Circuit Paris Valea Loarei Elvetia Autocar Lugoj/Timisoara/Arad

 • Circuit Paris – Valea Loarei – Elvetia 9 zile
 • Autocar Lugoj/Timisoara/Arad
 • Mic dejun, cazare la hotel 2/4*
 • Plecare pe 02.04.2021
 • Tarif: 550 euro + 250 lei 
sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: martie 8, 2021

8 nopti
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Lugoj/Timisoara/Arad, 02.04.2021
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2-3-4*
  Asistenta turistica
  transport cu autocar climatizat;
 • Nu este inclus

  Asigurare medicala si asigurare storno
  Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi
  excursiile optionale ( Valea Loirei- 40 euro )
  taxe de intrare la obiective turistice
1

Ziua 1

Plecare dimineata devreme din Lugoj, Timisoara,Arad. Tranzitarea Ungariei. Popas in Salzburg pentru o scurta plimbare in centrul orasului Salzburg pentru a vedea Gradinile Mirabel, Podurile de peste Salzach, Casa lui Mozart, etc. Continuam drumul . Cazare in zona Insbruck.
2

Ziua 2

Mic dejun. Innsbruck. Plimbare prin oras : Palatul Hoffburg , Vechea Primarie, Acoperisul de Aur, Domul Sf Iacob . Plecare spre Zurich. Vizita in orasul situate pe malul raului Lemmat. Vedem Primaria, Catedrala, zona comerciala de pe Bahnhofstrasse, etc Continuam traseul spre Basel. Popas in oras pentru a vedea Podul de Piatra, Primaria si Catedrala.. Cazare in zona Strasbourg.
3

Ziua 3

Vizitam in Strasbourg Catedrala si centrul istoric, cartierul Petit France si apoi zona Consiliului Europei, Parlamentului European, CEDO, etc. Ne indreptam spre Paris .Popas in Reims pentru a vizita Catedrala de incoronare a regilor Frantei. etc.Cazare in zona Paris.
4

Ziua 4

Mic dejun. Tur panoramic de oras. Se pot vedea din autocar monumentele si locurile care au facut acest oras celebru. Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Place Concorde, Palatele Luvru si Orsay, Notre Dame , Opera, podurile de peste Sena, cheiurile ,Arcul de Triumf etc. Dupa masa, excursie la Versailles pentru a vedea palatul si gradinile ce au dat maretie regilor Frantei de-a lungul timpului. Cazare zona Paris.
5

Ziua 5

Mic dejun. Vizita la Luvru, cel mai mare muzeu al lumii si apoi timp liber in Paris pentru a vedea unul cate unul locurile vazute cu o zi in urma din autocar. Plimbare in zona Montmartre pentru a admira Catedrala Sacre Coeur si apoi celebra piata Tertre de pe colina, acolo unde pictorii-urmasi a lui Picasso si a prietenilor sai de la inceputul veacului al douazecilea – inca picteaza zi de zi. Coboram apoi colina spre Moulin Rouge si Place Pigale, locurile celebre ale artistilor inceputului de secol XX. Cazare zona Paris.
6

Ziua 6

Mic dejun. Optional /Pornim spre Valea Loirei pentru a vedea cateva castele de referinta pentru aceasta zona superb : Castelul Chambord, opera a discipolilor lui Leonardo da Vinci , Castelul Blois, resedinta a regilor Frantei precum si Castelul Doamnelor : Chennonceau.. Popas in Blois la Castel. Cazare in zona Paris .
7

Ziua 7

Mic dejun. Plecare spre Geneva cu popas in Lyon, capitala matasurilor din Franta. Vizitam centrul istoric inclus in patrimoniul UNESCO. Vedem Catedrala Saint Jean , podurile peste Saone si Rhon, strazile vechi legate intre ele de pasaje si tuneluri, Palatul Bellecour, precum si forturile ce strajuiesc confluenta celor doua rauri. Continuam drumul spre Geneva. Vedem al doilea centru O.N.U. dupa New York, orasul cu cel mai inalt jet de apa din lume (145m). Vom admira: Catedrala Sf. Petru, Palatul Natiunilor, Portul, orasul vechi, etc Cazare in zona Geneva/ Annecy .
8

Ziua 8

Mic dejun. Plecare spre Berna cu popas la Lausanne pentru a vizita orasul vechi cu Primaria, Catedrala din veacul al XII-lea si promeneda de pe malul lacului Continuam traseul spre Berna , “unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii” (Goethe), oras ce trebuie strabatut pe jos pentru a-i descoperi farmecul medieval si pitoresc… Vedem orasul vechi cu stazile sale tipice: Spitalgasse, Marktgasse, Kramgasse unde a locuit Albert Einstein. Trecem pe langa celebrul “Turn cu ceas” din varful caruia se semnalizeaza trecerea de la o ora la alta cu trei minute mai devreme si apoi ajungem la Catedrala Sf. Vincent . Seara sosire si cazare in Munchen.
9

Ziua 9

Mic dejun. Vizita in centrul orasului Munchen . Primaria, Palatul, Stachus, Catedrala. Apoi plecare spre tara..
10

Plecare

 • 02 aprilie 2021
 • pret calculat pentru grup minim 40 platitori
11

Tarif

550 euro + 250 lei

Locatia Turului

Paris, Franta

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian