Excursie Budapesta Senior Voyage Autocar Bucuresti

Budapesta este capitala Ungariei. Orașul este situat pe ambele maluri ale Dunării. În partea de est a Dunării se află Pesta, care ocupă două treimi din suprafață, iar pe partea de vest se află Buda, cealaltă treime a orașului. Budapesta are cca. 1,7 milioane de locuitori.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 27, 2020

 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti, 13.09.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  3 nopti cazare cu mic dejun in hotel ***
  Ghid turistic atestat
  in camere cu 3 paturi
  Transport cu autocar clasificat international
 • Nu este inclus

  Cina traditionala + spectacol Crama ( 30) eur - supliment camera dubla 12 euro/pers
  croaziera pe Dunare + Cina Festiva( 30 eur )
  Intrările la obiectivele turistice
1

Ziua 1

Plecare din Bucuresti ora 07.00.Sosire la Budapesta, in functie de formalitatile de frontiera, in jurul orei 19.00. Un prim tur de oras. Admiram panorama orasului de la Citadela, un punct de referinta al orasului de unde avem o imagine splendida a podurilor de pe Dunare, la Budapesta.Cazare hotel *** Budapesta.
2

Ziua 2

Mic dejun bufet . Tur de oras :Podul cu lanturi,Parlamentul ,Piata Eroilor cu monumentulMilenium si Muzeul de Arte Frumoase, Castelul Huniazilor . Urmeaza Bastionul Pescarilor (cu superba panorama asupra orasului) , Palatul Regal , Biserica MateiasRex-locul unde Matei Corvin s-a casatorit incadrul unei ceremonii de basm. Daca se face programare din timp, putem vizita interiorul Parlamentului Maghiar, una dintre cele mai maiestuoase cladiri de institutie politica din lume,Urmeaza, daca grupul doreste ,Croaziera romantica pe Dunare + Cina festiva .In acorduri de vals,vom admira cladirile istorice din cetrul Budapestei intr- un tur “by night”exceptional.In meniu sunt incluse feluri de mancare cu specific maghiar, dar si sarmalute cu smantana. Nu lipseste celebrul vin de Tokay.Cazare hotel *** Budapesta.
3

Ziua 3

Mic dejun bufet. Continuam vizitarea Budapestei . Plimbare in zona pietonala, pe celebra Vaci Utca. Admiram , de asemenea, cea mai mare biserica din Budapesta Bazilica Sf.Stefan. Aceasta superba catedrala nu este numai cea mai mare , dar si cea mai bogat decorate biserica din oras. Dupaamiaza,urmeaza vizitarea vastului Complex Comercial Campona.Aici vom admira cunoscutul Tropicarium unde ,din 15 în 15 minute ,se simuleazao furtuna tropicala cu tunete,fulgere si ploaie, într-un mediu naturaldeosebit – plante ecuatoriale, crocodili, pasari exotice, maimute , papagali ce zboara liberi,totul într-o atmosfera deosebita. Tot aici patrundem într-o lume miraculoasa, -lumea plantelor si animalelor marine – Aquarium - plimbându-ne printre rechini, pesti uriasi, protejati de un tunel de sticla.Seara, daca grupul doreste, putem sa ne bucuram de o “Seara Maghiara Traditionala”, organizata la cea mai cunoscuta crama de la Budapesta. Dansuri Maghiare, muzica , meniu traditional, palinca , vin alb si vin rosu ! Cazare hotel *** Budapesta.
4

Ziua 4

Mic dejun bufet. Urmeaza plecarea spre tara. Sosire în Bucuresti,în functie de formalitatile vamale ,aproximativ la orele 22:00.
5

Tarif

88 euro+ 360 lei /pers-pret calculat pentru un grup de min 38 pers.
6

Data plecare

13 septembrie 2019

Locatia Turului

Budapesta, Ungaria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian