sfânta Ecaterina, mergem la Câmpul Păstorilor, unde păstorii au primit vestea nașterii Mântuitorului. Pelerinajul la Ierusalim începe urcând spre Muntele Măslinilor, până la locul Înălțării. Ajungem la Grota Pater Noster (loc în care Mântuitorul i-a învăţat pe ucenicii Săi Rugăciunea Domnească „Tatăl nostru”), cea mai frumoasă vedere panoramică a orașului Ierusalim. Coborâm, apoi, până la Grădina Ghetsimani, Biserica Mormântului Maicii Domnului, Biserica Agoniei – Biserica Tuturor Națiunilor. Cină și cazare în Bethlehem.
4

ZIUA 4

Turul Ierusalimului începe cu vizita la scăldătoarea Bethesda și parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Staţii în care s-a oprit Domnul Iisus pe Drumul Crucii, până la Golgota și Biserica Sfântului Mormânt. Deplasare pe Muntele Sionului – ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul „Cina cea de Taină” şi Mormântul Sfântului Proroc şi Psalmist David. Cină și cazarea în Bethlehem.
5

ZIUA 5

Transfer aeroport pentru zborul Tel Aviv – Timișoara 09:55 - 13:10.
6

Tarife

Preț: 595 eur/pers în cameră DBL Preț seniori +65: 575 eur/pers în cameră DBL

Locatia Turului

Israel, Iordania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian