Circuit Slovenia Autocar Timisoara

Oferta momentan indisponibila!

 • Circuit Slovenia: Ljubljana-Bled-Pestera Postojna
 • Ljubljana este capitala Sloveniei și în același timp, cel mai mare oraș din țară. Este plasat în centrul țării, istoric parte a Carniolei Interioare, și este un oraș de dimensiune medie cu aproximativ 280,000 de locuitori.
 • Peștera de la Postojna, este o peșteră din Slovenia, amplasată în comuna Postojna. Peștera de la Postojna este una din cele mai mari grote europene.

sursa: pixabay.com

 

 

Ultima actualizare: februarie 26, 2021

3 nopti
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 25.06.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  3 nopți cazare cu mic dejun la hotel 3*
  Ghid din partea agentiei pe tot parcursul excursiei
  Intrare Pestera Postojna
  transport autocar omologat pentru cursele externe
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala
  intrările la obiectivele turistice cu aproximatie: bilet funicular Ljubljana 5 euro/persoana si Intrare Castelul Bled :10 euro/persoana
  supliment cameră single: 20 eur/pers
1

Ziua 1

Plecare din Timisoara. Oprire pentru tur de oras la Maribor. Cazare la Ljubljana.
2

Ziua 2

Mic dejun. Incepem turul de oras prin urcare cu funicularul la Castelul medieval al orasului. De acolo vă puteți bucura de o frumoasă vedere panoramică a orașului și a naturii înconjurătoare. Vizitam apoi Orașul Vechi cu cele mai importante obiective turistice, precum Piața Preșeren, Fântâna Robba, Primăria, Podul Dragonului și Catedrala. Mergând pe malurile râului Ljubljanica, ajungem în Piața Congresului (Kongresni trg) unde vedem exteriorul Universității și clădirile Filarmonicii slovene. Ne continuăm plimbarea spre Piața Revoluției Franceze și Zidul Roman.Cazare la hotel 3*.
3

Ziua 3

După micul dejun ne indreptam spre Bled, unul dintre cele mai populare locuri turistice slovene. Acolo ne putem bucura de frumusețea naturală și de splendoarea lacului său turcoaz. Urcam cei 99 de pași de piatră pentru a ajunge la Biserica în stil baroc a Adormirii Maicii Domnului. Vizita la Castelul Bled vă va răsplăti cu o vedere panoramică minunată. Vă recomandăm să gustați celebrul desert local, prăjitura cu cremă Bled numită „kremšnita”. Mai apoi, vizităm regiunea alpină tipică din Bohinj și intrăm în parcul național Triglav în partea sa de sud-est. Există o vedere a celui mai mare lac glaciar din Slovenia, înconjurat de Alpi Iulieni, păduri frumoase și cele două biserici medievale.
4

Ziua 4

Mic dejun. Pornim spre vizitarea Peșterii Postojna unde stalactitele și stalagmitele sale formează un adevărat paradis subteran care a fost sculptat de râul Pivka. Impresionează prin amploarea sa de 24 de kilometri de peșteri conectate. Vizita are loc cu trenul și parțial pe jos. Dupa amiaza, plecare spre tara. Sosire in functie de formalitatile vamale.
5

Tarife

 
 • 270 euro/persoana
6

Data plecare

25.06.2020

Locatia Turului

Ljubljana, Slovenia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian