Circuit Londra Avion Timisoara

Oferta momentan indisponibila!

Londra este capitala Angliei și a Regatului Unit. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural și artistic al Regatului Unit, și unul dintre cele mai importante orașe ale lumii.

 

sursa: pixabay.com

Ultima actualizare: februarie 25, 2021

5 zile
18+ Varsta
 • Destinatie

 • Plecare

  Timisoara
 • Dress Code

  Cum doriti
 • Inclus

  4 nopți cazare cu mic dejun la hotel Royal National 3* în Londra sau similar
  bagaj de mână mic 35cm x 20cm x 20cm/bagaj de mână mare 55cm x 40cm x 20cm – 10kg și îmbarcare prioritară
  însoțitor de grup pe tot parcursul excursiei
  transfer aeroport – hotel – aeroport
  transport cu avionul Timișoara – Londra și retur
  tur de oraș pietonal Londra cu însoțitor de grup vorbitor de limba română în ziua 1 (8 ore)
 • Nu este inclus

  Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno
  bagaj de cala
  cardul de transport în comun 45 euro/adult/sejur; 25 euro/copil peste 11ani/sejur; copiii între 0 și 11 ani circulă gratuit dacă sunt însoțiți de un adult
  excursie opțională de o zi WINDSOR/STONEHENGE & OXFORD ziua 3 - 75 Euro/senior – peste 60 ani/65 Euro/copil până la 15 ani
  excursie opțională de o zi WINDSOR/STONEHENGE & OXFORD ziua 3 - 80 Euro/adult
  London explorer pass: care include intrarea la Tower of London/London Eye/Madame Tussaud/Sea Life London/1 zi Hop-on-Hop-off Bus Tour – 115 Euro/adult; 90 Euro/copil până la 15 ani
1

ZIUA 1, 30.09.2020

Plecare de pe aeroportul din Timișoara, la ora 06:35, sosire pe aeroportul Londra Luton, la ora locală 07:30. Transfer la hotel Royal National 3*, în Londra. Tur pietonal de oraș (8 ore) cu însoțitor de grup vorbitor de limba română. Se punctează următoarele obiective, fără timp de intrare: Tower of London (cu London explorer pass), Tower Bridge, Palatul Parlamentului cu Big Ben (simbolul metropolei), Turnul cu Ceas al Palatului Westminster, Abația gotică Westminster (locul de încoronare, căsătorie și înmormântare a monarhilor Marii Britanii), Covent Garden, Royal Opera, Leicester Square, Soho, Picadilly Circus, Trafalgar Square.
2

ZIUA 2, 01.10.2020

După micul dejun, pornim spre muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds (cu London explorer pass), apoi vom face o plimbare cu London Eye (cu London explorer pass) și vom vizita Sea Life London Aquarium (cu London explorer pass). După-amiază, vă propunem vizitarea următoarelor obiective cu intrare liberă: British Museum - fondat în 1753, unul dintre cele mai vechi și mai impozante muzee din lume, cu exponate variind de la mumii egiptene, la comori romane; National Gallery - o instituție de artă și, mai ales, de cultură, născută din dorința de a oferi tuturor - nu doar cunoscătorilor de artă - posibilitatea îmbinării frumosului cu utilul și necesarul pentru creșterea spirituală. Nu întâmplător, chiar de la începuturile sale (1838), accesul a fost și este gratuit; Tate Modern - galeria națională de artă modernă a Regatului Unit. Este cea mai vizitată galerie de artă modernă din lume, atrăgând aproximativ 4,7 milioane de vizitatori pe an.
3

ZIUA 3, 02.10.2020

După micul dejun, ne îndreptăm spre Victoria & Albert Museum – cea mai mare colecție de artă decorativă din lume. La mică distanță de liniștitele grădini Kensington, se află Palatul Kensington, fostă reședință regală, locul unde s-a născut Regina Victoria și ultima locuință a Dianei, prințesa de Wales. Dincolo de Kensington, se află Albert Memorial, monument gotic flamboiant și Albert Hall, unul dintre cele mai mari teatre londoneze. În Hyde Park se mai poate vizita expoziția Serpentine Gallery - muzeu de artă pe malul lacului și Speakers’ Corner, unde, duminica, diverși oratori își susțin cu pasiune convingerile.
4

ZIUA 4, 03.10.2020

După micul dejun, vă propunem o excursie opțională de o zi la WINDSOR, STONEHENGE & OXFORD -80 Euro/adult; 75 Euro/senior – peste 60 ani; 65 Euro/copil sub 16 ani – cu ghid in limba engleză și fără intrări incluse. Turul începe la ora 08:00, de la stația Victoria Coach și se termina la Victoria Train Station, la ora 19:30 aproximativ.
5

ZIUA 5, 04.10.2020

După micul dejun, vă propunem o plimbare pe Oxford Street, cea mai populară zonă comercială a Capitalei – aviz amatorilor de cumpărături! (deplasarea până pe Oxford Street și retur se va face cu metroul). Transfer spre aeroport în jurul orei 17:30. Decolare de pe aeroportul Luton la ora 21:35, aterizare la Timișoara în jurul orei 02:15.
6

Tarif

 • Double Weekend, 2 adulti
 • Zbor + Transfer + Cazare + Masa
 • 595 00 EUR/persoană în cameră DBL
7

Plecare

 •  30 Sep - 04 Oct, 2020

Locatia Turului

Londra, Anglia

Tour Review Scores And Score Breakdown

Ce pareri au avut clientii nostri despre acest sejur

Lasa-ne un comentariu:

Acomodare
Destinatie
General
Masa
Valoarea banului
Transport

Language »
ro_RORomanian
ro_RORomanian