Circuit Vietnam Avion Bucuresti

Vietnam este un stat în Asia de sud-est. Se învecinează cu Laos la V, cu Cambodgia la S-V, cu China la N și cu Marea Chinei de Sud la E.

sursa: wikipedia.org

Ultima actualizare: septembrie 5, 2018

14 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  Asigurare medicală de călătorie si storno
  Cazare Hotel 4 Stele
  Conducător de grup român
  Ghizi locali
  Mic Dejun
  Taxe aeroport
  Taxele de intrare la obiectivele turistice
  Transport Autocar
  Transport Avion
 • Nu este inclus

  Alte servicii decât cele menţionate în program
  Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului)
  Excursiile opţionale pentru grup minim de  15 persoane
  Taxa de ieşire din  ţară
  Taxă de viză Vietnam 25 USD/pers se achită la sosire în Vietnam în baza autorizaţiei de la agenţie
  Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului)
1

ZIUA 1

București - HanoiPlecăm din România spre Vietnam, nerăbdători să descoperim o parte din sufletul Asiei. 
2

ZIUA 2

Hanoi -Ajugem în Hanoi, unde suntem preluaţi cu autocarul și mergem la hotel pentru cină și odihnă. Bine ai venit în Vietnam!
3

ZIUA 3

Hanoi -Avem toată ziua la dispoziţie pentru a gusta din savoarea Hanoi-ului. Fosta  capitală a ţării și al doilea oraș ca mărime din Vietnam se remarcă printr-un amestec al influenţei chineze și cea a perioadei coloniale franceze, aici referindu-ne atât la arhitectură, cât și la gastronomia locală. Vedem Mausoleul și fosta reședinţă a lui Ho Chi Min, continuăm cu Muzeul Literaturii, dedicat lui Confucius, care găzduiește cea mai veche universitate din Hanoi, iar după o plimbare prin cartierul vechi suntem liberi să căutăm suveniruri sau să explorăm Hanoi după bunul plac.
4

ZIUA 4

Hanoi - Croazieră în Golful Halong -După mic-dejun, mergem să vedem una dintre minunile noi ale lumii, celebrul golf de la Halong, care face parte din patrimoniul universal. Urcăm pe o joncă, o corabie tradiţional vietnameză cu pânze, și avem parte de o croazieră minunată. Plutim printre cele peste 2.000 de mici insule ca de smarald, acoperite cu vegetaţie și izvor al legendelor cu dragoni. După prânz, mergem cu niște bărci mai mici să vedem Peștera Tien Ong. Pentru o experienţă completă înnoptăm la bordul navei și servim preparate pescărești delicioase atât la prânz, cât și la cină.
5

ZIUA 5

Halong - Hanoi - Hoi AnOI AN -Ne energizăm cu un mic-dejun pe vas, în lumina caldă a soarelui. Mai trecem o dată prin fermecătorul Halong Bay înainte de a debarca și a merge la Hanoi pentru a zbura către Hoi An.
6

ZIUA 6

Hoi An -Astăzi descoperim Hoi An, oraș de coastă renumit pentru centrul său vechi parcă desenat printre romantice canale, conservat foarte bine de-a lungul anilor. Vedem capodopere arhitecturale precum Pagoda Chua Ong, datând din 1653, Templul Phuc Kien, Casa Tan Ky și admirăm casele joase tipic chinezești, cât și mulţimea de pagode pline de culoare. După-amiaza, facem o plimbare cu barca de-a lungul râului Thu Bon, prilej foarte bun pentru fotografii și socializare.
7

ZIUA 7

Hoi An -Opţional, poţi face o excursie aparte, cu bicicleta sau autobuzul, pentru a afla mai multe despre agricultura și pescuitul din zonă. Vom merge în satul organic Tra Que, unde vom vedea cum trăiesc fermierii și le vom da și o mână de ajutor în grădină. După aceea, revenim în Hoi An pentru o croazieră pe rău, undeîntâlnim un pescar care ne va dezvălui câteva dintre secretele meseriei sale.
8

ZIUA 8

Hoi An - Ho Chi Minh -După un mic-dejun energizant, zburăm spre Ho Chi Minh. Opţional, poţi participa la una dintre cele mai memorabile experienţe din oras, spectacolul unic în lume A O Show, unde îi vei vedea performând pe cei mai talentaţi artiști local de circ, dansatori, atleţi și artiști. Facem o plimbare pe bulevardele largi din centrul Saigonului și ne oprim la restaurantul Hoa Tuc, o bijuterie arhitecturală ce ascunde comori culinare desăvârșite. După o cină memorabilă, mergem la hotel pentru odihnă.
9

ZIUA 9

Ho Chi Minh - Delta Mekong -Astăzi mergem în delta Râului Mekong, la Cai Be, plutind cu barca printre canale înguste, și facem o plimbare în jurul pieţei plutitoare. Continuăm de-a lungul labirintului de canale către Vinh Long și ne oprim în mai multe sate artizanale pentru a vedea cum muncesc meșteșugarii locali. Spre seară, ne întoarcem în Ho Chi Minh.
10

ZIUA 10

Ho Chi Minh - Phan Thiet -Ne îndreptăm spre Phan Thiet pentru o vacanţă relaxantă pe plajă. Orașul este renumit pentru nouc mam, un sos de pește tradiţional renumit în întreaga lume. Portul este plin de bărci viu colorate, așa că ia aparatul de fotografiat pentru amintiri vesele!
11

ZIUA 11

Phan Thiet -Întreaga zi suntem liberi să ne relaxăm la plajă, înotând în apele limpezi și calde, sau, dacă ne simţim plini de energie, putem explora staţiunea pe bicicletă sau putem merge într-o superaventură pe dunele de nisip. Îţi vindem un pont: preparatele culinare din Phan Thiet sunt remarcabile, iar fructele de mare proaspete merg mână în mână cu un cocteil local rece și aromat.
12

ZIUA 12

Phan Thiet -Pentru o relaxare completă, mai petrecem o zi în însoritul Phan Thiet. Îţi sugerăm o excursie cu barca până pe Insula KeGa, unde vei fi captivat de natura sălbatică și de farul KeGa, un simbol vizitat anual de mii de turiști.
13

ZIUA 13

Phan Thiet - Ho Chi Minh -Este ultima șansă pentru o baie în mare înainte de a vă întoarce după-amiază în Ho Chi Minh, de unde zburaţi spre casă.
14

ZIUA 14

Ho Chi Minh - București -Sosim în București, nerăbdători să revenim pe tărâmurile misterioase ale Asiei.
15

TARIFE

A

B

C

D

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 250

PROMO

Reducere 100

STANDARD +

Reducere 50

1245

+ 695 € (taxe de aeroport)

995

+ 695 € (taxe de aeroport)

1145

+ 695 € (taxe de aeroport)

1195

+ 695 € (taxe de aeroport)

pret de persoana in camera dubla
 • Avans 25% la înscriere;
 • Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 • GRATUIT - asigurare medicală premium;
 • GRATUIT – transfer privat          dus – întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus – întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni
 • GRATUIT – înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!
 • Avans 50% la înscriere;
 • Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 • Nu se cumulează cu alte reduceri;
 • Oferta este valabilă până la 30.07.2018
 • Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.04.2019.
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!
 • Avans 30% la înscriere;
 • Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 • Nu se cumulează cu alte reduceri;
 • Oferta este valabilă până la 30.08.2018.
 • Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019.
 • ATENTIE!   LOCURI LIMITATE!
 • Avans 25% la înscriere;
 • Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;
 •  Nu se cumulează cu alte reduceri;
suplimente
 • Supliment de single 390 €
 • Supliment 30 euro persoana pentru plecarea din 25.04*
 • Supliment tarifar pentru plecarea din 28.12* - se consulta in agentie
 

Locatia Turului

Vietnam

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian