Circuit Zell Am See Austria Autocar Timisoara

Staţiunea Zell am See este potrivită atât pentru relaxare şi odihnă, cât şi pentru sănătate, fiind declarată încă din 1961 staţiune climaterică. Apa cristalină a lacului Zell este potabilă, acesta fiind un motiv în plus să alegeţi petrecerea unei vacanțe aici. Chiar lângă staţiune se află muntele Schmittenhöhe, înalt de 2000 m, numeroase trasee de drumeţii aşteptându-vă foarte aproape de pitorescul centru al staţiunii.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: decembrie 15, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 12.08.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  Asistenta turistica
  cazare 1 noapte cu mic dejun în Salzburg și 3 nopți cu mic dejun în Zell am See la pensiunea Hubertus 4*
  croazieră cu vaporul pe lacul Zell
  excursie cu telecabina pe muntele Schmittenhohe
  excursiile (inclusiv biletele de intrare)
  relaxare la piscina interioară şi la sauna din Zell am See
  Salzburg – tur de oraș
  spectacol grandios de muzică și lumini pe lacul Zell – Magic Lake Show
  Taxe de oras/statiune
  transport cu autocarul din Timișoara
  vizitarea ghețarului Kitzsteinhorn și a expoziției Gipfelwelt 3000
  vizitarea lacurilor de acumulare din Kaprun
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala si asigurare storno
1

Ziua 1, 12.08.2020

Dimineața devreme, plecare din Timişoara spre Salzburg. Cazare în Salzburg.
2

Ziua 2, 13.08.2020

După micul dejun, facem turul orașului Salzburg, iar apoi ne continuăm traseul spre Zell am See, una dintre cele mai frumoase zone ale Austriei. După cazare, facem o plimbare prin staţiune, apoi urcăm cu telecabina pe muntele Schmittenhohe, unde vom vizita capela Sissi. Seara vă puteți relaxa la piscina interioară și la sauna din Zell am See, unde intrarea este inclusă în preț.
3

Ziua 3, 14.08.2020

După micul dejun, plecare spre Kaprun și vizitarea galeriei Gipfelwelt 3000 de pe ghețarul Kitzsteinhorn, cu una dintre cele mai frumoase privelişti din Europa asupra Alpilor, precum și platforma panoramică cea mai înaltă din landul Salzburg. Un spectacol unic, la peste 3000 m altitudine, unde vă veţi simţi “pe acoperişul lumii”. După-amiază, croazieră cu vaporul pe lacul Zell – veți avea parte de o priveliște superbă asupra zonei montane din împrejurimi. Seara: apă, muzică, lumini și lasere într-un spectacol unic pe lacul Zell – Magic Lake Show! Vă invităm să asistaţi la un grandios spectacol de muzică pop-rock, unic în Europa în această perioadă.
4

Ziua 4, 15.08.2020

După micul dejun, vizită la lacurile de acumulare din Kaprun. Călătoria noastră începe la Kesselfall Alpenhaus. De aici, vom călători prin tuneluri pe unul din cele mai interesante drumuri ale regiunii, până la cele două lacuri de acumulare și la baraj. La 2040 de m altitudine, ne așteaptă un muzeu fascinant şi un peisaj desprins parcă din vederi. La coborâre, facem o plimbare de o oră la Sigmund-Thun Gorge Klammseestuberl, un defileu prin care vă veți deplasa pe niște scări din lemn, de-a lungul unor mici cascade. După-amiază, soare și lac – savurați apa cristalină a Lacului Zell! Veți avea acces la ștrandurile amenajate pe lacul Zell unde vă veţi putea relaxa şi înota în apa pură de munte. Seara, vă puteți relaxa la piscina interioară şi la sauna din Zell am See-Kaprun.
5

Ziua 5, 16.08.2020

După micul dejun, plecare spre ţară.
6

Tarife

Pret: 495 euro/pers in camera DBL  
7

Data plecare

12.08.2020

Locatia Turului

Zell Am See, Austria

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian