Excursie 5 zile Oltenia Autocar Bucuresti

Va asteptam alaturi de noi intr-un circuit de 5 zile in Oltenia.

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 11, 2020

 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  4 Mic dejun-uri
  4 nopți de cazare la pensiune/hotel 3* în zona Cheile Oltetului
  Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă
  Transport cu autocar/ microbuz modern cu climatizare
  Vizite conform descrierii
 • Nu este inclus

  asigurare storno
  excursiile optionale
  Intrari la obiectivele turistice
  Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 100 LEI/pers
  Supliment demipensiune (4 cine) – 150 lei/persoana OPTIONAL
  Taxe și cheltuieli personale
1

Ziua 1

Intalnire cu insotitorul de grup la Gara de Nord la ora 6.00. facem o prima oprire la Salina Ocnele Mari, una dintre cele mai vechi mine de sare din țara noastră. Pe traseu mai vizităm Mănăstirea Dintr-un Lemn. Legenda icoanei făcătoare de minuni de la Mănăstirea Din¬tr-un Lemn fascinează şi astăzi, atrăgând mii de credincioşi. Sosire la pensiune la intrarea in Cheile Oltețului, unde petrecem următoarele 4 nopți.
2

Ziua 2

Mic dejun. Pornim apoi Mănăstirea Hurezi. Fiind considerata cea mai reprezentativa constructie in stil brancovenesc din intreaga tara, Manastirea Hurezi este poate si cel mai mare ansamblu monahal din Romania. Singuratatea si linistea de odinioara a locului era tulburata doar de cantecele huhurezilor, pasari de noapte, care au si dat denumirea locului. Ne oprim pentru vizite la Culele Maldarestilor. Vizitam Mănăstirea Bistrița, locul in care s-a instalat prima tiparnita din Tara Romaneasca, apoi Rezervatia Naturala Muzeul Trovantilor Costesti, unicul muzeu din tara dedicat acestor pietre vii a caror aparitie nu a putut fi explicata pana astazi. Ultima oprire a zilei o vom face in Horezu, cel mai important centru de ceramic al Olteniei. Cazare la Pensiune.
3

Ziua 3

Mic dejun. Ne incepem ziua printr-o vizita la mănăstirea și peștera Polovragi, in frumoasele Chei ale Oltetului, cel mai ingust canion din Romania si din Europa, apoi vom vizita Pestera Muierilor din Baia de Fier. In functie de conditiile meteo vom urca pana la Ranca pentru cea mai frumoasa panorama asupra Transalpinei. Cazare la Pensiune.
4

Ziua 4

Mic dejun. Timp liber la pensiune pentru a explora vecinatatile sau excursie opțională de o zi (extracost, 25 euro/persoana) la Ansamblul monumental din Târgu-Jiu ce cuprinde monumentele realizate de marele nostru sculptor Constantin Brâncuşi, părintele sculpturii modern. Ne indreptam apoi spre cea care este socotita de multi drept inima Olteniei, Manastirea Tismana, cu zidurile ei medievale si bastioane in colturi, situata pe muntele Starmina, inconjurata de paduri si pereti abrupti de stanca, la 30 de km de Tg Jiu. Vom vizita apoi Podul lui Dumnezeu din Ponoarele, unul dintre cele trei poduri naturale existente în lume şi al doilea ca mărime din Europa. Astfel de poduri naturale mai există în SUA şi în Franţa, dar cel din România este singurul circulat, fiind format din calcare, ca urmare a surpării tavanului unei peşteri. Cazare la Pensiune.
5

Ziua 5

Mic dejun. In drumul spre Bucuresti vom vizita Manastirea Curtea de Arges, construită între 1515-1517 de Neagoe Basarab, una dintre minunile arhitecturale ale ţării noastre. Sosire în București spre seara, in functie de conditiile de trafic.
6

Tarif

 • 799 lei/persoana
 • Avans minim la inscriere : 200 lei / pers. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.
 • Supliment single 250 lei / pers.
 • Tarife copii :
 • Copii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, beneficiaza de mic dejun, achita 40% din pret pachet.
 • Copii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet si beneficiaza de mic dejun si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
 • Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Locatia Turului

Oltenia, Romania

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian