Circuit Rusia Senior Voyage Avion Bucuresti

Dacă Sankt Petersburg este bijuteria acestui tur, atunci Moscova ar fi comoara cea mai de preţ a Rusiei. Rămâne să le descoperim strălucirea imperială.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: februarie 21, 2019

 • Destinatie

 • Plecare

  Bucuresti, 14.05, 29.05, 04.06.2019
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  7 nopți cazare la hoteluri de 3-4*
  Bacșiș - 25 €/pers
  Bilet de avion: tur București – St. Petersburg (escală Moscova) si retur
  Biletele de intrare Fortăreaţa Petru şi Pavel şi Muzeul Ermitaj
  Biletele de intrare la Kremlin
  Ghid însoţitor din partea agenţiei
  Ghid local pentru vizite conform programului
  Metrou în Moscova
  Mic Dejun
  transfer aeroport – hotel – aeroport
  Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare
  Transport cu trenul de mare viteză intre St. Petersburg - Moscova
 • Nu este inclus

  Alte taxe si cheltuieli personale;
  Asigurare medicala si asigurare storno
  Intrari la obiectivele turistice
  Taxa de viză şi procesare acte – 75€/pers
1

Ziua 1

 • București – Sankt Petersburg
Astăzi ne începem călătoria în Otopeni de unde ne îmbarcam pentru zborul spre Sankt Petersburg. După aterizare avem transfer la hotel și program liber.
2

Ziua 2

 • Sankt Petersburg - Tsarskoe Selo
Ne trezim odihniți și energizați. Azi avem program liber în Sankt Petersburg sau excursie opțională la Tsarskoe Selo, devenită reședință de vară a țarilor Rusiei. Timp de două secole, mulți arhitecți renumiți au contribuit la crearea unui ansamblu unic de palate, pavilioane, parcuri și lacuri. Cea mai uimitoare dintre atracțiile de aici este camera de chihlimbar, făurită din 10.000 kg de plăci de chihlimbar, poleite cu foița de aur, creată de către artizanii germani și rusi, la începutul secolului al 18-lea și oferită de către regele Prusiei, Friedrich Wihelm I, aliatului sau rus, Țarul Petru cel Mare, în 1716. Cazare în Sankt Petersburg, Pe timp de seară, pornim la o promenadă pe aleile orașului în căutarea de cadre splendide cu lumini îmbietoare.
3

Ziua 3

 • Sankt Petersburg - Croazieră Neva
Începem explorarea Sankt Peterburgului cu ghid local și admiram ansamblurile arhitecturale, soborurile, palatele și podurile vestite în toată lumea: Călărețul de aramă, Bulevardul Nevskii Prospect, primul bulevard construit în Sankt Petersburg, Piața Regală și vizităm Mănăstirea Lavrei Aleksander-Nevskii. Continuăm vizitarea orașului cu cea mai veche construcție a sa, Fortăreața Petru și Pavel, ridicată pe malul râului Neva, apoi Muzeul Ermitage unul dintre cele mai mari muzee de artă din lume. Colecțiile sale impresionante adăpostesc peste 3 milioane de exponante. Cazare la Sankt Petersburg. La lăsarea serii vă propunem un program opțional - croazieră pe Neva pentru a admira clădirile frumos luminate de pe cele 2 maluri ale râului.
4

Ziua 4

 • Sankt Petersburg - Peterhof
Mic dejun. Timp liber la dispoziția turiștilor sau excursie opțională la Peterhof (5-6 ore), unde se va vizita unul dintre cele mai impresionante palate construite de Petru Cel Mare (1710-1714): Monplezir, resedința a țarilor ruși. Acesta se aseamană foarte mult cu Palatul Versailles din Franța, având în interior o cameră a oglinzilor, iar sala de bal fiind decorată cu numeroase candelabre. În parcurile sale, numeroase alei sunt imprejmuite de fântâni arteziene și cascade. Întoarcere la Sankt Petersburg pentru cazare.
5

Ziua 5

 • Sankt Petersburg – tren de mare viteză pana la Moscova
Ne convingem cu greu să părăsim Sankt Petersburg, însă o facem cu amintiri frumoase, coborând spre Moscova, capitala Rusiei. Vom face această călătorie cu un tren de mare viteză, admirând în trecere peisajele splendide cu păduri și ape curgătoare ale Parcului Național Valdai și ale Parcului National Zavidovo. Iată-ne ajunși în Moscova, centrul politic, economic, stiintific și cultural al Rusiei și Europei de Est, fiind cel mai mare oraș aflat în întregime pe continentul Europa. Admirăm fugitiv peisajul citadin și ne îndreptăm spre hotel. Cazare la hotel în Moscova. vizită la metroul moscovit (adevărată bijuterie arhitectonică) cu faimoasele sale stații: Mayakovskaya,Ploschad Revolyutsii, Kropotkinskaya, Komsomolskaya, Novoslobodskaya, Novokuznetskaya, adevărate palate subterane, în care arta rusească își dezvăluie splendorile. Acestea sunt decorate cu candelabre și arcuri din marmură de felurite culori. Construcția metroului a început în 1930. În prezent, are o lungime de 256 km și cuprinde 138 de stații.
6

Ziua 6

 • Moscova – Serhiev Posad
Mic dejun. Începem turul nostru cu autocarul în Moscova însoţiţi de ghidul local: Catedrala Sf. Vasile (simbolul orașului), o adevărată minune a arhitecturii rusești ce se ridică în faimoasa Piață Roșie, Teatrul Balșoi, înființat în 1776 printr-un decret imperial, Catedrala Mântuitorului și Catedrala Voznesensky. După amiază, timp liber în Moscova sau opţional, excursie la Serghiev Posad, în inima ortodoxiei ruse, cu renumita  Mănăstire a Sfintei Treimi Sf Sergius Lavra (construită în 1422 de Sf Nicon, ucenicul Sf Serghie, la 30 de ani de la moartea acestuia din urma, pentru depunerea moaştelor sale) şi  Bisercia Sf Nicon. Cazare la Moscova.
7

Ziua 7

 • Moscova – Galeriile Tretyakov
Mic dejun. Continuăm cu explorarea Kremlinului cu ghid local, excursie de jumătate de zi (resedința țarilor Rusiei și în prezent resedința președintelui) unde vom privi ca Napoleon Bonaparte la superbele cupole aurite și la cele 17 biserici ale cetății. O altă atracție a Kremlinului este Marele Clopot (Tsar Kolokol) ciuntit de un obuz inamic. Timp liber sau excursie opțională pentru iubitorii de artă la vestitele Galerii „Tretyakov”, unde se găsesc cele mai renumite capodopere ale picturii ruse. Cazare la Moscova.
8

Ziua 8

 • Moscova - Serghiev Posad - Minsk
Mic dejun. În cursul dimineții, eliberarea camerelor, apoi avem transfer la aeroport pentru zborul spre țară.
9

Tarife

De la 399 € /pers/sejur + 499 € /pers/sejur (bilet de avion, transfer și transport autocar)(Prețul informativ afișat este de persoană în cameră dublă).
10

Date de plecare

14.05, 29.05, 04.06.2019

Locatia Turului

Rusia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian