Circuit Vietnam si Cambodgia Avion Bucuresti

Vietnam este un stat în Asia de sud-est. Se învecinează cu Laos la V, cu Cambodgia la S-V, cu China la N și cu Marea Chinei de Sud la E.
Cambodgia,este un regat din sud-estul Asiei, cu o populație de peste 13 milioane de locuitori, având capitala la Phnom Penh.

sursa: wikipedia.org/tripadvisor.com

Ultima actualizare: august 19, 2018

14 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti, 20.09.2018
 • Dress Code

  Cum doriti
1

ZIUA 1 si 2

Bucuresti – HANOI (via Doha ) Intalnire la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar cu destinatia Hanoi via Doha. Decolare la ora 12:55. Sosire Hanoi la ora 16:15 . Transfer la hotel si cazare. Program liber pentru odihna. Cina + cazare la Hotel 4*.
2

ZIUA 3

HANOI Mic dejun. Tur de oras: complexul Ho Chi Minh din Piata Ba, Templul Literaturii,Muzeul de Etnografie al Vietnamului–in care descoperim o fabuloasa colectie de artefacte care reliefeaza diversitatea minoritatilor etnice. Timp liber la dispozitie. Cazare+cina, hotel 4*.
3

ZIUA 4

Hanoi - Golful Ha Long Mic dejun. Din Hanoi plecam spre golful Tonkin unde vom face o croaziera pe splendidul Golf Ha Long, inclus de UNESCO in Patrimoniul Mondial, cu aproape 3.000 de insule distincte acoperite de o vegetatie luxurianta.. Pranzul si cina sunt servite la bord. Cazare la bordul navei.
4

ZIUA 5

Ha Long - Hanoi - Hue Mic dejun. Intoarcere in portul Halong de unde suntem transferati spre aeroportul din Hanoi. Pe drum ne oprim in satul Yen Duc pentru servirea pranzului si vizionarea unui spectacol traditional de teatru de papusi pe apa. Continuam transferul catre aeroportul din Hanoi pentru imbarcare pe zborul catre Hue. Sosire in Hue si transfer la hotel. Cazare hotel 4* in Hue.
5

ZIUA 6

Hue – Hoi An Mic dejun. Tur de oras : Citadela, inclusa in patrimoniul UNESCO, Orasul Interzis Violet, croaziera pe Raul Parfumat spre Pagoda Thien Mu, , Mormantul Imperial al lui Tu Duc. Parasim Hue si ne deplasam catre Hoi An. Cazare +cina lahotel 4*,in Hoi An.
6

ZIUA 7

Hoi An Mic dejun. Tur de oras: Podul Japonez, Templul Chinezesc, Casa Tan Ky. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare +cina lahotel 4*,in Hoi An.
7

ZIUA 8

Hoi An - Ho Chi Minh Mic dejun. Transfer la aeroportul din Danang pentru zborul cu destinatia Ho Chi Minh. Sosire in Ho Chi Minh. Vizitarea Tunelurilor de la Cu Chi. Cazare +cina la hotel 4*.
8

ZIUA 9

Ho Chi Minh - Delta Mekong Mic dejun. Plimbare prin Delta Mekong.Pranz traditional. Intoarcem la Ho Chi Minh. Cazare+cina la hotel 4*.
9

ZIUA 10

Ho Chi Minh – Siem Reap - Angkor Wat Mic dejun. Turul de oras: Oficiul Postal ,Catedrala Notre Dame (Duc Ba) ,Teatrul Municipal ( Opera Saigon),Palatul Reunificarii .Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Siem Reap. Ajungem in Siem Reap, capitala provinciei cu acelasi nume. Tur de oras. Transfer la hotel. Cazare + cina la hotel 4*.
10

ZIUA 11

Banteay Srei - Angkor Thom - Ta Prohm Mic dejun. Se viziteaza Templul Banteay Srei , Angkor Thom, „marele oras, Poarta de Sud , , Templu Bayon–primul templu de stat dedicat lui Buddha ( 54 de turnuri gigantice cu cele 216 fete zambitoare ale lui Avalokitesvara, : Terasa Regelui Lepros,Terasa Elefantilor, Templul Ta Prohm,. Cazare+ cina la hotel 4*
11

ZIUA 12

Angkor Wat - Phnom Penh Mic dejun. Vizitam Angkor Wat „orasul templu” . Lasam in urma Siem Reap si ne indreptam catre capitala Cambodgiei Phnom Penh. Cazare +cina la hotel 4*.
12

ZIUA 13 si 14

Phnom Penh –Bucuresti(via Doha) Mic dejun. Tur de oras : Muzeul Genocidului Tuol Sleng , Palatul Regal( Sala Tronului ,Pagoda de Argint numita astfel datorita pardoselii din peste 5.000 de placi de argint fiecare de aprox. 1 kg, faimoasa pentru statuia lui Buddha de 90 kg de aur solid si cu 9.584 diamante incrustate ,Piata Centrala. . Transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul Companiei Qatar Airways cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 17:15 si sosire la Bucuresti la ora 06:50 (a doua zi).
 • Supliment single: 350 EURO (tarif valabil pentru un grup minim de 25 turisti; pt. mai putini turisti, tariful se recalculeaza)

Locatia Turului

Vietnam, Cambodgia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

 • transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti– Hanoi – Phnom Penh - Bucuresti;
 • transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti;
 • 10 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4*;
 • 1 noapte cazare +pensiune completa pe vapor;
 • transferurile, tururile si excursiile mentionate in program;
 • taxele de intrare la obiectivele mentionate in program;
 • Croaziera pe Golful Ha Lon;
 • ghid roman;
 • ghizi locali;
 • taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu aprox. 490 euro/pers. (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion);
 • taxe de aeroport curse interne :195 euro;
 • taxa procesare viza Vietnam: ~25 euro/pers;
 • taxa procesare viza Cambodgia: ~35 euro/pers;
 • taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica;
 • alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc;
 • bacsisuri: 50 euro/pers. pentru ghizi, soferi;
 • excursiile optionale ( se achita la partenerul extern);
Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian