Circuit Roma Avion Timisoara

Roma! Nici o altă metropolă nu o poate întrece! Nici măcar astăzi, când nu mai este Capitala Lumii! O singură vizită și vei fi cuprins de magia ROMEI. Orașul poartă cu mândrie un trecut glorios, adăpostind și azi spiritul Marelui Imperiu. La finalul lunii septembrie, vă invităm într-un circuit în Cetatea Eternă.

 

sursa foto: pixabay.com

Ultima actualizare: septembrie 5, 2019

6 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara, 21.03.2020
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  5 nopți cazare cu mic dejun în Roma la Hotel 2*/3*
  bagaj de cală max 10 kg (55x40x23 cm)
  bagaj de mână mic (40x30x20 cm)
  insotitor roman de grup;
  Supliment cameră single: 150 Euro
  taxe aeroport;
  transfer aeroport – hotel – aeroport cu mijloacele de transport în comun
  transport cu avionul Timișoara – Roma –Timișoara (cu compania WizzAir)
  tur de oraș în Roma
 • Nu este inclus

  asigurarea medicală/asigurarea storno: 45- 85 lei/pers
  bagaj de cală de 20 kg aproximativ 45 euro/bagaj
  biletele pentru mijloacele în comun
  biletul de intrare la Vatican (aproximativ 40 euro/pers)
  card Roma Pass (aproximativ 50 euro/pers)
  intrări la obiectivele turistice aproximativ 50 euro/pers
  supliment de cameră single 150 euro
  taxa locală impusă de primaria orașului: aprox 5 euro/noapte/pers.(se achită personal la recepția hotelului)
1

ZIUA 1, 21.03.2020

Întâlnire pe aeroportul din Timișoara pentru îmbarcarea pe cursa Wizzair, cu destinația Roma. Sosire la Roma, în jurul orei 17:00. Transfer și cazare, hotel 2*/3*.
2

ZIUA 2, 22.03.2020

Mic dejun. Tur de oraș “Roma antică”: Forumul Roman, Colosseumul, Arcurile de Triumf, Calea Sacră, Basilica lui Maxentiu și Constantin, Capitoliul, Forumul și Columna lui Traian. Traseul continuă prin Piața Veneția cu monumentul Vittoriano - simbol al unitații Italiei moderne, Panteonul. După-masa, timp liber în Roma. Cazare la hotel, în Roma.
3

ZIUA 3, 23.03.2020

Mic dejun, apoi ne îndreptăm spre Piața Navona, una din cele mai faimoase piețe ale Romei, un spațiu oval, în totalitate pietonal. Piața este înconjurată de cafenele și restaurante, înțesate de obicei cu turiști, artiști stradali și nelipsiții porumbei. După-masa, timp liber pentru descoperirea “Romei artistice”: Fontana di Trevi – cel mai frumos monument istoric al Romei, Piața Spaniei, Piața Poporului. Cazare la hotel, în Roma.
4

ZIUA 4, 24.03.2020

Mic dejun. Dimineața, vizităm Statul Vatican, un teritoriu de 44 ha, cel mai mic stat din lume. Avându-l ca suveran pe Papa, vaticanul are propriul drapel, bate propria monedă, emite propriile timbre, iar gărzile sunt încă îmbrăcate în pitoreasca uniformă concepută de Michelangelo. Muzeul Vatican adăpostește capodopere grecești și romane: Venus din Cnide, Grupul Laocoon, Apollon din Belvedere, sălile Raphael și celebra Capela Sixtină cu bolta decorată de Michelangelo. Vizităm Catedrala San Pietro din piața cu același nume, Bazilica ridicată de Constantin pe locul unde Apostolul Pavel a fost depus după martiriul său din Circul lui Nero. Prima capelă adăpostește Pieta, extraordinara operă din tinerețe a lui Michelangelo, iar deasupra mormântului Sf. Petru, Bernin a conceput gigantul Baldachin, înalt de 29 m. Cazare la hotel, în Roma.
5

ZIUA 5, 25.03.2020

Mic dejun. Opțional, vizită la Castel Gandolfo, care este unul dintre cele mai pitoreşti din Italia. Cuibărit între Dealurile Albano şi dominând Lago Albano, Castelul Gandolfo a fost cunoscut, începând din prima jumătate a secolului al XVII-lea, ca și refugiu istoric estival al papilor, făcând, de asemenea, parte din regiunea Castelli Romani și ca ascunzătoare pentru evrei. În acest loc, împăratul Domiţian (81 - 96 d.Hr.) a ordonat persecuţiile sângeroase împotriva creştinilor. Tot el a fost cel care a dispus ridicarea castelului, urmând ca în jurul anului 1200 acesta să devină reşedinţa familiei nobiliare Gandolfi din Genova.
6

ZIUA 6, 26.03.2020

Mic dejun. Facem check-out hotel. Timp liber. Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Locatia Turului

Roma, Italia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian