Concert Aerosmith Budapesta

Aerosmith este o formație hard rock americană, uneori supranumită Băieții răi din Boston (“The Bad Boys from Boston”) dar și Cea mai bună trupă rock and roll a Americii (“America’s Greatest Rock and Roll Band”).
Stilul muzical al formației ce se trage din hard rock-ul bazat pe blues, a ajuns să încorporeze de-a lungul timpului elemente muzicale de pop, heavy metal, glam metal și rhythm and blues, devenind o sursă de inspirație pentru numeroși alți muzicieni rock.
Aerosmith este cea mai bine vândută formație rock americană din toate timpurile, înregistrând vânzări de peste 150 de milioane de albume în lumea întreagă, dintre care 70,2 milioane de albume doar în Statele Unite. Cu 25 de albume de aur, 18 albume de platină, și 12 albume de multi-platină, Aerosmith deține recordul pentru cele mai multe albume ale unei formații americane certificate cu aur, cele mai multe certificări în total ale unei formații americane, și împart recordul pentru cele mai multe albume de platină multiplă ale unei formații americane. Formația a intrat cu 21 de piese în Top 40 al Billboard Hot 100, 9 hituri de #1 Mainstream Rock, a primit 4 Premii Grammy, 6 American Music Awards, și 10 MTV Video Music Awards. În 2001 Aerosmith a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, și totodată a fost inclusă în lista ”100 Greatest Artists of All Time” atât în versiunea Rolling Stone, cât și în cea VH1.

 

sursa: cnn.com/billboard.com/mtv.com

Ultima actualizare: martie 18, 2020

 • Destinatie

 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  2 nopti cazare la Hotel Danubius Arena – 4 *
  bilet concert categoria a-4-a
 • Nu este inclus

  alte servicii suplimentare decat cele mentionate
  supliment bilet categoria a 2-a: 60 euro/persoana
1

Tarife

 • Hotel Danubius Arena – 4 *
 • Supliment bilet categoria a 2-a: 60 euro/persoana
PRET PACHET LOC IN CAMERA DUBLA
BILET CATEGORIA A-4-A 250 EURO
2

Perioada

23 iulie – 25 iulie 2020

Locatia Turului

Budapesta, Ungaria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian